Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 21.02.2017 23:19
Paylaş:
A+ A-

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İhsan Şener, “Yeni Türkiye ve Cumhurbaşkanlığı Sistemi “ adlı program için geldiği Karabük’ün ardından Safranbolu Belediyesini ziyaret etti.

Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’un makam odasında gerçekleşen ziyarette Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak ve Ak Parti İl Başkanı Timurçin Saylar’da hazır bulundular.

Safranbolu kültürü, ekonomisi, tarihi yapısı ve belediye çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Aksoy, “Sayın Başdanışmanımız İhsan Şener beyefendiyi Safranbolu’muzda ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Kendileri bu gün Yeni Türkiye ve Cumhurbaşkanlığı Sistemi hakkında bizlerle ve Karabük kamuoyu ile çok önemli bilgileri ve görüşlerini paylaştı. Vaktinin kısıtlı olmasına rağmen Safranbolu davetimize icabet etti. Ben yeniden kendilerine hoş geldiniz diyorum” dedi.

Safranbolu’nun Türkiye ve kendileri içi çok önem arz eden bir kent olduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İhsan Şener “Safranbolu’yu izlemek bile ayrı bir güzel. Safranbolu insanları, mimari yapısı, doğası ile ülkemizin en güzel kentlerinden bir tanesi. Sayın Başkanımız da takip ediyoruz hizmetlerini, oldukça başarılı hizmetlere imza atıyorlar. İnşallah bir daha ki ziyaretimiz de çok daha güzel bir belediye binasında buluşmayı arzu ediyoruz. Zaten başkanımızda bunu için çalışmaları başlattıklarını ifade ettiler. Ben yeniden misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

KBÜ ile ilgili paylaşım yapan 8 kişi gözaltına alındı

Yayın: 28.03.2024 14:00
Paylaş:
A+ A-

Son günlerde Karabük Üniversitesi’nde HIV ve HPV vakalarında artış olduğu iddiaları sosyal medyada gündem oldu… Bu iddialarla ilgili yapılan paylaşımlar sonrası 8 kişi gözaltına alındı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Karabük Üniversitesi’nde yaşanan olaylarla ilgili internette ve sosyal medyada kullanılan nefret söylemleriyle “halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme”, “halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma” niteliğinde paylaşımlar yaptığı tespit edilen 10 kişi hakkında gözaltı kararı verdi.

Başsavcılığın talimatı üzerine, emniyet ekiplerince 8 şüpheli gözaltına alınırken 2 şüphelinin yakalanmasına yönelik operasyonların devam ettiği öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

Sosyal medyada Karabük Üniversitesi’nde okuyan Türk öğrencilerin, Afrika ülkelerinden gelen öğrencilerle cinsel birliktelik yaşadıktan sonra HPV ve HIV belirtileriyle hastaneye başvurduğu ve bu sebeple hastanelerde yoğunluk oluştuğu iddia edilmişti.

KARABÜK’TE GÖZ ALTILAR OLACAK MI?

Karabük Üniversitesi ile ilgili sosyal medyada paylaşım yapan 8 kişi göz altına alınırken, Karabük’te de bu şekilde iddialarda bulunarak açıklamalar yapan ve ve sosyal medya da paylaşım yapan kişi veya kişilerinde göz altına alınıp alınmayacağı merak edilirken, Karabük’te de göz altıların olup olmayacağı konuşuluyor.