Her Telden (13.Ekim.2015)

Her Telden (13.Ekim.2015)

Yayın: 13.10.2015 08:57
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK POSTASI 60 KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI VE SEVGİLİ TUNCER ERSÖZLÜ KARDEŞİMİN MUTLULUĞU..
KARABÜK POSTASI Gazetesi dün 60 Kuruluş Yılını kutladı ve Vali Sayın ORHAN ALİMOĞLU ile birlikte İl Emniyet Müdürü Sayın SERHAT TEZSEVER,İl defterdarı Sayın OSMAN KOÇAŞ,İl Tarım Müdürü Sayın Cemalettin çataklı,İl Milli Eğitim Müdürü Sayın ALİ KÖSE,İl Basın Halkla İlişkiler Müdürü Sayın KENAN AYDOĞDU ile birlikte çok sayıda Basın Mensubu katıldığı tören nezih bir hava içinde geçti.
KARABÜK POSTASI Gazetesi’nin ÜÇÜNCÜ KUŞAK Sahibi olan Sevgili Kardeşimiz TUNCER ERSÖZLÜ,haklı bir mutluluğun içinde görüntü.
KARABÜK POSTASI,Karabük Basın hayatının OKULU SAYILIR.
KARABÜK POSTASI,Karabük Basını içinde yaşı en fazla olan,EN GENÇ,EN DİNAMİK yayın organıdır ve yıllardır kalite çizgisini hiç mi hiç bozmamış,objektif duruşuna hiç leke getirmemiş bir yayın organıdır.
DÜN 60 KURULUŞ YILINI KUTLADIK..
Baba Rahmetli İHSAN ERSÖZLÜ tarafından çizilmiş olan yayıncılık çizgisi,Ağabey Rahmetli NECMETTİN TİMUÇİN ERSÖZLÜ tarafından daha bir tahkim edilerek sürdürülmüş,bu bayrağın Sayın TUNCER ERSÖZLÜ tarafından devir alınması ile aynen devam ettirilmiştir.
KARABÜK POSTASI,ANADOLU BASINI İÇİNDE bir fenomendir.
ANADOLU BASINI içinde de çok haklı bir yeri,saygısı vardır.
Sevgili kardeşimiz TUNCER ERSÖZLÜ başta emeği geçen herkesi kutluyoruz,şimdiye kadar gölge düşürmediği yayın hayatının daha nice/nice yıllar sürmesini diliyoruz.
İyi ki varsın KARABÜK POSTASI Gazetesi.

ANKARA GARI ÖNÜNDE MEYDANA GELEN PATLAMA VE HAYATINI KAYBEDEN 97 İNSAN,TERÖR VAHŞETİ,GÜNAHSIZ..
Ankara Garı önünde meydana gelen patlama 97 insanın hayatını söndürdü,97 insan öldü ve belki bu sayı biraz daha artacak,şu an itibarı ile 97 GÜNAHSIZ İNSAN o terör saldırısı ile hayatlarını kaybetti.
Günahsız insanlar öldüler..
Diyeceksiniz ki günahkar olsalardı ölmeleri mi gerekirdi,öldürülmeleri mi gerekir,asla,asla böyle düşünmüyoruz,insanların günahkar olmaları eğer bir başka insana zarar verecekse bunun cezasını yargı vermeli,insanı öldürerek,bir başka insan vermemeli.
BARIŞ İÇİN DÜZENLENEN YASAL BİR MİTİNGE KATILMAYA GİDEN İNSANLAR BOMBALANDI,vücutlar paramparça edildi ve en önemlisi,böyle adi,böyle menfur bir saldırıda bile Siyaset birlikte hareket edemedi.
OLACAK İŞ DEĞİL,SİYASET BİRLİK OLAMADI..
BİR ARAYA GELİP GÖRÜŞMEYİ BİLE BAŞARAMADI..
Böyle bir şey nasıl olabilir yarabbi..
Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN olayın ilk anında,sıcağı/sıcağı GÜVENLİK ZAAFİYETİ VAR MI BUNU BİRLİKTE GÖRECEĞİZ gibi bir yaklaşım gösterdi ve insanların duygularına,adeta,tercüman oldu.
TİTİZ BİR ÇALIŞMA başlatıldı.
Ve SİYASET BÖYLE BİR OLAYDA bile bir araya gelemedi..

MHP KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAYI DR.SAYIN ADEM KAR “ KARABÜK 13 YILLIK AKP İKTİDARINDA GERİ GİTTİ…”
Dün MHP Milletvekili Adayı Doktor Sayın ADEM KAR,Büromuza bir nezaket ziyaretinde bulundu,Siyasi çalışmalarının nasıl gittiğini sorduk “UMDUĞUMUZUN ÇOK/ÇOK ÜZERİNDE BİR İLGİ VAR..” dedi.
Bunun temelinde de AK Parti’nin 13 yıllık süre içinde KARABÜK’E YETERLİ HİZMETİ VEREMEYİŞİNİN yattığına vurgu yaptı ve buna vurgu yaptı,TEŞVİK noktasını gündeme getirdi.
Örneğin “EFLANİ’DE HAYVANCILIK YAPAN BİR İNSAN,TEŞVİKLERDEN YARARLANAN KASTAMONU’LU HAYVANCILIK YAPAN BİR BAŞKA İNSAN İLE NASIL REKABET EDEBİLİR..” dedi.
Mevcut İktidarın ORMANLARI ÖZELLEŞTİRECEĞİNİ söyleyerek “YENİCELİ BİR ORMAN KÖYLÜSÜ,O ZAMAN ORMANDAN NASIL YARARLANABİLİR,BIRAKIN YARARLANMAYI ÇÖPÜNÜ BİLE GÖREMEZ..” ifadelerini kullandı.
Bunları seçmene anlattıklarına değindi Sayın Dr.ADEM KAR.
“İNSANLARIN,EN HASSAS OLDUĞU HASTALIK DÖNEMLERİNDE KENDİLERİNE İLGİ GÖSTERMİŞİM,ASLINDA BEN GÖREVİMİ YAPMIŞIM AMA VATANDAŞ BUNU KENDİSİNE KARŞI BİR DUYARLILIK OLARAK GÖRMÜŞ.BUNU ANLATIYOR..” diyor.
Gerçekten Uzman Hekim olarak,hastalarına hep yakın ve sıcak bir ilgi göstermiştir Sayın ADEM KAR,şimdi seçmen bunu/bunları hatırlayıp kendisine sıcak bir ilgi gösteriyordur mutlaka..
Zaten Sayın KAR bunu söylüyor,buna işaret ediyor..
“AKP İKTİDARINDA,KARABÜK GERİ GİTTİ..” diyor.

