Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 09.01.2019 19:53
Paylaş:
A+ A-

Vali Fuat Gürel Başkanlığında 100. Yıl Kültür Merkezinde gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına Vali Yardımcıları Barboros Baran ve İsmail Bayata, Hukuk Müşaviri Numan Tahir Şimşek, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, kurum müdürleri, Yeşilay Cemiyeti Karabük Şube Başkanı Prof. Dr. İsmail Karacan ve il genelinde mahalle ve köylerde görev yapan muhtarlarımız katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan programda konuşan Vali Fuat Gürel, “Bağımlılıkla, uyuşturucu ile mücadele konusu çok önemli bir konu. İlimizde uyuşturucu bağımlılığının çok yaygın olmamasına rağmen yinede önümüzdeki süreçte bununla ilgili çok büyük tedbirlerin alınması gerekli. Bu sektör gençlerimizi, çocuklarımızı esir alabilecek bir sektör. Uyuşturucu ticareti ile uğraşan insanlar toplumun en alt kesimi diyebileceğimiz kimseler, aynı zamanda uyuşturucu ticareti terör örgütlerinin kontrolündedir. Ülkemizde de bu işleri PKK terör örgütü organize etmekte ve ülkemizdeki terör faaliyetlerini bu kaynaklarla finanse etmektedirler. Köy ve mahalle muhtarları olarak sizlerde kendi köyünüze ve mahallenize alıcı gözle bakmanız lazım. Dışarıdan gelen ve bu işlerle uğraşan insanlar varsa hemen kolluk güçlerimize iletişim içinde olmanızda fayda var. Çünkü siz köyünüzü ve mahallenizi hepimizden çok daha iyi bilirsiniz. Özellikle okullarımızın etrafında bu tür kötü niyetli insanları tespit ettiğiniz zaman polis veya jandarmaya bilgi vermenizi istiyoruz. Bu toplantıya katılımınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Vali Fuat Gürel’in konuşmasının ardından İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdür Yardımcısı Coşkun Sözener tarafından uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan çalışmalar, hedefler ve analizlerini içeren bilgilendirme sunumu yapıldı.

Uyuşturucu ile mücadele bilgilendirme toplantısı Karabük Yeşilay Cemiyeti Şube Başkanı Prof. Dr. İsmail Karacan’dan tarafından yapılan 2019-2020 hedefleri ve faaliyetlerini anlatan sunumun ardından sona erdi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsunspor’da sol ayak bileğinden sakatlanan Satka, ameliyat edildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.03.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'un Slovak stoper oyuncusu Lubomir Satka, sol ayak bileğinden yaşadığı sakatlık nedeniyle ameliyat edildi.

Kırmızı-beyazlı kulüp, 28 yaşındaki Satka'nın sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada, Atakaş Hatayspor maçında sol ayak bileğinden sakatlanan tecrübeli oyuncunun özel bir hastanede operasyon geçirdiği bildirildi.

Satka'nın ne zaman sahalara döneceği konusunda ise açıklama yapılmadı.