30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun

30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun

Yayın: 29.08.2015 12:18
Paylaş:
A+ A-

Türk milletinin düşman işgalinden kurtuluşunun ve yeniden bağımsızlığa adım atmasının simgesi olan, 1922 yılında 26 Ağustos’ta başlayıp, 30 Ağustos’ta Dumlupınar’da Mustafa Kemal’in Başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz’un 93. yıldönümü olan 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Pazar günü yapılacak olan kutlamalar son günlerde yaşanan terör olayları nedeniyle iptal edildi.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 93. yıldönümü 30 Ağustos Pazar günü şenlik, konser, eğlence ve kutlama faaliyetleri yapılmadan sade bir törenle kutlanacak.

Karabük Valiliğinden yapılan açıklamada “28/08/2015 tarihli ve 29459 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan 2015/6 sayılı Başbakanlık Genelgesinde; Son günlerde meydana gelen terör olayları nedeniyle, 30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerinin sadece çelenk koyma ve tebrikleri kabul şeklinde icra edilmesi; diğer şenlik, konser, eğlence ve kutlama faaliyetlerinin yapılmaması uygun görülmüştür. Bu nedenle; 30 Ağustos Zafer Bayramı törenleri söz konusu Genelge’de belirtildiği şekilde icra edilecektir. 30 Ağustos Pazar günü 08.45’de Yenişehir Atatürk Anıtı’na çelenk sunulacak, saygı duruşu ve istiklal Marşının okunmasının ardından buradaki tören sona erecek. Ardından saat 09.15’de Valilik makamında tebriklerin kabulü yapılacak” denildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Temizlik İşleri Ekipleri Dere Yataklarında Temizlik Çalışmalarına Başladı

Yayın: 19.04.2024 14:43
Paylaş:
A+ A-

Karabük Belediyesi Şehir merkezinde ki dere yataklarında oluşan çöp, çamur gibi birikintiler halk sağlığı acısından risk oluşturmakla beraber, görüntü ve çevre kirliliği oluşturmaktaydı. Bunun üzerine harekete geçen Temizlik İşleri ekiplerimiz dere yataklarında temizlik çalışmalarına başladı.

Böylece dere yataklarını dolduran katı atık, ot ve çamurlar temizlenerek, hem oluşabilecek kötü koku, sinek ve su taşkınlarının önüne geçildi, hem de görüntü kirliliği ortadan kaldırılmış oldu.

Ayrıca iş makinelerin ulaşamadığı menfez altlarına da giren belediye ekiplerimiz buradaki çöp ve atıkları da temizlediler.

Dere yatakların temizlenmesi, Temizlik İşleri ekiplerimiz tarafından farklı bölgelerde devam edecektir.