MHP MİLLETVEKİLİ SAYIN ADEM KAR “20 GÜNLÜK BİR SİYASETÇİ OLARAK,GÖRDÜKLERİM,ÖĞRENDİKLERİM VE AKP.”
MHP Milletvekili Adayı Dahiliye Uzman Hekimi Sayın ADEM KAR “20 GÜNLÜK BİR SİYASETÇİ OLARAK VATANDAŞTAN GELEN YAKINMALARI DUYUNCA,EMİN OLUN ÜZÜLÜYORUM,HAYRET EDİYORUM..” diyor.
“BİR ZAMANLARIN KÜÇÜK ALMANYASI KARABÜK BU HALE NASIL DÜŞÜRÜLDÜ.NASIL BU KADAR İHMAL EDİLDİ VE GERİLETİLDİ HAYRET EDİYORUM..” ifadelerini kullandı Sayın KAR.
Karabük’te insanlar 500-600 lira para ile geçinmek zorundalar şeklinde bir iddiası var Sayın ADEM KAR’IN ve “EMEKLİ BİN LİRA PARA ALIYOR.EN AZINDAN EŞİ İLE BİRLİKTE YAŞADIĞI İÇİN KİŞİ BAŞINA DÜŞEN 500 LİRA.BİRDE BAKTIĞI ÇOCUĞU VARSA..” diyor.
“ASGARİ ÜCRETLE ÇALIŞANIN MAAŞI BİN LİRA,EVLİ İSE,ÇOCUĞU İSE,KİŞİ BAŞINA NE DÜŞER..” diye soruyor,ESNAFIN durumunun da PEK İÇ AÇICI OLMADIĞINA işaret ediyor.
Dahiliye Uzmanı Sayın ADEM KAR “13 YILLIK AK PARTİ İKTİDARI KARABÜK’ÜN GERİ KALMASININ TEK MÜSEBBİBİDİR VE BUNU İNŞALLAH BİZ DÜZELTECEĞİZ,DÜZELTMEYE TALİBİZ..” görüşlerinde ısrarcı davranıyor..
Sayın ADEM KAR şu ana kadar 40 bin civarında insan ile bire/bir görüştüğünü söylüyor,hayır dualarını aldığını anlatıyor ve “ÇOK UMUTLU BİR SEÇİM KAMPANYASI..” yürüttüklerine vurgu yapıyor..
Sayın KAR çok/çok umutlu..
BİRİNCİ PARTİ çıkmayı ve en az BİR MİLLETVEKİLLİĞİ bekliyor..

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SAYIN ENİS BERBEROĞLU “EMEKLİLERİN,TAŞERON İŞÇİSİNİN SAHİBİ CHP’DİR..”
CHP Karabük’te Seçim Çalışmalarının vitesini büyüttü ve dün Karabük’e gelen Genel Başkan Yardımcısı Sayın ENİS BERBEROĞLU,bu anlamda enteresan mesajlar verdi.
“EMEKLİLERİN ve TAŞERON İŞÇİLERİNİN SAHİBİ BİZİZ,CHP’DİR..” anlamında ifadeler kullandı Sayın ENİS BERBEROĞLU ve bu anlamda,bu kesimlerin sorunlarına CHP’NİN sahip çıktığına/çıkmaya devam edeceğini anlattı.
KARDEMİR’E ÖZEL ÖNEM VERDİKLERİNİ SÖYLEDİ.
KARDEMİR’İN kendilerine Atatürk’ten ve İnönü’den emanet olduğuna vurgu yapan Sayın ENİS BERBEROĞLU “ÖZELLEŞTİRME AŞAMASINDA,DAHA SONRA YAŞANAN EKONOMİK SIKINTI SÜRECİNDE,CHP’NİN YARDIMCI OLDUĞUNA..işaret etti.
CHP KARABÜK’TE VİTES BÜYÜTTÜ.
CHP İl eski Başkanı ve Milletvekili Adayı Sayın ERDOĞAN DİNÇEL’İN ısrarla,inatla işaret ettiği konu olan “KARABÜK’TE YA AKP 1 CHP 1 MİLLETVEKİLİ ÇIKARTIR veya AKP SEÇİMİ 2-0 ALIR..” iddia gerçekleşecek galiba.
CHP’LİLER bu kez “BİZ MHP’DEN DESTEK BEKLİYORUZ..” diyorlar.
Böyle bir oy kayışı mümkün olur mu..?

AK PARTİ-CHP-MHP,DİĞER PARTİLERİN “KARDEMİR’E YAPACAKLARI EN BÜYÜK İYİLİK,ÇİN OLAYI..”VE ESİRGEMEYİN.
AK Parti-CHP-MHP ve DİĞER TÜM PARTİLERİN Karabük’e ve dolayısı ile KARDEMİR’E yapabilecekleri en büyük iyilik,en büyük hizmet ÇİN HALK CUMHURİYETİNDEN gelen KÜTÜK DEMİRİN GÜMRÜK VERGİLERİNİ yükseltmek olacaktır.
ÇİN UCUZ DEMİR FİYATLARI İLE PİYASALARI VURUYOR.
VURULAN,NE YAZIK Kİ,MİLLİ SANAYİMİZ..
ÇİN HALK CUMHURİYETİ’NDEN gelen,örneğin KÜTÜK DEMİRİN GÜMRÜK VERGİLİ yüzde 22.5 dolayında ve ÇİN Ülke piyasalarına ÇOK UCUZ FİYATLA ürün veriyor..
İSDEMİR/KARDEMİR MÜTHİŞ ETKİLENİYOR..
ERDEMİR YASSI ÜRÜN YAPTIĞI İÇİN fazla etkilenmiyor ve öyle sanıyoruz ki,kısa süre içinde ERDEMİR’İN DE olumsuz etkileneceği günler gelecektir..
BİR SÖZÜMÜN,KARDEMİR ÇALIŞANLARINA..
1 KASIM ERKEN GENEL SEÇİMLERİ var,oy vereceğiniz Partinin Adaylarına BU KONU İÇİN NE DÜŞÜNDÜKLERİNİ SORUN ve gerekirse OYUNUZU DEĞİŞTİRİN..
KARDEMİR Yılbaşından itibaren “BORCUNU BORÇ ALARAK KAPATMAK GİBİ BİR SARMALA GİREBİLİR..” Çalışanlarının maaş ve diğer hakları noktasında TEKLEMELER BAŞLAYABİLİR..
ÇİN Ülkemize çok ucuz fiyatla mal satıyor,o nedenle KARDEMİR 2015 YILININ İLK 9 AYLIK BÖLÜMÜNÜ ZARAR EDEREK kapattı ve 2015 yılının tamamı zararla kapanabilir..
AK Parti-MHP-CHP ve DİĞER PARTİLER ne düşünüyorlar..
ÇİN’DEN GELEN ÜRÜNLER için ne düşünüyorlar..?

ÇİN HALK CUMHURİYETİ’NİN ÜLKEMİZE VERDİĞİ “UCUZ KÜTÜK DEMİR..” BU SEKTÖRÜ SIKINTIYA SOKUYOR VEEE..
1 KASIM GENEL SEÇİMİNE giderken,KARABÜK SEÇMENİ,özellikle KARDEMİR ÇALIŞANI olan Karabük Seçmeni SİYASİ PARTİ ve ADAYLARINA ÇİN HALK CUMHURİYETİ’NDEN ucuz fiyatlı kütük demir ve demir ürünlerini sormalı.
MİLLİ MÜESSESELİR BÜYÜK ZARAR GÖRÜYOR.
Örneğin KARDEMİR..
ÇİN ÜLKESİNDEN gelen UCUZ KÜTÜK DEMİR nedeni ile KARDEMİR 2015 yılını zarar ederek kapatacak,ilk 9 aylık bölüm zarar ile kapandı ve belli ti 2015 zarar ile bitirilecek..
KARDEMİR ÇALIŞANI 4 BİNİ AŞKIN İNSAN VAR..
BUNLARIN TAMAMIN SEÇMEN DURUMUNDA..
Ve KARDEMİR Çalışanları SİYASİ PARTİLERE,ADAYLARINA bu konuyu sormalı,ne yapacaklarını öğrenmeli,OYLARINI DA buna göre kullanmalılar..
YOKSA SIKINTIYI KENDİLERİ ÇEKECEKTİR..!!
Bu sözlerimize iyi kulak versinler KARDEMİR ÇALIŞANLARI ZARARI KENDİLERİ ÇEKEBİLİR ve KARDEMİR üzerinde çok etkili isimlerden birisi “YILBAŞINDAN İTİBAREN BORCU BORÇLANARAK KAPATMAYA BAŞLAYABİLİRİZ..” dedi..
Adettendir SIKINTIYA DÜŞEN HER FABRİKA,ÖNLEMİNE ÇALIŞANLARININ MAAŞINI,ÖDEMELERİNİ GECİKTİREREK yapar ve o süreç –Allah korusun- gelebilir..
SORUN SİYASETÇİLERE,NE DÜŞÜNÜYORLAR..?

AK PARTİ İL BAŞKANI SAYIN TİMURÇİN SAYLAR “AK PARTİ,EN YÜKSEK OY ORANI İLE BU SEÇİMİ 2-0 YAPACAK..
AK Parti İl Başkanı Sayın TİMURÇİN SAYLAR ile YENİCE MESLEK YÜKSEKOKULU’NUN açılışında karşılaştık ve ayar üzeri birkaç cümlelik sohbetimiz oldu..
Sayın TİMURÇİN SAYLAR hayli iddialı sözler etti..
“GÖRECEKSİNİZ BU SEÇİMİ,ÇOK YÜKSEK BİR OY ORANI İLE,AK PARTİ 2-0 KAZANACAK..” dedi,yaptıkları seçim gezilerinden bu varsayıma geldiklerini anlattı..
“EN YÜKSEK OY ORANI İLE NASIL OLUYOR..” diye sorduk..
“2011 SEÇİMİNİ YÜZDE 58 CİVARINDA OY ORANI İLE VE 82 BİN CİVARINDA DA BİR OY İLE KAZANMIŞTIK.BU SEFER AYNI ORANI YAKALAYACAĞIZ,HATTA GEÇECEĞİZ..” gibi görüşler verdi.
“OY SAYIMIZDA 82 BİNİ GEÇER..” gibi tahminde bulundu..
“İYİ AMA SİZE ÇOK AĞIR ELEŞTİRİLER GELİYOR..” dedik “ELEŞTİRİLER DEMOKRASİLERDE OLUR.AMA BİZ AK PARTİ OLARAK HER ZAMAN BU ÜLKE İÇİN ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYUYORUZ.HERŞEYE HAYIR DEMİYORUZ..” gibi ince bir gönderme yaptı.
“SEÇMEN HİÇMET VERENLE,HER KONUDA HAYIR DİYENLERİ AYIRIR..” şeklinde cümleler kurdu Sayın TİMURÇİN SAYLAR.
2-0 Yapacaklarına tam anlamı ile inanmış..

16 kişi görüş bildirdi

  1. MAKUL ŞÜPHE YOK MU??

    Saraya gelen seçim istatistiklerinde AKP%25’lere düşmüş,ateş bacayı sarmış durumdayken İl Başkanı Timuçin saylar “tostumu aldım geldim” MOTİVASYONU yapıyor………..Tükenmişlik sendromuyla yoğrulmuş AKP yönetimi hata üstüne hatalar yapıyorlar….Davutoğlu bile daha dün bombacıları biliyoruz ancak yakalayamıyoruz diyor..Neden mi durumları yeterince delil oluşturmuyormuş….Patlayınca zaten yakalanmış olmuyor herhalde….Bombacıların parçaları topladığında işlem zaten bitiyor…AKILLARA ZARAR açıklamalar…Hani makul şüphe yetkisine ne oldu….Bundan önemli makul şüphe mi olur……..Adamalar çıkmış televizyona güvenlik açığı yok diyebiliyorlar yüzlerce ölü ve yaralıya rağmen…Devlet adamlığı nerede???İstifa diye bir mekanzma var demokrasilerde…Ben ne diyorum yaaa…Demokrasimi dedim…AKP FAŞİZMİ KOL GEZERKEN….

  2. MHP NİN ŞANSI KALMADI

    MHP GENEL BAŞKANI ÖYLE KARARLAR ALIYORKİ KENDİNİ VE MHP Yİ ISSIZ ADAYA KAPATTI GİBİ.KİMSEYLE KONUŞMAMAK BAŞKA PARTİLERLE DİYALOG KURMAMAK MHP YE NE KAZANDIRIR ALLAŞKINA.ADEM KAR GERÇEKTEN İYİ KALİTELİ BİR İSİM AMMA TEPEDEN ESEN RÜZGAR.AŞAĞIDA RAFET BEYİN TUTUMU TEK ADAMLIGA SOYUNMASI KAVGACI HALİ HİÇ GÖRÜŞ ORTAYA KOYMADAN DEVAMLI KAVGA ÜSLUBU ADEM BEYİN SEÇİLME ŞANSINI ZAYIFLATIYOR.

