Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 27.12.2019 19:59
Paylaş:
A+ A-

Yenice de merkez mahalle muhtarı görevden uzaklaştırıldı.
Edinilen bilgiye göre, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimi’nde Yenice Merkez Mahalle Muhtarlığına seçilen Zeki Tellioğlu, İçişleri Bakanlığı tarafından FETÖ soruşturması kapsamında görevden uzaklaştırıldı. Seçim öncesi FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındıktan sonra denetimli olarak serbest bırakılan muhtar, hakkında açılan soruşturmasının devam etmesi dolayısıyla İçişler Bakanlığı tarafından görevden el çektirildi. Tellioğlu, mahkeme kararı kesinleşinceye kadar görevden el çektirilirken, muhtarlık görevi ise Kaymakamlık tarafından belirlenecek olan muhtar azalarından birine verilecek.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük Belediye Başkanı Çetinkaya’dan KBÜ Rektörü Kırışık’a İadeiziyaret

Yayın: 24.04.2024 10:29
Paylaş:
A+ A-

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’a iadeiziyarette bulundu.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’yı makamında ağırladı. Ziyarete, KBÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Solmaz ve Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş ile KBÜ Genel Sekreteri Lütfü Köm eşlik etti.

Görüşmede, üniversite ve belediye iş birliğiyle yürütülecek çalışmalar ele alınarak karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Rektör Kırışık, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkanı Çetinkaya’ya çalışmalarında başarılar diledi ve nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Çetinkaya da misafirperverliği için Rektör Kırışık’a teşekkür etti.