Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 20.09.2018 21:07
Paylaş:
A+ A-

CHP Karabük Milletvekili Dr. Hüseyin Avni Aksoy, partisinin Yenice İlçe örgütünün düzenlediği danışma kurulunda, yerel seçimlere iddialı bir şekilde gireceklerini vurguladı. Karabük Milletvekili Dr. Hüseyin Aksoy, “Yerel seçimlerde başta Karabük olmak üzere Safranbolu, Yenice ve Ovacık belediye başkanlıklarını kazanacağız” dedi.

CHP İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen danışma kurulu toplantısında beraberinde İl Başkanı Abdullah Çakır ile birlikte katılan Milletvekili Dr. HüseyinAksoy, seçimden bu yana yaptığı çalışmaları anlattı ve “halkımızla birlikte olmayı sürdürüyoruz. Seçimden bu yana beş kez güzel ilçemiz Yenice’ye ziyarette bulunduk. Örenköy, Güney, Akmanlar köylerimizle Yortan Beldemize gittik. Karabük merkez ve diğer ilçelerimizde de temaslarımızı sürdürdük.
2019 yılında yapılacak yerel seçimlere çok iddialı bir şekilde gireceğiz. Son seçimde alınan oylar dört merkezde seçimleri alabileceğimizi gösteriyor. Karabük, Safranbolu, Yenice ve Ovacık belediyelerini biraz daha sıkı bir çalışmayla alacağız. Bunun için örgütlerimizin ve partililerimizin biraz daha fazla çalışmaları yeterli olacaktır. Halkımızla yaptığımız temaslarda bunun ışığını alıyoruz. Halkımızın gerek genel, gerekse yerel iktidarlardan memnun olmadığı gözleniyor. Kırgınlıkları, dargınlıkları, küskünlükleri bir kenara bırakarak, birbirimizle daha fazla kenetleşerek, yerel yönetimlerde başarıyı yakalamaya odaklanmalıyız. Karabük Milletvekili olarak ben bu konuda gereken çabayı göstereceğim. 2019 yılında göstereceğimiz başarı önümüzdeki süreçte bize iktidarı da getirecektir” dedi.

Kalabalık bir şekilde yapılan danışma kurulu toplantısında partililer de görüş ve önerilerini milletvekiline sundular. Karabük Milletvekili Dr. Aksoy, daha sonra ilçe merkezindeki esnafı ziyaret etti ve sorunları dinledi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Merkez Bankası faiz oranını yüzde 50’de sabit bıraktı

Yayın: 25.04.2024 14:34
Paylaş:
A+ A-

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını yüzde 50’de sabit bıraktı.

TCMB Para Politikası Kurulu, “Kurul, politika faizinin sabit tutulmasına karar vermekle birlikte, enflasyon üzerindeki yukarı yönlü risklere karşı ihtiyatlı duruşunu yinelemiştir.” açıklaması yaptı. (AA)