  3. gümbür gümbür

    BU SEÇİM M.H.P Sİ ÖYLE BİR GELİYOR Kİ GÜMBÜR, GÜMBÜR GELİYOR KMSE ÖNÜNDE DURAMAYACAK KARABÜK Ü 2-0 ALACAK

  4. tonyukuk

    MHP nin daha doğrusu Bahçelinin uzlaşmaz tutumuna bakıldığında ufukta CHP koalisyonu görülüyor. Bu durumda kardemir yönetimi hangi yüzle iktidar ortağı CHP li siyasetçilerden Çin kütüğünün vergilerinin artırılması konusunda yardım isteyecek,hatta randevu alabilecek. sade çin kütüğü olsa iyi; senin devletle işin bitmez; ray satışı, TCDD ilişkileri, Türkiye Taş Kömürü işl., Filyos Limanı v.s. birçok işin var devletle. Hangi hangi akla hizmet CHP li heyetin kardemir ziyaretine olur vermezsin. Çok mu meraklı CHP senin toz,pislik içindeki çelikhaneni gezmeye,çok mu meraklı hurda ray üreten haddaneni gezmeye. Bu bir nezaket ziyaretidir. Bu talep HDP den de gelse karşılamak zorundasın. AKP yi iktidardan hiç düşmeyecek mi zannederek bu ucuz yandaşlık işlerine giriştiniz. CHP bu terbiyesizliği unutacak mı zannediyorsunuz. Siz iyice kontrolü kaybettiniz.Eskiden bir duruş sergilerdiniz,şimdi ordan oaraya savruluyorsunuz. Allah bu yönetimle kardemirin sonunu hayır etsin.2016 yılı kardemir için çok zor geçecek ve belirleyici olacak.

  5. HER ZAMAN SEÇİM OLSUN.

    KARABÜK’TE HER ZAMAN SEÇİM OLSUN…NE VAR BUNDA DEMEYELİM LÜTFEN….SEÇİM TAKVİMİ AÇIKLANIR AÇIKLANMAZ PROJELER HAVADA UÇUŞUYOR…TEMELLER GÜNLÜK ATILIYOR…..SİYASET TÜCCARLARI,DİN SİMSARLARI,ASLI YOK YAYLASINDA 110 BİN KOYUNUM VAR BENİM……BİRİLERİ TOPLU KONUT PROJESİ VARMIŞ GİBİ YAPIP 7000 BİN KONUT VAADİNDE,DİĞERLERİ ROZETİNİ ÇIKARMIŞ GİBİ GÖZÜKÜP SİYASİ PARTİSİNİN MİLLETVEKİLLERİNİ YOK SAYARAK SANKİ SEÇİME KENDİSİ GİRİYOR GİBİ MEGOLOMAN TAVIRLAR SERGİLİYOR…7 HAZİRAN SEÇİMLERİNDE BELEDİYE ADINA MİTİNG,BEDAVA KONSER,DONDURMA,MACUN,DÖNER EKMEK DAĞITTILAR,ASIL ÖNEMLİSİ DE HERGÜNE BİR ETKİNLİK…..PROĞRAMLARDA SADECE KENDİSİ KONUŞUYOR HİÇ KİMSEYE SÖZ FALAN DA VERMİYOR….TEK ADAM PROFİLİ ADETA TAYYİBİN KARABÜK ŞUBESİ GÖRÜNTÜSÜ VERİYOR…BELEDİYE BİR KAMU KURULUŞUDUR HİZMETLERİ SİYASAL REKLAM ARACI OLAMAZ….ÇALIŞMALAR VARSA HALK ZATEN GÖRÜR……SEÇİM SONRASINA NE KALDI SAYIN VERGİLİ….??????DAHA 4 YIL VAR……

  6. MHP TANGUR TUNGUR

    MHP TANGUR TUNGUR GELİYOR BOŞ TENEKE GİBİ TANGIR TUNGUR.BU SEÇİMİN SONUCU BELLİ HAYIRCI MHP 0 AK PARTİ 1 CHP 1 YAHUT AK PARTİ 2-0.YAZIN Bİ KENARA

  7. Krdmr

    Seçim sonucu Akp 1 Mhp 1

    Rafet Vergili gerçeğini, Adem Kar kalitesini kimse inkar edemez. Kaç kişiyle konuştuysam Mhp diyor. Bahçeli’yi haklı bulanlar da var haksız bulanlarda. Ama Rafet Vergili’ye, Adem Kar’a, Mhp dışından kimse eleştirecek birşey bulamıyor söyleyemiyor. Mhp’nin içinden de bazı Rafet Vergili’den aradığını bulamayan zihniyetler rahatsız. Bunun haricinde gayet de iyi gidiyor.

  8. tangur

    mhp’den birşey olmaz. Hele vergili’den hiç .Önce durmus yalcın’a noldu onun hesabını versinler

  9. çalışan diyorki

    sayın adem bey 2013 tarihinde hastanenizde çalıştım işten ayrılırken 15 günlük param kesildi size iyadeli taütlü mektup yazmama ragmen cevap bile vermediniz ozaman hakkımızı savunmayan insan vekil oluncamı koruyacak şaşarım,

  10. siz ükcmsnız

    neden yorumları kendi kafanıza göre yayınlıyorsunuz kötü bişeymi yazdık adem kardan alacagımız oldugunu yazdık

  11. tangur'a cevap...

