Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 19.03.2018 20:05
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te, Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencileri okul bahçesinde bir araya gelerek ‘Zeytin Dalı’ yazısını oluşturarak hep bir ağızdan okudukları komando marşı ile Mehmetçiğe destek verdi.

Karabük’te 75. Yıl Mahallesi’nde bulunan Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencileri, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin ilçe merkezinin kontrol altına alınması dolayısıyla Mehmetçiğe teşekkür etmek amacıyla koreografi gösterisi yaptı.

Okul bahçesinde 220 öğrencinin düzenlediği koreografi asker kıyafeti giyen 3 öğrencinin komutuyla başlayarak ‘Zeytin Dalı’ yazısı oluşturdu. Komando marşı okuyan öğrenciler, Türk bayrağı açtı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Giresun’da soyulan kuyumcudan alınan altınlar bulundu

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.04.2024 00:00
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Bulancak ilçesinde, silahlı ve maskeli iki kişi tarafından soyulan kuyumcudan alınan altınlar bulundu.

Giresun Emniyet Müdürlüğünün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ilçede dün gerçekleşen kuyumcu soygununda, olayı gerçekleştiren şahıslar ile altınların adliye, emniyet, jandarma teşkilatlarının kararlı ve titiz saha çalışmaları neticesinde kısa sürede bulunduğu belirtildi.

Açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığının Giresun'un huzuru için çalışmaya devam edeceği vurgulandı.