Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 23.04.2018 21:23
Paylaş:
A+ A-

CHP Yenice İlçe Başkanı Orhan Karakaş, bir süre önce AKP İlçe Başkanı Yılmaz Kırık tarafından yapılan bir açıklamada, partisinin suçlanmasına cevap verdi.

CHP İlçe Başkanı Orhan Karakaş, “CHP zihniyetinin temelinde, tam bağımsızlık, demokrasi, barış ve vatan aşkı yatmaktadır” dedi.

Karakaş, açıklamasında şu görüşlere yer verdi. “AKP İlçe Başkanı Yılmaz Kırık yaptığı talihsiz açıklamada, kendi belediye başkanını eleştirirken, olaya partimizi de katmanın acizliğine de düşmüştür. Sayın Yılmaz Kırık’ın CHP zihniyetini anlayabilmesi için fırınlarca ekmek yemesi gerekmektedir. CHP zihniyeti diyerek eleştirdiği parti, Türkiye’de Ulusal Kurtuluş Savaşı’na önderlik etmiş, Cumhuriyeti kurmuş, demokrasiyi getirmiş partidir. CHP zihniyetinin temelinde ülkenin tam bağımsızlık ruhu yatmaktadır. Tam bağımsızlığı ekonomik bağımsızlıkla taçlandırmak isteyen CHP Türkiye’nin bütün sanayii kuruluşlarını kurmuş ve üretim ekonomisini yaşama geçirmiştir. İşte, bu kuruluşlar 16 yıldan beri satıla satıla bitirilememiştir.

Belediye Meclisi’nde yapılan bu oylamaya yönelik olarak demeç vermek durumunda kalan ilçe başkanı, meclis üyelerinin özgür iradelerine de saygısızlık etmiştir. Her üyenin bir kanaatı vardır ve ona göre oy kullanırlar. Meclis üyelerimiz de buna göre karar vermişlerdir.

AKP İlçe Başkanı hızını alamamış, 15 yıl geriye gitmiş ve CHP’li belediyeye de laf atma gülünçlüğüne düşmüştür. O dönemde, kaymakamından valisine, milletvekilinden bakanına karşı hizmet çabasında olan CHP’li belediye, çok güzel hizmetlere imza atmıştır. CHP’li belediyenin yaptığı havuzda ördeklerin yüzdüğü doğrudur. Ördek hikayesini zamanında kol kola olduğu zatta söylemiş ve bizden gerekli yanıtı almıştı. CHP’li belediyenin parasızlık çektiği doğrudur. Çünkü, gelen kaynaklar suyun başında kesilmiş, yapılan projeler engellenmiştir. Buna rağmen CHP’li belediye gemiyi limana çıkarmayı başarmıştır. 150 personelli ve 11 mahalleli bir belediye yönetmek bakkal dükkanı işletmeye benzemez. Kaldı ki, hemen seçim sonrası yapılan kaldırım çalışmaları ve şehir içi asfalt projesi CHP’li belediyenin attığı imzalar sonrası yapılmıştır. Yani, sahibi CHP’li belediyedir.

CHP zihniyeti, yerelde de anlayışını barış, kardeşlik, demokrasi üzerine kurmuştur. CHP’li belediye zamanında bir grup kindar dışında herkes kol kola gezebilmiştir. Kendi partisinin belediye başkanına “Partimizin belediyecilik hizmetlerinden faydalanarak hizmet yaptı” diyerek CHP’li belediye üzerindeki baskıları da dile getirmiştir.

Bizler, mezbahane, seyir terası projesi, yapılan harcamalar ve kesilen ağaçlar için bağırdığımızda sus pus olanlar şimdi bunları gündeme getirmektedirler. Önemli olan yolsuzluğu zamanında haykırabilmektir. Biz, zamanında haykırdığımız için müsterihiz. İktidar partisi yakınma konumunda olamaz. Varsa, bir bildiğiniz açık açık toplumu aydınlatın ve gereğini yapın. Elinizi tutan mı var?

Kısacası; CHP zihniyeti Ülkeyi düşman çizmesinden kurtaran, cumhuriyeti ilan eden, demokrasiyi getiren, dünyada bir ilk olarak çocuklara bayram armağan eden bir zihniyettir. Yerelde de CHP zihniyeti belediyeyi kuran, Yenice’nin ilçe olmasını sağlayan, Yenice’deki tüm meslek odalarının kurulmasına katkı veren bir zihniyettir. Ajandalarında demokrasi kavramı olmayanların bunu anlaması mümkün değildir.”

23 NİSAN’I DA KUTLADI

CHP İlçe Başkanı Orhan Karakaş TBMM’nin 98. Kuruluş yıldönümünü de kutladı. “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm halkımıza özellikle de çocuklarımıza kutlu olsun” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Başkan Sözen Karacatepe Yolunda Çalışmaları yerinde inceledi

Yayın: 24.04.2024 10:47
Paylaş:
A+ A-

Karabük İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, Safranbolu İlçesi’ne bağlı Karacatepe Köyü yolunda meydana gelen toprak kayması ve heyelanı İlçe Teknik sorumlusu Recep Yalçın’la birlikte yerinde inceledi.

İlimiz de pazartesi günü Karacatepe köyü yolunda meydana gelen heyelan ve toprak kayması sonucu oluşan hasarları yerinde inceleyen Başkan Sözen yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

” 22 Nisan’da meydana gelen Karacatepe köyü yolunda heyelan ve toprak kayması neticesinde derin çukurlar oluşarak köy yolu ulaşıma kapanmıştı. İl Özel İdare’sine bağlı ekiplerimiz ivedilikle kapanan köy yolunu özverili çalışmaları neticesinde Karacatepe köy yolunu trafiğe açmış bulunmaktayız” dedi.