    Osman Kahveci’ye ne olduysa Durmuş Yalçın’a da o olmuştur… Tüm adaylar değişmiş siz Mhp nin adayına kafayı takmışsınız:)
    Hazmedemiyorsanız Eskipazar sodası için iyi gelir.. Mhp 48 bin oy alacak. Not alın…

  12. REMİNGTON

    SAYIN GÖLBEK 1 KASIM PAZAR GÜNÜ SAAT 19-20 GİBİ SEÇİM SONUÇLARI BELLİ OLMAYA BAŞLAYINCA VE TEK BAŞINA BİR İKTİDAR GÖRÜNTÜSÜ GELMEZSE ÇOK SIKINTILI GÜNLERİN ÇELİK İŞÇİSİNİ BEKLEDİGİNİ SÖYLEMEYE YAZMAYA BİLE GEREK YOK 2002 YILINI YAŞAMIŞ BİR ÇALIŞAN OLARAK TAHMİN EDEBİLİYORUM BAŞIMIZA GELECEKLERİ 2002 YILINI DA ARAYACAGIMIZ BİR FATURAYLA KARŞILAŞABİLİRİZ 2002 YILINDA TAM BİR PATRON ANLAYIŞI OLMADIGI İÇİN FATURAYI ÇALIŞANLAR OLARAK ORTAK ÖDEDİK VEYA ŞUBE BAŞKANININ İMZASIYLA ÖDEMEYE MAHKUM EDİLDİK BU SEFER OLABİLECEGİ İHTİMAL DAHİLİNDE OLAN KRİZ SENARYOSU GERÇEKDEN ÇOK ACILI OLABİLİR PATRON ANLAYIŞI YERLEŞMİŞ OLAN BİR TESİSDE MALİYET MUHASEBESİ DEVREYE GİRER VE MALİYET İ DÜŞÜRMEK İÇİN ÇOK ÇALIŞANLA YOLLARIN AYRILMASI İÇİN ŞAHSİ İMZALAR GEREKECEGİNDEN SUNULACAK TEKLİF BELLİ BİR ÇALIŞANI TATMİN EDEMİYECEGİ İÇİN YOLLARIN AYRILMASI NOKTASINA OLAYI BU BOYUTLARA TAŞIR RABBİM O GÜNLERİ YAŞATMASIN AMA 2002 GİBİ OLMAZ BU SEFER BURDA YAZMAYA İMTİNA ETTİGİM ÇOK MEKANİZMAYI İŞVEREN DEVREYE SOKMAYA ÇALIŞACAKDIR. İŞVEREN BU DÖNEM EŞİTLİGE BAKMAYABİLİR KAR NOKTASINDA HESAPLARINI REVİZE EDER KARŞIMIZDAKİ REKABET EDECEGİMİZ ÜLKE NE YAZIK Kİ ÇİN 2002 YILINDA RUSYA KRİZİ RUSYANIN TESİSLERİNİ SÖKÜP HURDA FİYATINA DÖVİZ GİRDİSİ OLSUN DİYE DÜNYA PİYASASINA KÜTÜGÜ DAHİ HURDA FİYATINA SATAN BİR ÜLKE YANİ SIFIRI TÜKETMİŞ BİR ÜLKE VARDI ŞİMDİKİ RAKİP CEVHERDEN ÇELİK ÜRETEN VE DÜNYADA Kİ CEVHERİN 3/2 SİNİ TÜKETEN ÇELİK ÜRETİMİDE DÜNYA ÜRETİMİNİN YARISI OLAN BİR ÜLKE DEN BAHSEDİYORUZ ABD ÜLKESİNİN BİLE FAİZ ARTIRIMINI ERTELETTİREN BİR ÜLKE UCUZ VE KALİTESİZ İŞÇİLİGİN TAVAN YAPTIGI BİR ÜLKE GENEL MÜDÜRÜMÜZÜN BİLE SADECE BİZİM DEGİL DÜNYANIN SORUNU DEDİGİ BİR ÜLKE MALİSEF MALİSEF 3 HARFLİLER GİBİ ÇİN VAR KARŞIMIZDA 2002 YILINDA HURDA BİTİNCE RUSYADA KRİZ BİTMİŞ ÇELİK PİYASASI REKOR FİYATLARA GELMİŞ ŞİRKET OLARAK RAHAT BİR DÖNEME GİRMİŞ İDİK BU TABİKİ TEK BAŞINA BİR İKTİDAR DA OLUNCA ÜLKEDE KOLAY OLMUŞ DU KRİZDEN KURTULMAK YİNE TABLO AYNI OLABİLİR 1 KASIM DA TEK BAŞINA GELECEK BİR İKTİDAR EPEY BİZE ZAMAN KAZANDIRABİLİR NASIL DERSENİZ SİYASİ GÜVEN ÖNCELİK LE GELİR -PİYASA CANLANIR ÖZELLİKLE İNŞAAT VE ÖZEL SEKTÖR VE DEVLET YATIRIMLARI ARTAR -DÖVİZ KURU DÜŞER ŞİRKETİN TAHMİN ETTİGİ 2.55 GİBİ SEVİYELERE DÜŞME Sİ MUHTEMEL- BU ŞİRKETİN YATIRIMLARINI YAPMASI NOKTASINDA AVANTAJ SAGLAR.ÖZELLİK LE BANDAJ VE KALİTELİ ÇELİK ÜRETECEGİMİZ TESİSİN BİTMESİ Nİ HIZLANDIRABİLİR İÇ PİYASADA OLUŞACAK OLAN ÇELİK TALEBİ FİYATLARI ARTIRABİLİR VE KAR LI SATIŞ NOKTASINI YAKALABİLİRİZ VE EN ÖNEMLİSİ İSE 750 MİLYON DOLAR BORÇU OLDUGU VAR SAYARSAK ŞİRKETİN BU DÖVİZ KURUNUN DÜŞMESİ VE BELLİ BİR ZAMAN SABİT KALMASI ÇOK BÜYÜK BİR BORÇ YÜKÜNDEN TL OLARAK KURTULMAMIZ DEMEKDİR VE DAHA SAYAMAYACAGIMIZ YAZAMAYACAGIMIZ GİBİ ÇOK BÜYÜK AVANTAJLAR GÖREBİLİRİZ TEK BAŞINA BİR İKTİDAR OLURSA TABİ BUNLAR YETERSİZ KALIRSA SAYIN GÖLBEK GÜMRÜK VERGİSİ ORANLARININ ARTIRILMASI NOKTASI KALIYOR %22.5 OLAN GÜMRÜK VERGİSİ ORANINI ARTIRMAK ÇİN LE MÜCADELE ETMEK GİBİ BİR ŞEY İÇ PİYASADAKİ FİRMA LARLA MÜCADELE ETMEK ONLARDA SIFIRLAMAK DERDİNDELER GÜMRÜK VERGİSİNİ ONLARIN OLUŞTURDUGU LOBİ DE AKTİF BİR ÇALIŞMA İÇİNDE BURDA DA KARABÜK LÜ VE İSKENDERUNLU SİYASİ KİŞİLERİN AKTİVİTESİ ÖN PLANA ÇIKMASI GEREKİR GİBİ- NEDENLER VE SORUNLAR MALİSEF ÇALIŞANLAR OLARAK ÜMİT VE ÜMİTSİZLİK NOKTASINDA GİDİP GELMEYE BAŞLADI DİYEBİLİRİZ 4000 NİN ÜZERİNDEKİ ÇALIŞANIN UMUDU VE UMUTSUZLUGU DA DİYEBİLİRİZ 1 KASIM SEÇİMLERİ- SİYASİLERE SORSAK DA SAYIN GÖLBEK GÜMRÜK VERGİ ORANLARININ YÜKSELMESİ KONUSUNU MUTLAK SURETLE OLUMLU YÖNDE DÖNÜŞ YAPACAKLARDIR ÇELİK İŞÇİSİNE ONDAN ŞÜPEMİZ YOK.SAYIN GÖLBEK YAZINIZDA BELİRTİGİNİZ GİBİ BORCU BORÇLA KAPATMAK GİBİ ADETTENDİR SIKINTIYA DÜŞEN HER FABRİKA ÇALIŞANIN MAAŞLARINI GEÇİKTİRİR GİBİ TASARRUFLARA FAZLA SABRETMEYE BİLİR BU SEFER 2002 YILI GİBİ DÜŞÜNEN YANILABİLİR AYAKLARIMIZ YER GÖRMEYE BİLİR-YİNE KARŞIMIZDA ÇALIŞANLAR OLARAK KIYIM NOKTASINDA TECRÜBELERİ OLAN PROFESYONEL BİR KADRO VAR YAPTIKLARI YAPACAKLARININ TEMİNATIDIR ASLA ACIMAZLAR KAPİTALİZM EKONOMİNİN KURALI DEYİP İŞİN İÇİNDEN SIYRILABİLİRLER 2010 YILIN DA BUNU 400 ÇALIŞANA YAŞATTILAR MALİSEF ÇALIŞANLAR OLARAK SORMAK İSTEDİGİMİZ SORU ŞU- ESKİ GENEL MÜDÜR ZAMANIN DA YAPILAN BU KADAR YANLIŞI NASIL OLUR DA YÖNETİM GÖRÜP MÜDALE ETMEZ GEÇ KALINMADIMI BİR MACERA YA ATILDI FATURA BİZLERE KALMAZ TEMENNİSİYLE…

