Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 20.03.2019 21:26
Paylaş:
A+ A-

Seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, seçim çalışmaları kapsamında mahalle toplantılarına Kapullu ve 5000 Evler Mahalleleri ile devam etti.

Düzenlenen mahalle toplantıları ile vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Vergili, vatandaşların sorunlarını dinleyip, projelerini anlatı.

Mahalle toplantılarında büyük ilgi ile karşılaşan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, gösterdikleri ilgi nedeni ile Mahallesi sakinlerine teşekkür ederek, “Sizlerle her zaman gönül birliği içinde çalıştık. Bu sevgiye layık olmak içinde var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te Sosyal Medyada “Nefret Söylemleri”ne İlişkin Soruşturmada 2 Gözaltı

Yayın: 29.03.2024 10:26
Paylaş:
A+ A-

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığınca, Karabük Üniversitesi‘nde yaşandığı iddia edilen olaylarla ilgili sosyal medyada kullanılan nefret söylemlerine ilişkin haklarında gözaltı kararı verilen 3 zanlıdan ikisi yakalandı.

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı, Karabük Üniversitesi’nde yaşandığı öne sürülen olaylarla ilgili internette ve sosyal medyada kullanılan nefret söylemleriyle, “halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik veya aşağılama”, “halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma” niteliğinde paylaşımlar yapan zanlılar hakkında gözaltı kararı verdi.

Emniyet ekiplerince yakalanan zanlılar F.D. ve E.A. işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından aynı suçlardan hakkında yakalama kararı çıkarılan ve İstanbul’da olduğu tespit edilen M.E.D. hakkındaki talimat, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığına gönderildi.