Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 03.12.2018 23:57
Paylaş:
A+ A-

CHP Safranbolu İlçe başkanı Mimar Elif Köse görevinden istifa ederek yine Cumhuriyet Halk Partisinden Safranbolu Belediye başkan aday adayı oldu.

Aday adaylığı ile ilgili kısa bir açıklama yapan CHP Safranbolu belediye başkan aday adayı Mimar Elif Köse, “Safranbolu’ muzun geleceğine, gelişmesine katkıda bulunabilmek, yaşadığımız sorunlara çözüm üretebilmek adına ben de varım demeye karar verdim.

CHP Safranbolu İlçe Başkanlığı görevimden Safranbolu Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusu yapacağımdan istifa ediyorum”dedi.

Diğer yandan daha önce CHP Safranbolu belediye başkan aday adayı olan İsmet Zühtü Saraçoğlu ile birlikte Mimar Elif Köse’nin de aday adaylığını açıklamasıyla Cumhuriyet Halk Partisi Safranbolu belediye başkan aday adayı ikiye çıkmış oldu.

Yorumlar

  1. Şimdi anlaşıldı

    Ahmet abi kendi köşesinde YA DİZDARA YA MİMARA filan gibi bir yazı yazmış önce anlamadım şimdi anladım Mimar Elif Köseye Safranbolulular oy verecek demek istemiş.Hayırlı olsun Elif hanım hakkaten kendine iş aramak için aday adayı olanların içinde senin seçilip Başkan olmak hakkın yolun açık olsun.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Yeniköy Kemerköy Enerji, Milaslı çocuklara “Gezici Tiyatro” gösterileri düzenledi

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.04.2024 08:48
Paylaş:
A+ A-

ANKARA (AA) – Yeniköy Kemerköy Enerji, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Milas bölgesindeki okullarda çevre temalı “gezici çocuk tiyatro” gösterileri düzenledi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, 16-18 Nisan'da Ören, Çamköy ve Yeniköy TEK İlköğretim Okulları’nda profesyonel tiyatro oyuncuları tarafından sergilenen oyunlarla çocuklar coşku dolu bir gün geçirdi.

Ören, Çamköy ve Yeniköy TEK İlköğretim Okulları’nda profesyonel tiyatrocular tarafından sergilenen “Hayalci Tırtıl” isimli tiyatro oyunu ile çocuklar gün boyu doyasıya eğlendi.

Masal kahramanları ile sohbet edip interaktif şekilde oyuna dahil olarak oyun içerisinde yer alan çocuklar, etkinlik boyunca eğlendiler.

Keyifli bir gün geçiren çocuklar, gösteri sonunda kendilerine sunulan ikramlar ve minik hediyelerle evlerine döndüler.

– “Oyun yaklaşık 500 ilkokul öğrencisine ulaştı”

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yeniköy Kemerköy Enerji Genel Müdürü Erol Demir, çocuklara sanatı, sosyalleşmeyi ve tiyatro kültürünü aşılamanın çok kıymetli olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

“Yeniköy Kemerköy Enerji olarak, uzun süredir bölgemizdeki okulları destekliyoruz. Özellikle köy okullarının fiziksel koşullarının iyileştirilmesinin yanı sıra öğrencilerin daha geniş bir perspektifle dünyayı algılamaları için çalışmalar yapıyoruz. Bu kapsamda profesyonel tiyatro oyuncularının sergilediği, çevre bilincini ve hassasiyetini artıran 'Hayalci Tırtıl' isimli çocuk oyununu bölgemizdeki ilkokul öğrencileri ile buluşturduk. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında oyun bölgemizdeki 3 okulda sergilendi ve yaklaşık 500 ilkokul öğrencisine ulaşmış olduk. Yeniköy Kemerköy Enerji olarak, bölgemizdeki okullara nitelikli eğitim prensipleri çerçevesinde yaptığımız çalışmalarla destek olmaya devam edeceğiz.”