Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 08.01.2019 14:35
Paylaş:
A+ A-

31 Mart 2019 Mahalli idareler seçimleri kapsamında AK Parti, CHP ve MHP’de Karabük belediye başkan adayları netleşirken, uzun süredir aday olacak mı olmayacak mı söylentilerinin ardından geçtiğimiz Pazar günü olay netleşti ve Durmuş Yalçın aday olmuyor. Bir süre önce İYİ Parti genel başkanı Meral Akşener’in Karabük’te seçime çok iddialı gireceğiz şeklinde açıklama yapmasıyla birlikte, işadamı Durmuş Yalçın’ın adaylığına kesin gözüyle bakılmış ancak Durmuş Yalçın’ın hafta sonu genel başkan Akşener ile bir görüşme daha yaptığı ve affını istediği kesin bir dille ifade edildi.

Konu ile ilgili geçtiğimiz hafta sonu Pazar günü İYİ Parti genel merkezinde gerçekleşen İYİ Parti genel başkanı Meral Akşener ve işadamı Durmuş Yalçın’ın Karabük belediye başkanlığı adaylığı ile ilgili bir kez daha bir araya geldiği, ailevi sebeplerden dolayı aday olamayacağını açıkladığı ve bu yönde affını istediği bildirildi.

DURSUN ALTIPARMAK ADAY OLACAK MI?

Diğer yandan İYİ Partinin kuruluşuyla birlikte kurucu İl başkanlık görevini üstlenerek partinin kurulmasında önemli derecede emeği olan belediye es-ki başkanlardan Dursun Altıparmak’ın İYİ Parti’den aday olması yönünde de görüşler ortaya atıldığı da gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsunspor’da sol ayak bileğinden sakatlanan Satka, ameliyat edildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.03.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'un Slovak stoper oyuncusu Lubomir Satka, sol ayak bileğinden yaşadığı sakatlık nedeniyle ameliyat edildi.

Kırmızı-beyazlı kulüp, 28 yaşındaki Satka'nın sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada, Atakaş Hatayspor maçında sol ayak bileğinden sakatlanan tecrübeli oyuncunun özel bir hastanede operasyon geçirdiği bildirildi.

Satka'nın ne zaman sahalara döneceği konusunda ise açıklama yapılmadı.