Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 16.04.2018 21:00
Paylaş:
A+ A-

CHP Parti Meclisi Üyesi (PM) ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, CHP Genel Merkezinin 81 İl’de yapılması için karar aldığı “OHAL Değil, Demokrasi İstiyoruz” oturma eylemine destek vermek için Karabük’e geldi.

Karabük Belediyesi eski binası önünde gerçekleştirilen oturma eyleminin ardından Partililerle birlikte Parti İl binasına geçen Böke, burada Basın toplantısı düzenleyerek OHAL’le ilgili açıklamalarda bulundu.

Aynı zamanda Karabük’ten de sorumlu olan Parti Meclis üyesi ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, “OHAL rejimini ortadan kaldırmak için bugün Türkiye’nin 81 İl ve bu İller dahilinde bulunan emeğin ve emeklinin çok olduğu Karabük’te de,”Demokrasiye Evet,OHAL’a hayır oturma eylemi gerçekleştirdik.Bugün burada OHAL rejimini ortadan kaldırmak için mücadele ediyoruz.OHAL rejimi Cumhuriyete karşı bir rejimdir.Bu OHAL rejimi çok açık bir sermaye rejimidir.Bunu kendileri ifade ettiler.Bu rantçı,emek karşıtı bir siyasi rejimdir.Bu rejimle tek tip toplum icat etmek istiyorlar.% 99’u yok sayan bu rejime hayır diyoruz” dedi.

Daha sonra Yenice Şeker Kanyonu HES Projesi ile ilgili de kısa bir değerlendirme yapan Böke, “Karabük’te verilen bu mücadeleye biz de hayır diyoruz.Bunlar her şeyde olduğu gibi Ormanlara ve Suya’da el uzattılar.Resmen Talan düzeni yaşanıyor.Toprağı vatan görmeyen anlayışla sonuna kadar mücadele edeceğiz. Bu mücadele eşitlik, özgürlük, laiklik, Bağımsızlık mücadelesidir” dedi. Böke ayrıca, Yenice’de ki HES projesine karşı durmak için de her türlü mücadelenin yapılacağını sözlerine ekledi.

Yorumlar

  1. Vatandaş

    Siz oturun arkadaş. Sizin için de çalışan birileri var gündüz gece demeden çalışan birileri. Siz rahat rahat oturun. Bu son derece demokratik hakkınız. Kimse size bir şey demez.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı

Yayın: 23.04.2024 10:00
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı.

Z.M.O. idaresindeki 35 JZE 23 plakalı otomobil, Karabük-Safranbolu kara yolu Kireçkuyusu mevkisinde kontrolden çıkarak önce bariyere ardından yol kenarındaki ağaçlara çarparak devrildi.

Kazada sürücü yaralandı.

İhbar üzerine kaza yerine polis, itfaiye, AFAD ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin yardımıyla araçtan çıkarılan sürücü sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.