Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 22.05.2019 22:11
Paylaş:
A+ A-

Türk Kızılay Karabük şube Başkanlığı tarafından Dünya Yetim Günü kapsamında Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden ekonomik ve sosyal destek alan çocuklar ve ailelere yönelik iftar programı gerçekleştirildi.

Karabük Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğünde düzenlenen iftar programına; Vali Fuat Gürel, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, kurum müdürleri, Türk Kızılayı Karabük Şubesi yetkilileri, işadamı Adnan Çebi ve çocuklar ile aileleri katıldı.

Vali Gürel, iftar vesilesiyle devletimizin destekle bulunduğu çocuklar ve aileleriyle bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyetini ifade ederek, tüm katılımcıların Ramazan Ayını tebrik etti. Yapılan iftarının ardından Vali Gürel, çocuklar ve aileleri ile yakından ilgilendi, aileleri ile de bir süre hasbihal ederek istek ve taleplerini dinledi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsunspor’da sol ayak bileğinden sakatlanan Satka, ameliyat edildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.03.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'un Slovak stoper oyuncusu Lubomir Satka, sol ayak bileğinden yaşadığı sakatlık nedeniyle ameliyat edildi.

Kırmızı-beyazlı kulüp, 28 yaşındaki Satka'nın sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada, Atakaş Hatayspor maçında sol ayak bileğinden sakatlanan tecrübeli oyuncunun özel bir hastanede operasyon geçirdiği bildirildi.

Satka'nın ne zaman sahalara döneceği konusunda ise açıklama yapılmadı.