Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 15.01.2017 23:42
Paylaş:
A+ A-

Çevre ve Şehircilik bakan yardımcısı Mehmet Ceylan,ve beraberinde AK Parti İl başkanı Timurçin Sayar,Çevre ve Şehircilik İl müdürü Mustafa Aynacı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle Karabük Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Bölgenin Sesi Gazetesi sahibi Ahmet Gölbek,Karabük Gazeteciler Cemiyeti başkanı Metin Kaya ve Cemiyet Yönetim kurulunun da hazır bulunduğu ziyarette kısa bir değerlendirme yapan Karabük Gazeteciler Cemiyeti başkanı Metin Kaya , “öncelikle nazik ziyaretinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum.Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde Ankara’da milletvekillerimiz ve size bir ziyaret gerçekleştirdik.Sağ olun ziyaretimizde bizleri çok iyi ağırladınız. Karabük’ün üçüncü bir milletvekili olarak Karabük’e her türlü desteği sağlıyorsunuz.Karabük’ün her türlü yatırımına önemli katkılar veriyorsunuz.Bu önemli katkılarınızdan dolayı Cemiyet olarak bizlerde çok mutlu oluyoruz ve size teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyarette bir değerlendirme yapan Çevre ve Şehircilik bakan yardımcısı Mehmet Ceylan, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü etkinlikleri kapsamında bugün sizleri ziyaret etmek üzere sayın İl başkanımızla birlikte sizlerle birlikte olmak istedik.Sağolun siz bizi Ankara’da bakanlığımızda ziyaret ettiniz.Bizde gecikmiş bir iadeyi ziyaret gerçekleştiriyoruz.Sizlerinde söylediği gibi ben Karabük’ün evladıyım.Dolayısıyla bölgemize yapılacak her türlü hizmette destek olamaya gayret ediyoruz.Memleketimize,vatandaşlarımıza hizmet götürebiliyorsak ne mutlu bize.Bizler tüm samimiyetimizle çalışmalar gerçekleştiriyoruz.Karabük halkından da her zaman teveccüh görüyorum.Bu da beni ziyadesiyle mutlu ediyor” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Milli okçular Avrupa rekoru kırdı

Yayın: 25.04.2024 13:26
Paylaş:
A+ A-

Çin’de düzenlenen 2024 Okçuluk Dünya Kupası’nın ilk etabında Dünya Yenihayat ve Berkay Akkoyun’dan oluşan milli takım, 21 yaş altı Avrupa rekoru kırdı.

Türkiye Okçuluk Federasyonunun açıklamasına göre, Şanghay kentindeki organizasyonda klasik yay kategorisinde sıralama atışları yapıldı.

Dünya Yenihayat ve Berkay Akkoyun’dan oluşan milli takım, 1330 puanla 21 yaş altı klasik yay karışık takım Avrupa rekorunun yeni sahibi oldu. Rekor, daha önce 1328 puanla İspanya milli takımına aitti.

Türkiye’nin 14 sporcuyla katıldığı organizasyon, 28 Nisan Pazar günü sona erecek.