Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 08.03.2020 22:52
Paylaş:
A+ A-

Cumhuriyet Halk Par­ti­si (CHP) Ka­ra­bük İl Baş­ka­nı Ab­dul­lan Çakır, CHP Grup Baş­kan Ve­ki­li Engin Özkoç’un basın açık­la­ma­sın­dan sonra ken­di­si­ne mec­lis­te ve kamuoyun ­da, son olarak Karabük AK parti İl Başkanı açıklaması ile ya­pı­lan sal­dı­rı­yı kı­na­ya­rak; “Ve­ki­li­miz Özkoç’un ya­nın­da­yız” dedi.

Çakır, ya­zı­lı açıkl­ma­sın­da şun­la­rı söy­le­di; “Bir­lik ve be­ra­ber­lik­ten bah­se­den­ler şunu bil­me­li­dir­ki, Biz CHP ola­rak Ka­ra­bük’te ve ül­ke­miz­de hep bir­lik ve be­ra­ber­li­ği­mi­zi sa­vun­duk. Va­li­li­ği­miz­de yap­tı­ğı­mız top­lan­tı­ya­ da mil­let­ve­ki­li­miz i­le be­ra­ber ka­tı­lıp ortak metne imza attık.

Biz­le­ri vatan haini ilan eden­le­rin, PKK ile yan yana ko­yan­la­rın, FETÖ ile iş­bir­li­ği yaptı di­yen­le­rin şunu çok iyi bil­me­si ge­re­ki­yor.
Çözüm sü­re­cin­de te­rö­rist­le­ri yurda sokup, çadır mah­ke­me­le­rin­de yar­gı­la­tıp be­ra­at et­ti­ren­ler kim­ler­di?

Terör ör­gü­tü li­de­ri­ne sayın diyen biz miy­dik?

Di­yar­ba­kır’da Bar­za­ni ile el ele, kol kola halkı se­lam­la­yan, meğri meğri ile göz­ya­şı dö­ken­ler de mi biz­dik?

Salih Müs­lüm’ü Dev­let Pro­to­ko­lü ile kar­şı­la­yıp, pa­çav­ra bay­ra­ğı biz­ler mi as­tır­dık?

Yerel se­çim­ler­de kır­mı­zı bül­ten­le ara­nan Osman Öca­lan’ı TRT’ye çı­ka­rıp par­ti­mi­ze oy mu is­te­dik?

Terör ögütü li­de­ri­nin mek­tu­bu­nu biz mi okut­tuk?

Yıl­lar­ca FETÖ ile iş­bir­li­ği ya­pan­lar, 17/25’le ken­di­ni ak­la­yan­lar, FETÖ bor­sa­sı ile dı­şa­rı çı­kan­lar, kendi vic­dan­la­rın­da acaba ken­di­le­ri­ni ak­la­ya­bi­li­yor­lar mı?

Irak’ın bö­lün­me­si­ne izin ve­ren­ler, mil­yon­lar­ca Irak­lı­nın ölü­mü­ne göz yu­man­lar, Irak tes­ke­re­si­nin çı­kar­tıl­ma­sı­na ça­lı­şan­lar biz­ler miy­dik? BOP eş baş­ka­nı benim diye sayın Kı­lıç­da­roğ­lu mu açık­la­ma yaptı?

PYD’li te­rö­rist­le­ri ül­ke­miz­den kon­voy­lar­la ge­çi­rip, on­la­ra dev­let im­kan­la­rı ile biz mi yemek söy­le­dik?

FETÖ araş­tı­rıl­sın diye ver­di­ği­miz öner­ge­le­ri neden red­de­di­yor­su­nuz?

Cum­hur­baş­kan­lı­ğı ma­ka­mı­nın say­gın­lı­ğı­nı önce o ma­kam­da­ki kişi ko­ru­ma­lı­dır. Genel baş­ka­nı­mı­za şe­ref­siz, hain, alçak gibi söz­le­ri söy­le­yen sayın Cum­hur­baş­ka­nı­mız­dan biz­ler artık bir­lik ve be­ra­ber­lik me­saj­la­rı bek­li­yo­ruz.

