Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 23.10.2019 21:40
Paylaş:
A+ A-

Vali Fuat Gürel, şehit aileleri ve gazilerimizi evlerinde ziyaret etmeye devam ediyor.

Yenice ilçemizde katıldığı toplantıların ardından Kıbrıs Gazimiz Muzaffer İkizoğlu ve 1996 yılında şehit olan Celal Hatıl’ın  ailesini evlerinde ziyaret eden Vali Gürel, ilk ziyaretini uzun süredir hasta olan Kıbrıs Gazisi Muzaffer İkizoğlu’na gerçekleştirdi. Ziyarette eşi Safiye ve oğlu Turgay İkizoğlu’ndan, Kıbrıs Gazisi Muzaffer  Ekizoğlu’nun sağlık durumu hakkında bilgiler alan Vali Gürel, gazimizin torunlarına kitap ve çeşitli hediyeler verdi.

1996 yılında Tunceli’de şehit olan Celal Hatıl’ın ilçede yaşayan anne-babası Kezban ve Mehmet Hatıl’ı evlerinde ziyaret eden Vali Gürel, aile ile yakından ilgilendi.

Vali Gürel, “Ülkemizin bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğü için vatan, millet ve bayrak uğruna canlarını seve seve feda eden şehitlerimizin hakları asla ödenmez. Şehitlerimizin geride bıraktıkları  birer emanettir ve bu emanetlere devlet ve millet olarak her daim sahip çıkacağız. Ayrıca bu uğurda yaralanarak çeşitli uzuvlarını kaybeden gazilerimize de sağlıklı güzel günler diliyorum. Şehit ve Gazi ailelerimiz bizim başımızın tacıdır, gönlümüz ve kapımız onlara her zaman sonuna kadar açıktır.”diye konuştu.

Vali Fuat Gürel’in Şehit ve Gazi ailelerimize gerçekleştirdiği ev ziyaretlerinde; Vali Yardımcısı Barboros Baran, Yenice Kaymakamı Muhammed Evlice, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, İl Jandarma Komutanı Ali Sefa Yılmaz ve kurum müdürleri hazır bulundu.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük Valisi Mustafa Yavuz’a Kütüphaneler Haftası’nda Ziyaret

Yayın: 28.03.2024 11:32
Paylaş:
A+ A-
Her yıl Mart ayının son haftasında kutlanan, bu yıl 60’ncısı düzenlenen “Kütüphaneler Haftası”nda İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin, Karabük İl Halk Kütüphanesi Müdürü Hülya Özgün, İl Halk Kütüphanesi Müdür Yardımcısı Orhan Gündüz Vali Mustafa Yavuz’u makamında ziyaret etti.
Ziyarette, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin, öğrencilerde okuma alışkanlığını ve zevkini geliştirmek, kitap sevgisini artırmak, okuyucuların kitaplardan daha çok faydalanmalarını sağlamak ve halkı kütüphanelerin gelişmesi için bilinçlendirmek amacıyla her yıl, Mart ayında kutlanmakta olan Kütüphaneler Haftası etkinlikleri hakkında Vali Yavuz’a bilgi verdi. (Kaynak: Karabük Valiliği)