Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 27.03.2020 09:03
Paylaş:
A+ A-

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili bir açıklama yaparak, gelenlerin biran önce geri dönmeleri için gerekli makamlarla görüşmeler yaptığını vurguladı.

Vergili, açıklamasında Karabük milletvekillerini de kastederek “Sizlerin görevi; şehrimizin mağduriyetinin seyretmek değil, Karabük’ün hak ve menfaatlerini korumaktır.” dedi.Başkan Vergili, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;“Değerli Karabüklüler, kıymetli dostlarım;Bugün memleketimizde talihsiz ve üzücü bir olay cereyan etmiş, kendi ülkesine kabul edilmeyen insanlar hükumetimizin aldığı bir karar ile şehrimize iltica ettirilmiştir.Ne var ki bu uygulamanın benzerleri Konya, Bursa ve daha sayamayacağım birçok ilde de mevcuttur. Safranbolu ilk değildir, ancak neden seçilmiş olduğu da muallaktır. Karabük’ün saydığım diğer iller ile ölçek bakımından yarışamayacağı açıktır.Sevgili ailem üzülmeyiniz, bu günler gelip geçici…Allah’tan umuyor ve niyaz ediyorum ki Karabük- Safranbolu ve siz değerli ailem bu işi de en hafif şekilde atlatacak. Sosyal izolasyona ve evde kalmaya devam edelim. Şehir dışından gelenlerin bir an evvel geriye dönmeleri için gerekli makamlarla görüşmelere devam ediyorum.Bu vesile ile, bu şehrin haklarını savunmak üzere yüce mecliste yer alan vekillerimize de halkım adına seslenmeyi bir görev kabul ediyorum!Sizlerin görevi; şehrimizin mağduriyetinin seyretmek değil, Karabük’ün hak ve menfaatlerini korumak.

4 kişi görüş bildirdi

  1. Tonyukuk

    belediye başkanı geri göndermek için uğraşıyor, iktidar milletvekilleri büyük bir acziyet içinde bunlardan zarar gelmeyeceğini,yurtlardan dışarı çıkmayacağını falan anlatıp akılları sıra kendilerini kurtarmaya çalışıyor.Bu adamlar neden karabüke geldi birader, 400 km mesafeden karabüke neden gönderildi,başka yer yokmu,karabük ülkenin çöplüğü mü, hiçbiryerde istenmeyen Marzinc karabüke gelir, elin kuzey afrikalıları karabüke gelir… kimse sesini çıkaramaz.Çünkü o koltuklar o kadar tatlıdır ki yemez…

  2. GELİR GİTMEZ GİREN ÇIKMAZ

    SAMİMİ OLM AK LAZIM
    Bu Marzinch Şirketini 80 il istemedi Karabük’e kim getirdi
    tABİKİ bAY bAŞKAN
    Şimdi de
    herzaman olduğu gibi SEÇMENE Şirin gözükmeye çalışıyor.
    Niye hiç bir ilin almadığı Cezayirli ürdünlü falan adamları alıyorsun
    göster tepkini
    as PANKARTALARINI
    NERDE
    YALANDAN BAĞIRMA

  3. KARABÜK VE KARABÜKSPOR

    Kahraman odur ki, bir söz söyler, arkasında olur, tutar ve gerçekleştirir. Sahte Pehlivan odur ki, çayırlara çıkar, bağırır, eder, bir oyunla göbek havada, sırt yerde, bağırdığıyla kalır.
    Dünyanın bütün bölgelerinden gelen öğrenci ve vatandaşlarımız, buralarda garip kalmadan özel havayolu turları dahi düzenleyerek ülkemize getirilmiş, sahip çıkılmış ve Karantinaya Ankara, İstanbul, İzmit, Adapazarı, Bolu, Karabük, Kastamonu, Konya, Samsun vb. bir çok illerimizde KYK Yurtlarında alınmıştır. Bir çoğu yerleşim alanları dışında ve halkla irtibatı kesilmiş vaziyette. Kolluk kuvvetleri de gözetimde tutarak. Hatta Karantina günü sonunda testleri de allındıktan sonra, uygun ise serbest, değil ise yeni karantina süresi uzatılıyor. Nerede karantinaya alınacaktı? Kaç bin kişi olduğunu biliyor musunuz? Yok. Ama yalandan delilik serbest. Saf siyasi birlikteliği olan insanlarla cazgırlık yapmak serbest. Akıllı olun Sayın Vergili. Elalemin akıllısı sen değilsin? Lütfen Otur, oturduğun yerde, yerel millet ihtiyacını karşıla. Kusura da bakma…

  4. BELKİ UTANIRSINIZ

    CEZAYİRLİ MİSAFİRLER YAZMIŞ. YORUM YOK.
    “Biz İstanbul Havalimanı’nda (Türkiye) mahsur kalan Cezayir vatandaşları, 17 Mart 2020 tarihinden 26 Mart 2020 tarihine kadar İstanbul Havalimanı’ndaydık. Biz Cezayir vatandaşları olarak Türkiye Cumhuriyeti’ne teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bize sunulan yardım için minnettarız. Biz 15 gün çok zor durumda kaldık. İstanbul Havalimanı’nda yerde yattık, bazı kişiler sandalyede yatmak zorunda kaldı. Aileler perişan oldu, yemek bulmakta zorlanıyorduk ve bizimle çocuklar, yaşlı ve hastalar vardı. Şimdi Allah’a şükürler olsun, bizi başka yere naklettiler. Üniversite yurdundayız, yatacak yerimiz var ve yiyecek sıcak yemeğimiz var, her şey kapımıza kadar geliyor ve bu bizi çok memnun ve mutlu etti. Bu memnuniyetimizi İl Göç Müdürüne ve takım arkadaşlarına, polislere ve bütün emeği geçen herkese, bize yardım eden herkese çok teşekkür ederiz Cezayir halkı adına. Hoşgörünüz ve iyi niyetinizi Cezayir halkı unutmayacak.”

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

MediaMarkt’tan “Yıldızlı Teknoloji Günleri” kampanyası

Anadolu Ajansı
Yayın: 29.03.2024 04:00
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – MediaMarkt “Yıldızlı Teknoloji Günleri” kampanyası kapsamında birbirinden farklı ürünleri satışa sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre MediaMarkt'ın “Yıldızlı Teknoloji Günleri” kampanyası başladı. Kampanya kapsamında, akıllı telefondan tablete, klavyeden akıllı saate birçok ürün tüketicilere sunuluyor.

Yıldızlı Teknoloji Günleri kapsamında “Apple iPhone 12 128GB Akıllı Telefon” 27 bin 999 liradan, “Razer Blackwidow V4 X Kablolu Oyuncu Klavyesi” 3 bin 999 liradan, “Huawei Matepad 11.5 inç Papermate 8/256 GB Tablet” 9 bin 999 liradan, “TCL MT40X-3ALCTR1 Akıllı Çocuk Saati” ise 3 bin 497 liradan satışa sunulacak.

Kampanya, 27 Mart-1 Nisan arasında Türkiye genelindeki 98 mağazasında ve online alışveriş sitesinde geçerli olacak.