Kumar Baskınında 8 Kişiye 9 Bin 800 TL Para Cezası

Kumar Baskınında 8 Kişiye 9 Bin 800 TL Para Cezası

Yayın: 27.07.2020 00:17
Paylaş:
A+ A-

Kumarhaneye çevrilen ikamete düzenlenen baskında suçüstü yakalanan 8 kişiye toplam 9 bin 800 TL idari para cezası kesildi.
İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptığı çalışmalar kapsamında 100. Yıl Mahallesi’nde bulunan bir adreste kumar oynandığını tespit etti. Ekipler gece yarısı düzenlediği baskında 8 kişiyi kumar oynarken suçüstü yakaladı.
Emniyetteki işlemleri tamamlanan İ.S.Ü., R.Ş. ve E.U. isimli şahıslar hakkında kumar oynanması için yer ve imkan sağlama suçlarından adli işlem başlatılırken, 8 kişiye de kumar oynamak kabahat fiilinden kişi başı bin 225 TL olmak üzere toplam 9 bin 800 TL idari para cezası kesildi.
Öte yandan, baskında ele geçirilen kumar materyallerine el konuldu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çorum’da Turizm Haftası kutlamaları başladı

Anadolu Ajansı
Yayın: 16.04.2024 20:36
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – Çorum'da Turizm Haftası dolayısıyla tören düzenlendi.

Vali Yardımcısı Vekili ve Mecitözü Kaymakamı Bayram Köse, Elvan Çelebi köyündeki törende yaptığı konuşmada, Çorum'un zengin kültürel varlıkları, eşsiz doğası, köklü geçmişe sahip kültür ve sanat yapısı ile turizmin her çeşidine imkan sağlayan bir kent olduğunu söyledi.

Köse, Turizm Haftası etkinliklerinin Çorum'un turizm alanında edindiği yeri sağlamlaştırmasına ve daha ileri götürmesine katkı sağlamasını temenni etti.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Sümeyra Bektaş da Çorum'un sahip olduğu turizm değerleri hakkında bilgi verdi.

Törende konuşmaların ardından Hitit Üniversitesi Turizm Fakültesinden Doç. Dr. Ali İzzet Yılmaz, “İnanç Turizmi Açısından Elvan Çelebi” konulu sunum yaptı.

Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden Araştırma Görevlisi Mustafa Erzen'in ney dinletisi sunduğu etkinlikte, kentteki kadın kooperatiflerinde üretilen ürünlerin sergilendiği stantlar açıldı.

Törene Çorum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat, Hitit Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil İbrahim Şimşek de katıldı.