Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 17.03.2020 21:14
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri dezenfektasyon çalışmalarına düzenli olarak devam ediyor.

Otobüsler, minibüsler,  tüm duraklar, camiler, kamu kurumları ve umumi açık yerler dışında Belediye Ekipleri tarafından kamu kuruluşları ve hizmet binalarını içlerini de belirli aralıklarla dezenfekte edilmeye başlandı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri; “Belediye Başkanımız Elif Köse’nin talimatı ile rutin olarak Kaymakamlık binası, İlçe Tarım Müdürlüğümüz, Orman işletme Müdürlüğümüz, Koruma Kurulu, SAKEM eğitim bölümleri, Adalet Sarayı, Emniyet Müdürlüğümüz, camilerimiz, belediye binalarımız ve çeşitli kamu kuruluşlarımızda da dezenfektasyon çalışmaları yapıyoruz. Ülkemizde tespit edilen vakalar sonrası bizler elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz fakat vatandaşlarımızın da hijyen konusunda hassas olmaları, mecbur kalmadıkça toplu alanlara gidilmemesi önemlidir. Özellikle korona virüsünün etki alanı olan yaşlılarımızın daha da çok dikkat etmesi gerekiyor.” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Görele’de “Aynalı Çarşı” adlı tiyatro oyunu sahnelendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 29.03.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Görele ilçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin destansı mücadelesinin anlatıldığı “Aynalı Çarşı” adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Uğur Bilgi'nin yönettiği, eğitmenliğini ise Nur Tuba Bankoğlu'nun yaptığı oyunda Görele Anadolu Lisesi öğrencileri rol aldı.

Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyunu izleyen Belediye Başkan Vekili Hediye Dülger, öğrencilerin Çanakkale'de yaşanan destansı mücadelenin ruhunu salona en iyi şekilde yansıttıklarını söyledi.

Dülger, öğrencileri tebrik ederek, çeşitli hediyeler verdi.