2020 Yılının İlk Hayırseverlik Protokolü İmzalandı

2020 Yılının İlk Hayırseverlik Protokolü İmzalandı

Yayın: 15.03.2020 21:08
Paylaş:
A+ A-

“Okullardan Yarınlara” Eğitime Destek kampanyası kapsamında hayırsever iş insanı Salih Ören tarafından yaptırılacak olan “Yenice Anaokulu” için protokol imza töreni düzenlendi.

Makam Toplantı Salonunda gerçekleştirilen protokol törenine Vali Fuat Gürel, Yenice Kaymakamı Muhammet Evlice, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Hayırsever İş İnsanı Salih Ören ve ailesi katıldı.

Vali Fuat Gürel “İlimizde var olan hayırsever ruhuna bir kez daha şahit olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. İlimizde birçok eğitim kurumunun ve Karabük Üniversitesinin birçok binasının hayırseverlerimiz tarafından yaptırıldığını biliyoruz. Eğitim alanında ülkemizde söz sahibi illerden birisiyiz, eğitim kalitemiz oldukça iyi. Bu kalitenin aynı şekilde devam etmesi modern, günümüz gerekliliklerini karşılayan eğitim yuvalarının kazandırılması İle mümkün olmaktadır. Bu kapsamda ihtiyaç duyulan eğitim kurumlarımızı devletimiz yaptırmaya çalışmakta ancak hayırsever vatandaşlarımızın devletinin yanında yer alıp bu tür yatırımlara destek vermesi ile sorunların devlet vatandaş işbirliği ile kısa sürede bitirilmesini sağlamaktadır. Eğitime verilen her destek,  ülkemizin ve milletimizin geleceğine yapılan en önemli yatırımdır. Bu anlamda bizlere destek veren hayırsever iş insanı Salih Ören’i tebrik ediyorum, kendisine teşekkür ediyorum. Yapılacak olan Anaokulunun ülkemize, ilimize ve Yenice ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” dedi

Yenice Anaokulu Yapım protokolü Vali Fuat Gürel, Yenice Kaymakamı Muhammet Evlice, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu ve İş İnsanı Salih Ören tarafından imzalandı.

 

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsunspor’da sol ayak bileğinden sakatlanan Satka, ameliyat edildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.03.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'un Slovak stoper oyuncusu Lubomir Satka, sol ayak bileğinden yaşadığı sakatlık nedeniyle ameliyat edildi.

Kırmızı-beyazlı kulüp, 28 yaşındaki Satka'nın sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada, Atakaş Hatayspor maçında sol ayak bileğinden sakatlanan tecrübeli oyuncunun özel bir hastanede operasyon geçirdiği bildirildi.

Satka'nın ne zaman sahalara döneceği konusunda ise açıklama yapılmadı.