Biz­ler her zaman çözüm üre­ti­yor ve üret­me­ye de devam ede­ce­ğiz. Dış po­li­ti­ka­da sı­kı­şan hü­kü­me­te, Büyük Önder Mus­ta­fa Kemal Ata­türk’ün şu söz­le­ri­ni ha­tır­la­tı­yo­ruz.
“1-Kom­şu­la­rı­mı­zın içiş­le­ri­ne ka­rış­ma­yın.
2-Rus­ya­yı tah­rik et­me­yin.
3-Arap ül­ke­le­ri ile ta­ri­hi, sos­yal ve kül­tü­rel iliş­ki­le­ri­ni­zi ge­liş­ti­rin, ara­la­rın­da­ki an­laş­maz­lık­la­ra ka­rış­ma­yın.
4-Sor­ma­dan akıl ver­me­yin.
5-Ba­tı kül­tü­rü­nü be­nim­se­yin, fakat on­la­rın em­per­ya­list emel­le­ri­ne alet ol­ma­yın.” di­ye­rek ka­mu­oyu­nun tak­dir­le­ri­ne bı­ra­kı­yo­ruz.”

Çakır ayrıca, ‘7 Mart cumartesi saat 1500 da Cumhuriyet Halk Partisi genel başkan yardımcısı Gülizar Biçer Karaca il binamızı ziyaret edecek daha sonra saat 17 00 da Safranbolu kültür merkezinde Dünya kadınlar günü ile ilgili konferansa konuşmacı olarak katılım yapacak’ dedi

 

Yorumlar

  1. AKP il Bşk ,CHP'li Engin Özkoç'a "Mayın Eşşeği"dedi

    Sayın Abdullah Çakır öncelikle Karabük AKP İL BŞK İsmail Altınöz’ün yaptığı açıklamada ENGİN ÖZKOÇ ile ilgili yaptığı “MAYIN EŞŞEĞİ”hakaretine yanıt vermelidir…CHP’nin kurumsal kimliğine yapılan bu saldırıyı kınıyoruz..CHP il başkanı mütekabiliyet çerçevesinde bu hakarete hak ettiği yanıtı vermelidir..

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Opel Corsa Elektrik, Hollanda’da “2024 Yılının Elektrikli Aracı” seçildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.04.2024 16:24
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Opel Corsa Elektrik, Hollanda'daki Ticari Sürücüler Derneğince “2024 Yılının Elektrikli Aracı” ödülüne layık görüldü.

Şirketten yapılan açıklamaya göre Opel'in elektrikli B-HB segmentindeki modeli Corsa Elektrik, orta segment kategorisinde yılın aracı seçildi.

Ticari Sürücüler Birliği tarafından 6 yıldır düzenlenen ödül töreninin jürisinde Leaseplan, AutoWeek ve Eneco eMobility'den uzmanlar yer alıyor. Ödüle aday gösterilen araçlar ise orta segment, yüksek segment ve üst segment olmak üzere üç farklı kategoride değerlendiriliyor.

Ödül töreninde, aynı zamanda pazara yeni giriş yapan veya yakın zamanda pazara sunulacak olan gelecek vadeden elektrikli araçlar için “Yılın Gelecek Vadeden Aracı Ödülü” de veriliyor. Aday gösterilen modeller, menzil, şarj hızı, sürüş özellikleri, çekme ağırlığı, kullanım kolaylığı, satış kiralama fiyatı ve bulunurluk gibi çeşitli kriterlere göre değerlendiriliyor.

Geçen yıl 14 bin 500'den fazla Auto Motor und Sport okuyucusu tarafından Corsa, “2023'ün En İyi Yeni Tasarımı” ödülünde birinci seçilerek, segmentinin en iyi tasarımına sahip aracı olarak değerlendirildi.

Ayrıca Corsa, Birleşik Krallık'ta da “Yılın En İyi Küçük Aracı”, “En İyi Filo Süper Minisi” ve “En İyi İkinci El Küçük Araç” unvanlarını kazandı.

Alman Federal Motorlu Araç Dairesi'nin (KBA) yayınladığı resmi verilere göre Corsa, 2023 yılında üst üste üçüncü kez Almanya'da B segmentinde en çok satan araç oldu. Trafiğe tescil edilen yaklaşık 54 bin yeni araç, Opel Corsa'nın kendi segmentinde birinci olmasını sağladı.

Birleşik Krallık'ta da Vauxhall Corsa, İngiliz Motor Üreticileri ve Tüccarları Derneği (SMMT) tarafından yayınlanan 2023 yılı sonuçlarına göre üç yıl üst üste en çok satan B-HB olarak popülerliğini sürdürüyor. 40 bin 816 adet satış rakamına ulaşan Corsa, yalnızca 2023 yılında B-HB sınıfının en popüler modeli olmakla kalmadı, aynı zamanda ülke genelinde de en çok satılan üç araçtan biri oldu.

Opel Corsa, 1982'deki ilk gösteriminden bu yana dünya çapında 14,5 milyon adet satıldı.