Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 18.09.2019 00:37
Paylaş:
A+ A-

Türkiye’nin demir çelik sektörünün geleceğine ışık tutan ve piyasa yapıcı özelliğiyle Avrasya bölgesinin en önemli fuarı sayılan Metal Expo 2019 fuarı 11 Eylül 2019 tarihinde açıldı.

Karabük’ün önemli sanayi firmaları Kardemir A.Ş., Çağ Çelik A.Ş., Mescier A.Ş., Aygünsan Ltd. Şti. Kayıkçı Ltd.Şti., Işık Çelik A.Ş., Uyar Çelik A.Ş. açtıkları stantlarla Karabük’ümüz sektördeki önemini ortaya koydu.

Karabük Ticaret ve Sanayi Odasından oluşan heyetimiz bu önemli organizasyonda yer alan firmalarımızı stantlarında ziyaret etti.

Ziyarette Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier, Genel Sekreter Cem Biçen, TOBB Genç Girişimciler Kurulu Karabük İcra Komitesi Başkanı Bilal Kılıç, Başkan Yardımcıları Hakan Karataş ve Atakan Sönmez yer aldılar. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier firmaların sahip ve yetkililerine Demir Çelik Sektörünün öncü ve gelişmesinde büyük katkısı olan Karabük’ümüzü temsil etmelerinden ve birlik beraberliğimizi ortaya koymalarından dolayı teşekkür ederek başarılar diledi.

Metal Expo fuarının açılışını yapan Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede ile stant ziyaretleri sırasında bir araya gelinerek istişarede bulunuldu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzon’da taksi şoförünü silahla öldüren sanığın yargılanmasına devam edildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 23.04.2024 12:12
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzon'un Sürmene ilçesinde, taksi şoförü Hüseyin Aslan'ı öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan sanığın yargılanmasına devam edildi.

Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya, “kasten adam öldürme” ve “yağma” suçundan tutuklanan sanık Mustafa Kol ile maktulün yakınları ve taraf avukatları katıldı.

Sanık Kol, savunmasında, yağma suçlamasını kabul etmeyerek, “Benim onun parasına ihtiyacım yoktu. Ben borç istesem verirdi zaten, aramızdaki samimiyeti bilmiyorlar. 5-6 yıldır tanıyorum. Maktulün cüzdanını aldığım doğru değildir.” ifadesini kullandı.

Maktul yakınlarının avukatı ise sanığın nitelikli yağma ve nitelikli kasten adam öldürme suçunu işlediğini belirterek, ağırlaştırılmış müebbetle cezalandırılmasını istedi.

Mahkeme heyeti, sanık avukatının savunma hazırlamak için süre talebi üzerine duruşmayı erteledi.

Sürmene Jandarma Komutanlığı ekipleri, 30 Haziran 2023'te hakkında kayıp ihbarı bulunan kişiyi ararken ilçeye bağlı Küçükdere Mahallesi'nden geçen dere kenarında ceset bulmuştu. Yapılan incelemede silahla vurularak öldürülen kişinin Hüseyin Aslan (52) olduğu belirlenmişti.

Aslan'a ait 61 SY 053 plakalı araç, camları kırık halde aynı mahalledeki dere yolunda bulunmuş, olayla ilgili yakalanan Mustafa Kol çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanmıştı.