Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 26.08.2020 00:22
Paylaş:
A+ A-

Neyi Gündeme Getirdiysek Bir Engelleme İle Karşı Karşıya Kaldık.

CHP Eflani İlçe Başkanı Ahmet Aytaç: “CHP Eflani ilçe Başkanı Olduktan kısa bir süre sonra Eflani’mizin yıllardır dile getirilmeyen sorunlarını dile getirdik. Eflani’de eksik olan muhalefeti ortaya çıkardık. İsmi seçimden seçime anılan Cumhuriyet Halk Patisini ayağa kaldırdık yeni üyeler kazandırdık, parti binasındaki eksikleri tamamladık. Eflani’mizin temel sorunları olan işsizlik ve buna bağlı göç sorununu dile getirdik. Eflani’de tek kamu bankası olan Ziraat Bankasının tek ATM’si bulunmakta bu noktada Bir adet daha ATM verilmesi için esnaftan 300 kişilik imza topladık. Ziraat bankası Müdiresine bu dilekçeleri verdik. Müdire hanım 2.ATM’nin onayı çıktığını bize bildirerek Belediyeden yer kiralama başvurusunda bulunmuş Kaymakamlık önündeki taksi durağının yanına Ikinci ATM Koyulması kararlaştırılmıştı. Sonuç ne oldu ATM birileri tarafından engellendi ve 2.ATM Eflani’ye verilmedi. Aynı Şekilde Eflani Meslek Yüksek Okuluna Yeni bölümlerin açılmasını ve 4 yıllık fakültelerin kurulmasını dile getirdik Eflani’nin kalkınmasında önemli bir rol oynayacak Eflani nüfusunu artıracak Eflani Meslek Yüksekokulunda açılması kararlaştırılan Çevre ve At Yetiştiriciliği Bölümleri YÖK Kararı ile red edildi bu kararda Burokrasi mi siyaset mi etkili oldu. Eflani’ye doğalgaz gelmeli dedik. Siyasiler Eflani’de kışlar çok sert geçtiğini bahane göstererek konuyu açılmadan kapattılar. Su sorunu ve Eflani merkezden geçen Derelerin, üstü kapatılmalı vb, yerlerden gelen ağır kokuyu gündeme taşıdık. Her iki durumu da bahaneler üretildi. Sanayi sitesi şehrin dışına yapılsın dedik. Konuyu benim şahsi meselem olarak yansıtarak kamuoyunun dikkati dağıtılmaya çalışıldı. Pazarın üstü kapatılsın dedik. Pazarcı Esnafının pazarın üstünün kapatılmamasını istediği iddiaları ile karşı karşıya kaldık ve bunlar gibi birçok sorunu dile getirdik ancak her zaman çözüm odaklı olmak yerine tam tersi bizim gündeme getirdiğimiz sorunların önü tıkandı. Biz her zaman dedik hangi partili olursak olalım hangi görüşten olursak olalım Eflani’miz için bir çivi çakandan Allah Razı Olsun. Ancak görüldüğü üzere yapılan ve yapılacak hizmetlerin, sorunların önünün kesildiği görülmektedir. Eflani halkının sahibi yok mu? Sözü siz değerli Eflani Halkına, esnafına, köylüsüne, çiftçisine bırakıyorum.” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Ortahisar Belediye Başkanı Kaya, hentbolcularla buluştu

Anadolu Ajansı
Yayın: 24.04.2024 08:00
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, hentbol takımı ile bir araya geldi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Başkan Kaya, Türkiye Kadınlar Hentbol 1. Ligi'nde mücadele eden Ortahisar Belediyesi Bayan Hentbol Takımı'nı makamında kabul etti.

Sporcu ve antrenörlerle görüşen Kaya, sporsever bir Trabzonlu olarak takımın ligde gösterdiği başarıdan büyük bir gurur ve sevinç duyduğunu belirtti.

Antrenör Sedat Yavuz ve kaptan Funda Yılmaz'dan takımla ilgili bilgi alan Kaya, mümkün olduğunca bundan sonra maçları salonda izlemeye gayret edeceğini, her zaman takıma destek olacaklarını kaydetti.