  13. tonyukuk

    remington kardeşim inşallah senin de ümit ettiğin gibi kardemir bu sıkıntılarından bir an evvel sıyrılır ve olumsuzluklar çalışanlara sirayet etmeden yol almaya devam eder. Ancak; senin de ifade ettiğin gibi bir yönetim, emrinde çalışan bir genel müdüre (eski genel müdür) nasıl bukadar hareket serbestliği tanır, her yaptığına göz yumar,hiçbir yaptığına karşı çıkmaz.Burada iki olasılık var; ya işi çok iyi bilmedikleri için eski genel müdüre güvenmek zorunda kaldılar,eski genel müdür de allayıp,pullayıp saçma sapan yatırımları,harcamaları,çevresinden getirdiği işbilmez elemanları gerekliymiş gibi anlattı,yönetimi ikna etti ki bu zor bir olasılık.Çünkü Mutullah Bey ve Kamil Beyin sektördeki tecrübesini,öngörüsünü inkar edemeyiz. O zaman ikinci olasılık; bu yatırımlardan birileri nemalandı.Kimsenin sesi çıkmadı, kamuoyuna da bu yatırımların,harcamaların v.s. gerekli olduğu yalanını hep bir ağızdan seslendirdiler; şimdi de eski genel müdür hakkında suç duyurusunda bulunarak günah keçisini karabükün önüne atıp sıyrılmaya çalışıyorlar.eski genel müdür zamanında yapılan harcamalara,birilerine verilen sınırsız alım yetkilerine,yap-boz yeniden yaplara,yandaşlara verilen özel maaşlara dağ olsa dayanmazdı.Bugünlerin geleceği o zamandan belliydi.Bunları bir şekilde yönetime anlatmaya çalışan bazı idareciler şu an kardemirden uzaklaştırıldılar.Bu da ikinci olasılığın daha güçlü olduğunu ortaya koyuyor.Olan yine çalışana oluyor,işe gelirken stres,işte stres,evde stres; acaba ne olacak,2002 deki sıkıntılara dönülecek mi,eleman çıkarılacak mı,ücretsiz izin olacak mı,kafalarda bir yığın soru. Ağır sanayide çalışan adamın kafasının rahat olması lazım.Kimin kafası rahat; uzaktan kardemiri izleyen,bıraktığı enkaza kıs kıs gülen eski genel müdür ve içerde kalan birkaç yandaşından başka.

  14. BELEDİYE SEÇİME GİRİYOR

    1KASIM SONRASI PROĞRAMINIZDA KAÇ TEMEL ATMA,KAÇ AÇILIŞ VAR SAYIN “KÖPRÜLÜ VERGİLİ PAŞA????? NE BU ALELACELE TELAŞLI,SIKIŞTIRILMIŞ SEÇİM ATAKLARI BÖYLE……..SİZ ÖNCE ,İLK SEÇİM DÖNEMİNDE AÇIKLADIĞINIZ VAADLERİNİZE ODAKLANIN….ARAÇ ÇAYI PROJESİ(Hakkını verin projenin alkışlayalım,Eskişehir’e gidin CHP’li anlayıştan feyz alın),ÇELİK CAMİ VE DİĞERLERİ…….BELEDİYE SEÇİMLERİ DE Mİ 1 KASIMDA YAPILIYOR???????HER PROĞRAMINDA VERGİLİ ETİKETLİ BELEDİYE ÇALIŞMALARI….KAMU HİZMETİ KİMSENİN KİŞİSEL İHTİRASLARIYLA SÜSLENMEMELİ…..1 KASIM SONRASI NELER YAPILACAĞININ AFİŞLERİNİ DE ASMALISINIZ Kİ SEÇİM PSİKOLOJİSİNDEN UZAKLAŞIP ELEŞTİRMEYELİM…….KENT MEYDANINA CUMHURİYETİ VE KARABÜK’Ü KURAN İRADEYE BİR SAYGI KÖŞESİ İSTİYOR BU HALK SİZDEN…..SİZ DE AKP GİBİ DEĞERLERİMİZİ UNUTTURMAK İSTEYENLERDEN MİSİNİZ?????

