Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 13.12.2017 23:40
Paylaş:
A+ A-

Cumhuriyet Halk Partisinde mevcut İl başkanı Av.Erdoğan Dinçel’in İl başkanlığına aday olmayacağını açıklamasının ardından CHP’de yeni İl başkan adayları çıkmaya devam ediyor.

24 Aralık 2017 Pazar günü saat:11.00’de İl Kongresini yapacak olan Cumhuriyet halk Partisi’nde (CHP) Başkan adayları çıkmaya başladı. CHP Karabük İl Başkanlığı için Abdullah Çakır’ın önce ki gün İl başkanlığını açıklamasının ardından işadamı Erdal Demir’in de İl başkanlığına aday olacağı ve bununla ilgili önümüzde ki Pazartesi günü adaylığını resmi olarak açıklayacağı haber verildi.

2 kişi görüş bildirdi

  1. chp 78 delege

    bugün merkez ilçeye gelip te konuşma fırsatı buldugumuz erdal demir kardeşimizi tebrik ediyırum.ordaki konuşmasında beni etkileyen sözü su oldu: kazansamda kaybetsemde kaybeden biz olmayacaz kazanan chp si olacak diger aday abdullah bey de partiye emek vermiş biri ona ne kadar yakınsanız banada öyle yakın olun bu partiye kim hizmet etmişise herkeze saygılı olmak zorundayız . böyle olursak partimiz büyür. küsmek yok dedi . işte böyle olmalı yine taktir ediyorum kendisini .başarılar kardeşim erdal demir.

  2. CHP Erdal Demir diyor.

    Edal Demir,halkın dilinden anlayan partisine her zemin ve şartta sahip çıkmış,kimsenin aday olmaya cesaret edemediği dönemde bile çıkmış, arslanlar gibi aday olmuştur…Hakettiği oyu alamasa da verdiği mücadele vermiştir…
    Karabük’te CHP’sinin özlediği yerel politikayı en iyi şekilde yapabilecek bir birikimi olduğu bilinmektedir..Yerel basını çok iyi tanır ve yakın diyalokları vardır…Sevilen sayılan,itibarlı bir işadamıdır…Partiye çok şey katacaktır…Sıcakkanlı tavırlarıyla insanlarla,halkla samimi ilişkiler kurabilen özeliğiyle örgütçü yanıyla CHP de bir çığır açacaktır…Başarılar Erdal Demir.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Türkiye Finans, taşıt finansmanını dijital platforma taşıdı

Anadolu Ajansı
Yayın: 25.04.2024 12:24
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Türkiye Finans, taşıt finansmanına erişimin tüm aşamalarını mobile taşıdı.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Türkiye Finans kullanıcıları, yasal vade sınırları çerçevesinde belirlenebilen vade ve tutarları ile şubeye gitmeden her adımı Mobil Bankacılık kanalı üzerinden gerçekleştirerek taşıt finansmanı kullanabilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türkiye Finans Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Mert, banka olarak kullanıcılarının ihtiyaçlarına özel çözümler sunduklarını ve dijital kanalların tüm imkanlarını kullandıklarını ifade etti.

Hızlı, kesintisiz ve mükemmel müşteri deneyimi hedefiyle hizmetlerini sürekli dijitalleştirdiklerini belirten Mert, şunları kaydetti.

“Bu ürünümüz ile tüm müşterilerimiz artık taşıt finansmanı başvurularını şubeye gitmeden yapabilecek ve tüm süreci mobil bankacılık üzerinden tamamlayarak uçtan uca bir taşıt kredisi deneyimi yaşayacaktır. Tüm müşterilerimiz 7/24 Türkiye Finans Mobil üzerinden kolayca Dijital Taşıt Finansmanı başvurusu yapabilir, finansman kullanımı, teminat işlemleri ve taksit ödemelerini şubeye gitmeden mobil üzerinden gerçekleştirebilirler. “Hayat Mobil Bankan Mobil” diyerek sürekli güncellediğimiz teknolojilerimiz ve inovasyonlarımızla, müşterilerimizin her an her yerden başlayan bankacılık yolculuklarında güvenli, akıcı, kolay ve daha dijital bir deneyim yaşamalarını sağlamaya devam edeceğiz.”