Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 04.07.2020 09:44
Paylaş:
A+ A-

C.H.P. Eflani İlçe Başkanı Ahmet Aytaç 11 Farklı Bankanın ilçemize ATM Koyması için, Eflani Karaevli kara yolunun Sıcak Asfalt ile kaplanması için, İlçemize Orman İşletme Müdürlüğü Açılması için, Enerji-SA Şirketinin mobil aracının yeniden Eflani’ye Gönderilmesi için GSM Şirketlerinin vericilerini güçlendirmesi ve Eflani’ye dökme (depolamalı) doğalgaz getirilmesi için imza kampanyası başlattı.

300 civarında imza toplandığını belirten Aytaç imzaları gerekli yerlere APS ile gönderdiğini, Kargaz ve Enerjisa gibi şirketlere de topladıkları imzaları elden verdiklerini söyledi.

İlçemizde emekli maaş günlerinde tek banka ve tek ATM olduğu için büyük bir izdiham olduğunu bu yüzden 11 farklı bankaya ATM koymaları için imza topladıklarını belirten Aytaç ayrıca Eflani Karaevli kara yolunun ağır tonajlı tırlar nedeniyle sürekli bozulduğunu, yolun sıcak asfaltla kaplanması için topladıkları imzaları Kara Yolları Genel Müdürlüğüne posta yoluyla gönderdiklerini söyledi.

Önceden her pazartesi Eflani’ye gelen Enerji-sa Mobil Aracının yeniden pazartesi günleri Eflani’ye gelmesi için imza topladıklarını belirten Aytaç:

“Elektrik Aboneliği için bazı vatandaşlarımız İnternet yolunu kullanmasını bilmiyorlar, bu vatandaşlarımız abonelik için Karabük’e gitmek zorunda kalıyorlar. Bizler vatandaşlarımızın eskiden olduğu gibi Eflani’de bu hizmetten yararlanabilmesi için imza kampanyası başlattık. Topladığımız imzaları Karabük Enerji-sa Müdürlüğüne elden verdik” dedi.

GSM Firmalarının Vericilerini güçlendirmeleri için imza kampanyası başlattıklarını belirten Aytaç: “Merkezde, mahallelerimizde ve birçok köyümüzde GSM Firmalarının Hatları zaman zaman çok az çekiyor. İnternet çok zayıf vericilerin güçlendirilmesi için topladığımız imzaları posta yoluyla GSM Firmalarının tamamına gönderdik” dedi.

Ayrıca Taşköprü ve Eskipazar ilçelerinde olduğu gibi taşımalı(dökme)doğalgaz içinde imza kampanyası düzenlediklerini belirten Aytaç topladıkları imzaları Karabük Kargaz Müdürlüğüne elden verdiklerini söyledi.

2 kişi görüş bildirdi

  1. Yorumsever

    Söylenene göre Eflani ilçemiz bir çok kamu hizmetinden mahrum bırakılmış. Burada sorumluluk Belediye Başkanındadır.Halkın önce oyunu alıp,sonra bir mühendisten bir doktordan daha fazla maaşa, ve her türlü giderini Oy verenlerin karşıladığı arabaya kavuşup halkın hizmetlerini karşılamaması kabul edilmemeli.Her türlü internet hizmeti verecek bir birimi kurup, internet ve akıllı telefon kullanmayı bilmeyen vatandaşlara

  2. CHP Eflani Örgütü müthiş

    Eyer CHP İlçe Örgütleri Eflani gibi çalışsa CHP iKTİDARIN EN BÜYÜK NAMZEDİ OLUR Ahmet Aytaç Eflaniyi ayağa kaldırdı vallahi.Meyer yıllarca Eflaninin hiçbi sorununa el atılmamış.Zaten AKP Teşkilatı varmı yokmu belli deyil İlçe Başkanının adını bilen var mı.İl Genel Meclis Üyeleri çalışıyolar.Baksanıza ilçenin içme suyu bile sağlıklı deyilmiş.CHP Eflanide hakkaten ilçe sakinlerinin meselelerine sahip çıkıyor ve ilçe sakinleri de meselelerine imza atarak sahip çıkıyor.Helal olsun CHP İlçe Başkanına Yönetimine

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Of’ta muhtarlar toplantıda bir araya geldi

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.04.2024 12:36
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzon'un Of ilçesine bağlı mahallelerin muhtarları için tanışma toplantısı düzenlendi.

İlçe sahilindeki bir işletmede organize edilen toplantıya, Kaymakam Yiğit Yaşar Demirer, Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Öztürk ve Şevki Saral, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, Of Muhtarlar Derneği Başkanı Habip Hacımustafaoğlu ve muhtarlar katıldı.

Kaymakam Demirer, göreve seçilen muhtarları tebrik ederek

Belediye Başkanı Sarıalioğlu ise muhtarlarla beş yıl boyunca güzel hizmetler yapacaklarına inandığını belirtti.