Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 05.12.2019 19:56
Paylaş:
A+ A-

Merkezi İstanbul’da bulunan Karabük Dernekler Federasyonu (KARDERFED) ve Tüm Bürokratlar ve İş İnsanları Konfederasyonu (TÜMBİKOM) Genel Başkanı Cevdet Akay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.

Karabüklü işadamı olan aynı zamanda KARDERFED ve TÜMBİKON Genel Başkanı Cevdet Akay beraberinde RUBASAM Başkanı ve heyeti ile beraber CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu nu ziyaret etti. Grup toplantısı öncesinde 3 boyutlu Atatürk portresini Meclis Grup Toplantı salonunda Kılıçdaroğlu’na takdim eden Akay, toplantı sonrasında da Kılıçdaroğlu ile makamda yaklaşık 40 dakikalık bir görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmede Türkiye geneli ve özelde Karabük ile ilgili çeşitli konular hakkında Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na bilgiler aktaran Akay, TÜMBİKON ve RUBASAN işbirliği ile hayata geçirilecek projeler hakkında da bilgi vererek , Suriye ile ilgili raporu da Kılıçdaroğlu’na sundu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzonspor Kulübünden transfer haberlerine yalanlama

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzonspor Kulübünün Salih Uçan ve Oliver Torres'in transfer edileceği yönündeki haberleri yalanladı.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, profesyonel futbolcular Salih Uçan ve Oliver Torres'in bordo-mavili kulübe transferiyle alakalı bazı haber siteleri ve sosyal medya hesaplarında yer alan iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

İki futbolcu ile ilgili kulübün herhangi bir transfer çalışmasının bulunmadığı kaydedilen açıklamada, “Menajerler aracılığıyla 'servis ettirilen' bu ve bunun gibi haberlerin, kulübümüzün titizlikle yürüttüğü transfer sürecine ciddi manada zarar verdiğini ilgili gazetecilere önemle hatırlatır, taraftarlarımızın dikkate almamasını rica ederiz.” ifadesine yer verildi.