Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 09.06.2018 01:01
Paylaş:
A+ A-

Karabük Belediyesi tarafından her yıl Ramazan ayı dolayısı ile bir ay boyunca düzenlenen programlar, her akşam farklı bir mahallede vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. 5000 Evler 75. Yıl Mahallesindeki programa çocuklar başta olmak üzere mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili 5000 Evler 75. Yıl Mahallesinde yaptığı konuşmada; “Görevimin 9’uncu yılındayım. 9 yıldan bu tarafa elimizden geldiğince Karabük’e hizmet etmek için çalışıyoruz. Yaptığımız hizmetlere baktığımız zaman 1 milyon nüfuslu bir şehirden daha fazla hizmet ettiğimiz ortadadır. Kent meydanı, kütüphane, alt geçitler, üst geçitler, istinat duvarları, köprüler, 103 tane park yaptık. 5000 Evler Mahallesinde de çok güzel bir yeşil kuşak ortaya çıkarttık. Mümkün olduğu kadar yollarımızı asfaltsız bırakmayıp, kaldırımlarımızı yapmaya çalışıyoruz. 1 milyon tondan fazla asfalt kullandık. 350 Km’den fazla kaldırım yaptık. 650 Km su tesisatını değiştirdik. Hiçbir zaman hafta sonu ve bayram tatillerinde de Karabük’te su kesintisi olmadı. Spor Vadisi projesi, bu bölgenin en büyük eğlence merkezi olacaktır. Yılbaşında da inşallah Spor Vadisinin hep birlikte açılışını yapacağız.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 24.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 zanlı gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu imalatı ve satışı yapanların yakalanması amacıyla çalışma yürüttü.

İlkadım ilçesi Derecik Mahallesi'nde şüphe üzerine durdurulan bir araçta, otomobilin tavan kısmı ve araçta bulunan çantaya zulalanmış 122 gram uyuşturucu, uyuşturucu öğütücü ve içerisinde uyuşturucu madde bulunan sarma sigara ele geçirildi.

Otomobildeki 2 zanlı gözaltına alındı.