2021–2027 Dönemi Erasmus+Tanıtım Toplantısı Yapıldı.

2021–2027 Dönemi Erasmus+Tanıtım Toplantısı Yapıldı.

Yayın: 18.01.2021 22:56
Paylaş:
A+ A-

Karabük Üniversitesinde (KBÜ) Erasmus+ Tanıtım Toplantısı çevrimiçi olarak yapıldı.

KBÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden Dr. Öğr. Üyesi Bora Balun 2021 – 2027 Erasmus+ dönemiyle ilgili bir sunum gerçekleştirdi. Toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Yaşar’ın yanı sıra üniversitenin akademik personelleri katılım sağladı.

Yeni dönemle birlikte yeni bir sayfanın da açıldığını belirten Dr. Öğr. Üyesi Balun, eski projelerden yeni projeye doğru elde etmiş olduğu raporlardan yola çıkarak katılımcıları bilgilendirdi. Sunumun devamında Erasmus+ programıyla Yeni Dönem: Erasmus+ 2021 – 2027, Bireylerin Öğrenme Hareketliliği (KA1), Yenilik ve İyi Uygulamaların İş Birliği (KA2) Politika Reformuna Destek (KA3) ve Özel Eylemler hakkında bilgiler verdi. Sunumun sonuna doğru program dahilinde yer alan ülkeler, hibe kalemleri, başvuruda dikkat edilmesi gereken hususlar konusunda da katılımcıları bilgilendirildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te Çöl Tozları ve Rüzgar Hayatı Olumsuz Etkiledi

Yayın: 25.04.2024 11:18
Paylaş:
A+ A-

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, Karabük için toz taşınımı uyarısı yaptı.

Kuzey Afrika’daki Sahra Çölü’nden rüzgarlarla taşınan toz bulutunun şehir genelinde etkili olduğu belirtildi. Toz bulutunun birkaç gün Türkiye üzerindeki etkisini sürdürmesi bekleniyor. Karabük ve ilçelerinde de etkili olan olumsuz havadan özellikle çocuklar ve yaşlılar zorunlu olmadıkça dışarıda olmaması önem taşıyor. Vatandaşlar, görüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıldı. Ayrıca uzmanlara göre; baş ağrısı, burun tıkanıklığı gibi sağlık sorunlarının da havadaki toz taşınımı sebebiyle yaşanabileceği belirtildi. (Esra Oğuzkağan Özkan)