  15. VATANDAŞ

    AKP İL BAŞKANI BİZ HER ŞEYE HAYIR DEMİYORUZ DEMİŞ ÇOK DOĞRU SÖYLEMİŞ PKK NIN SİYASİ UZANTISI HDP NİN 10 MADDELİK ŞARTINI KABUL EDİP İÇLERİNE SİNDİREBİLİYOR MHP NİN 4 MADELİK ŞARTINA HAYIR DİYORLAR HER İKİ MADDELERİ BİR İNCELESİNDE NEYE EVET NEYE HAYIR DEDİKLERİNE BİR BAKSINLAR KARABÜK YERELİNDEDE RAFET VERGİLİNİN SUNMUŞ OLDUĞU ÖNERİLEREDE HAYIR DEDİLER OLUMLU OLAN HERŞEYDE KENDİLERİNİN BAŞARISI OLUMSUZ OLAN HERŞEYDE KANDIRILMIŞIZ DİYORLAR KARABÜKTEN DE REKOR OY ALACAKMIŞ NE VERDİNİZDE NE İSTİYORSUNUZ

  16. REMİNGTON

    SAYIN TONYUKUK KARDEŞİM YORUMUMA VERMİŞ OLDUGUN KATKIDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM SENDE BENDE BU ŞİRKETİN EMAKTARLARI OLARAK NE KADAR TEMENNİMİZ DUAMIZ KÖTÜ GÜN LERİN GELMEMESİ YÖNÜNDE OLSADA ÇALIŞMA HAYATINDA ÇELİK PİYASASINDA BU TÜR DURUMLARLA KARŞILAŞABİLİYORUZ BU ŞİRKETİN NASIL YAKALANIP YAKALANMADIGI KONUSUNDA TAKILIYORUZ ÇALIŞANLAR OLARAK MALİSEF BU SEFER DE KÖTÜ YAKALANDIK DİYEBİLİRİZ Kİ KÖTÜ YAKALANDIK GERÇEKDEN BUGÜNDE ÇUBUK NEVRÜLLÜ DEMİR -YUVARLAK -PROFİL GİBİ ÜRÜNLERDE 81 TL BULAN İNDİRİME GİTMEK ZORUNDA KALDI ŞİRKET ÜZÜLMEMEK KAHROLMAMAK ELDE DEGİL 9 GÜN ÖNCEDE BUNA BENZER BİR İNDİRİME GİDİLMİŞDİ BU AY Kİ İKİNCİ BÜYÜK İNDİRİM Lİ SATIŞ POLİTİKASIYLA KARŞI KARŞIYAYIZ ÜRETİMİN BİRİM MALİYETİ NEDİR BİLMEMİZ MÜMKÜN DEGİL FAKAT DURUMLAR KARA BULUTLU GİBİ ÇIKIŞ NOKTASI BİZLERİ AŞAN BİR DURUM MUTLAK PROFESYONEL KADRONUN A PLANI B PLANI VARDIR İNŞALLAH YENİ GENEL MÜDÜR GELDİGİ ZAMAN YARDIMCILARI İLE BASINLA YAPMIŞ OLDUKLARI TANIŞMA TOPLANTISINDA YARDIMCISI DEMİR ÇELİK PİYASALARINDA DİBİ GÖRDÜK CEVHERDE DİBİ GÖRDÜK GİBİ BİR AÇIKLAMA YAPMIŞDI YAKLAŞIK 9 AY OLDU DEMEK Kİ GÖRMEMİŞİZ HALA PİYASALAR NEGATİF E DOGRU SÜRATLE GİDİYOR PROFESYONEL KADRONUN İYİ NİYETİNDEN ŞÜPEMİZ YOK AMA ONLARIN BİLE ÖNGÖRÜSÜNÜN GERÇEKLEŞMEDİGİ BİR PİYASAYLA KARŞI KARŞIYAYIZ.ASLINDA ÇELİK İŞÇİSİNİN BEKLENTİLERİ ÇOK FARK LI BİR NOKTADAYDI 2016 YILI İÇİN PERSONEL REJİMİNİN YAPILDIGI -SÖZLEŞMELİ PERSONEL LERLE YOLLARIN AYRILACAGI BİR YIL BEKLENTİSİ VARDI TÜM ÇALIŞANLARDA YİNE DE UMUTSUZ OLMAMAK GEREKİR AMA BAŞKA BAHARA KALDI DA DİYEBİLİRİZ ÖDENECEK FATURA ÖNÜMÜZE GELİRDE TAHSİL EDİLME NOKTASI DİRETİLİRSE SIKINTI BÜYÜK OLUR ÇALIŞANLAR İÇİN- PATRONLARA GELİNCE BU PİYASANIN SİHİRBAZLARI OLARAK BU CAMİADA TANINIYORLAR SAYIN GÖLBEK DAHA İYİ BİLİR DAHA ÖNCEKİ YILLARDA YAZILARINDA BAHSETMİŞDİ BİRBİRLERİNİN NUMARALARINI BİRBİRLERİNE UYGULAMAYA KALKINCA MALİSEF ESKİ GENEL MÜDÜR BU FIRSATI İYİ DEGERLENDİRDİ İŞLETMEYİ KENDİ ÇİFTLİGİ GİBİ DENEME YANILMA METODLARIYLA YARDIMCILARIYLA BERABER HALLAŞ PAMUGUNA ÇEVİRDİ PİYASA DA LEHİNDE OLDUGU FİYATLARDAYDI Kİ DAHA RAHAT HAREKET ETME İMKANI SAGLADI KENDİSİNE HAYAL GÜCÜ DE CESARETİNE EKLENİNCE KENDİNİ KAF DAGININ TEPESİNE OTURMUŞ AHKAMLAR LA YATIRIMDAN İŞİ BATIRMA NOKTASINA TAŞIDI.EREGLİDEN GETİRMİŞ OLDUKLARI SÖZLEŞMELİ FORMENLERE MÜHENDİSLERİNE ŞEFLERİNE DAHİ GÜÇ YETMEZ KEN ŞİMDİ MAHKEMELİK OLMALARI BİR ŞEYLERİ DEGİŞTİRMEZ DEGİŞTİRSEDE ZAMANIN DA OLMAZ ŞİMDİKİ ZAMAN BUNDAN SONRAKİ DURUMLARI KURTARMA ZAMANIDIR Kİ İNŞALLAH SİHİRLERİ Nİ DOGRU ŞEKİLDE RAKİPLERİNE DOGRU KULLANIRLARDA BU DURUMDAN HAFİF HASARLA ÇIKARIZ ENKAZ OLARAK GÖRMEMELİYİZ İŞLETMEYİ MUTLAK SURETLE YARIM KALMIŞ YATIRIMLAR BİTİRİLEBİLİR YANLIŞ YAPILAN YATIRIMLAR FARKLI ŞEKİLDE DEGERLENDİRİLEBİLİR HEDEFLENEN KALİTELİ ÇELİK ÜRETİMİ 3 MİLYON TON KAPASİTESİ YAKALANABİLİR AMA DÜZEYLİ BİR YÖNETİM DÜZENLİ BİR PERSONEL REJİMİ DİZAYN EDİLİRSE VE ÖNCELİGİ OLURSA BU SORUNLAR AŞİLAMAZ DEGİL ÖNÜMÜZDEKİ SİYASİ BELİRSİZLİK DE KALKARSA YENİ BİR İVME YAKALAYABİLİRİZ TEMENNİSİYLE…

