Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 21.08.2019 23:36
Paylaş:
A+ A-

Vali Fuat Gürel ile Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğinin Zopran Köyü Hamzalar Mevkiinde bulunan Ek Hizmet Binasında incelemelerde bulundu.

İl Özel İdaresi Hamzalar Ek Hizmet Binası önünde Genel Sekreter Mehmet Uzun, Genel Sekreter Yardımcısı Bahattin Eroğlu, Karabük İl Afet ve Acil Durum Müdürü (AFAD) Dr. Gazanfer Erbay, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Özgür Bülbül, Su ve Kanal Hizmetleri Müdürü Abdullah Hüsam, Yatırım ve İnşaat Müdürü Mehmet Fatih Garip, Türkiye Yol-İş Sendikası Kastamonu 2 Nolu Şube Başkanı Sadık Düzgün ile Türk-İş İl Temsilcisi Said Erçin tarafından karşılanan Vali Gürel ve Milletvekili Ünal, Özel İdare Personeli ile bir süre sohbet ederek çalışmalarında kolaylıklar dilediler.

Ek Hizmet Binası şantiye alanında incelemelerde bulunarak Genel Sekreter Mehmet Uzun’dan kurulum çalışmaları tamamlanan sıcak asfalt plenti, araç parkı ve bakım onarım deposu hakkında bilgiler alan Vali Gürel, “İl Özel İdaresinin tüm birimleriyle yaz-kış, mesai merhumu demeden özverili bir şekilde çalışan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

Yorumlar

  1. önemli degil

    sayin vekiller zaten surekli incelemelerde bulunuyorlar. il ozel idarenin calismalarini az cok bizde goruyoruz. yaz demeden kis demeden calisiyorlar. ama vekiller mudurluk yerine disarida calisanlarida bir ziyaret etseler, onlarinda bir gonullerini alsalar. sizler yaz sicaginda klimali odalarinizda otururken onlarin beynine gunes geciyor. iki cift guzel lafi hakediyorlar diye dusunuyorum. vekillerimiz sadece secim zamani köy yollarina dusmemli. bu durum sadece bu birim ile ilgili degil tabiki.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

KBÜ ile Ankara Medipol Üniversitesi Sosyalfest’te İş Birliği Yapacak

Yayın: 20.04.2024 13:03
Paylaş:
A+ A-

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Ankara Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Zeki Şengil ile Ekim’de Ankara’da yapılması planlanan Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası Sosyal Bilimler Festivali Sosyalfest’e ilişkin toplantı gerçekleştirdi.

Türkiye’nin milli sosyal bilimler hamlesi vizyonu doğrultusunda 2-3 Mart 2024’te Karabük Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası Sosyal Bilimler Festivali Sosyalfest’in ikincisinin Ekim ayında Ankara’da yapılması planlanıyor. Bu kapsamda Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Ankara Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Zeki Şengil’i ziyaret etti. Ziyarete, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Solmaz ve Genel Sekreter Lütfü Köm, Sosyalfest Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Oruç Önalan da katıldı.Yapılan görüşmede Ekim’de paydaş üniversiteler ile birlikte düzenlenecek Sosyalfest’e dair fikir alışverişinde bulunuldu. KBÜ Rektörü Kırışık, Ankara Medipol Üniversitesi Rektörü Şengil’e yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verirken toplantıdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ankara Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Zeki Şengil, ziyareti için KBÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’a teşekkür ederek, Sosyalfest’te iş birliğinde bulunmaktan ve Karabük Üniversitesi öncülüğünde paydaş üniversitelerle birlikte Sosyalfest’in ikincisine ev sahipliği yapacak olmaktan duyduğu heyecanı ve mutluluğu ifade etti.