Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 15.11.2018 20:46
Paylaş:
A+ A-

31 Mart 2019 yılında yapılacak mahalli seçimler için AK Parti’den Karabük belediye başkan aday adayı olan Hasan Yıldırım gazetemizi ziyaret etti.

Daha önce İl genel meclisi başkanlığı ve son olarak İl genel meclisi üyeliği görevlerini yaptıktan sonra bu görevinden istifa ederek AK Parti’den Karabük belediye başkan aday adayı olan Hasan Yıldırım yaptığı nezaket ziyaretinde aday adaylığı ile ilgili bir değerlendirmede bulunarak,”bugüne kadar AK Parti’nin önemli kademelerinde görev yaptıktan sonra bir süre İl Genel meclisi başkanlığı ve ardından İl genel meclisi üyeliği görevlerinde bulunduktan sonra bu görevimden ayrılarak AK Parti Karabük belediye başkan aday adayı oldum.İnşallah partimiz için en hayırlı olur”dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çorum’da otomobille çarpışan motosikletteki 2 kişi yaralandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 29.03.2024 04:36
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – Çorum'da motosikletle otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı.

Hasan D. idaresindeki 06 RM 552 plakalı otomobil ile Mehmet Ö'nün kullandığı 19 AER 619 plakalı motosiklet, Bahçelievler Mahallesi Bahabey Caddesi'nde çarpıştı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü ile motosiklette bulunan Berk Ö, sağlık ekiplerince yapılan müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.