Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 18.07.2019 00:06
Paylaş:
A+ A-

Vali Fuat Gürel, ilimizdeki turizm potansiyelinin gün yüzüne çıkartmak, çeşitlendirmek ve geliştirilmesi amacıyla Baklabostan Tabiat Parkında incelemelerde bulundu.

Orman İşletme Müdürü Rıfat Ataş ile Karabük Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Ahmet Işık’tan tabiat parkı içinde yapılması planlanan günü birlik kullanım alanı, kır evleri kamp alanı, doğa eğitim merkezi, manzara seyir noktaları, çadırlı kamp alanı ve tur güzergahı hakkında bilgiler alan Vali Gürel, Türkiye’nin 221. tabiat parkı olan ve muhteşem doğası ve güzelliğiyle doğa ve fotoğraf tutkunlarının vazgeçilmez uğrak noktalarından biri olacak olan tabiat parkı içindeki şelaleyi ve seyir terasını gezdi.

Karabük merkezine 17 kilometre uzaklıkta bulunan Tabiat Parkını turizme kazandırarak ilimizdeki turizm destinasyonlarını çeşitlendirmek, gelen yerli ve yabancı turistlerin konaklama süreleri arttırmayı amaçladıklarını ifade eden Vali Gürel, “Orman denizinin içinde, muhteşem doğası ve havası ile sevdiklerinizle birlikte gelip hem piknik yapıp hem de günün stresini atarak huzur bulacağınız bir yer. Göknar, karaçam, meşe, kayın ağaç türleri ile kızılcık, kuşburnu ve maki elemanlarını bulunduran tabiat parkı yapılması planlanan projelerimiz tamamlandığında doğa ve fotoğraf tutkunlarının uğrak noktalarından biri olacağına eminim”  diye konuştu.

Vali Fuat Gürel’in Baklabostan Tabiat Parkında yaptığı inceleme gezisinde İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ ve kurum müdürlerimiz eşlik etti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzon’da 91 bin 600 boş makaron ele geçirildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.04.2024 20:12
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzon'un Ortahisar ilçesinde kaçak sigara imalatı ve satışına ilişkin bir kişi gözaltına alındı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen saha çalışmaları sonucunda bir kişinin kaçak sigara imal ettiği ve satışını yaptığı ihbarı üzerine operasyon başlatıldı.

Çay ve tütün tespit köpeğinin de katılımıyla şüphelinin ikametinde yapılan operasyonda, 91 bin 600 boş makaron, 14 bin 800 dolu makaron, 38 kilogram tütün ve 4 sigara sarma makinesi ele geçirildi.

Şüpheli gözaltına alındı.