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tokat Sulusaray depreminde camiler ve kerpiç yapılar hasar gördü

Yayın: 19.04.2024 10:33
Paylaş:
A+ A-

Tokat’ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremde camiler ve kerpiç evlerde hasar oluştuğu belirlendi.

İlçenin Malum Seyit Tekke Mahallesi’nde bulunan Malum Seyit Tekke Camisi’nin külah kısmı depremde yıkıldı. Minber ve mihrabın da hasar gördüğü caminin duvarlarında çatlaklar meydana geldi.

Aynı mahallede bulunan kerpiç yapılarda da yer yer hasarlar oluştu. Ekipler, hasar gören yapılara girişleri yasakladı.

Malum Seyit Tekke Camisi dron ile görüntülendi.

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, gazetecilere, Sulusaray ilçesinde dün saat 18.11’de 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini hatırlattı.

İlçede iki gündür depremlerin meydana geldiğini belirten Yazıcıoğlu, “Gece yaşanan ilk depremin ardından Sulusaray’a intikal ettik. Vatandaşlar tabii panik yapmışlardı, sokaktalardı. 5,6 büyüklüğündeki depremde, net bilgi ilerleyen saatlerde gelecektir ama 171 ev zarar gördü, çevre köyler ve ilçelerle dahil olmak üzere. İki minare hasar gördü. Can kaybının, yaralıların olmaması bizi en çok sevindiren taraf.” diye konuştu.

Tokat Belediyesi olarak ilçeye aşevi ve personeliyle destek verdiklerini anlatan Yazıcıoğlu, şöyle devam etti:

“Vatandaşlarımız biraz panik yaptı, sokaklara indi, parklarda bulundular. Biz de onlara her konuda destek olmak için ekiplerimizi seferber ettik. Zabıtamız, park bahçeler, fen işlerimiz olsun, tüm ekipler vatandaşlarımıza çorba ikramında bulundu, yardım etti. Mahalle konaklarımızı ve Tokat merkezde spor tesislerimizi vatandaşlarımıza açtık. Tedirgin olan vatandaşlarımız geceyi orada geçirdiler ama ilerleyen saatlerde evlerine döndükleri noktasında bilgi aldık.”

Yazıcıoğlu, bölgede durum tespit çalışmalarının devam ettiğini dile getirerek, “Tüm hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Hiç merak etmesinler. Devletin tüm kurumları burada. Dün de Bakan Yardımcımız, Sayın Valimiz, AFAD Başkanımız, milletvekillerimiz buradaydı. Her konuda desteklerini ifade ettiler.” açıklamasında bulundu.

Tokat Valisi Hatipoğlu Sulusaray depreminin ardından yapılan çalışmaları anlattı

Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, depremin ardından Sulusaray ilçesinde incelemede bulunduklarını belirterek,depremlerin hemen sonrasında hızlıca durum alıp İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın talimatı doğrultusunda gerekli çalışmaları planladıklarını, ilk andan itibaren AFAD ekiplerinin bölgeye intikal ettiğini anlattı.

Bölgenin yapısı doğrultusunda daha çok kerpiç evlerde hasar bulunduğuna işaret eden Hatipoğlu, “İçişleri Bakanımızın da gönderdiği destek unsurlarıyla 740 görevlimiz burada bulunmakta. Vatandaşlarımızdan isteyenlere misafirhanelerimizi hazırlamıştık. Genel olarak vatandaşlarımız bölgelerinde kalmak istedi. Bu doğrultuda bin civarında çadırı dağıtmış durumdayız vatandaşlarımıza. İçme suyunun riskli olabileceğini düşünerek bölgeye içme suyu sağladık. Yaklaşık 5 bin kumanyayı bölgeye getirdik, ihtiyaç doğrultusunda dağıtıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Hatipoğlu, depremin ilk anından itibaren ülke genelinden destek mesajı geldiğini vurgulayarak, “Özel bir teşekkürü de beni arayan Adıyaman Gölbaşılı hemşehrilerime ediyorum. Bilindiği üzere Tokat halkı, koordinatör valilik yaptığım dönemde Gölbaşı ile büyük bir gönül bağı kurmuştu. Gölbaşı’nın kadirşinas halkı bize, ‘Gerekirse misafir etmek isteriz.’ diye masajlarla dönüş yaptı. Depremin dayanışma unsurlarını ortaya koyuyoruz.” diye konuştu.

Devletin tüm kurumlarıyla sahada olduğuna dikkati çeken Hatipoğlu, şunları kaydetti:

“740 kamu görevlisi, şu an itibarıyla 3 ilçemizde görev yapmakta. Sahadaki tüm çalışmalarımızı bugün akşam bitirmiş olacağız. Kısmi olarak yıkılmış minarelerimiz var, gün içinde tamamını yıkacağız. Vatandaş için tehdit oluşturma söz konusu. Bölgede depremden etkilenen yaklaşık 3 bin 200 kişi bulunuyor. Bu kişilerin tamamına ulaşmış olduk, taleplerini aldık. Gece saat 2 sularında çadır taleplerinin büyük kısmını karşıladık. Jandarmamız, çevik kuvvetimiz, komandomuz vasıtasıyla çadırların montajını gece boyunca devam ettirdik. Bugün de eksik kalan kısımları tamamlayacağız.”

Vali Hatipoğlu, okullarda sürekli deprem tatbikatları yaptıklarını dile getirerek, “Tokat ilimiz en hassas deprem bölgelerinden biri. Hem vatandaşlarımızı hem de kurumlarımızı teyakkuzda tutuyoruz. Buradaki sorunları tamamlamadan işlerimizi bitirmiş olmayacağız. O yüzden buradayız.”tok açıklamasında bulundu.