5000 Evler Yeni Yolu Bulak ve Kapullu’ya Bağlanıyor

5000 Evler Yeni Yolu Bulak ve Kapullu’ya Bağlanıyor

Yayın: 26.03.2015 09:37
Paylaş:
A+ A-

Karabük Belediyesi, 5000 Evler Mahallesi’ndeki yeni yerleşim alanlarının yol açma çalışması devam ediyor.

İl genelinde yeni yerleşim alanlarından olan ve binaların aralıksız bir şekilde yükseldiği 5000 Evler Mahallesi’nde geniş çaplı yol açma çalışması başlatan Karabük Belediyesi, halka daha iyi hizmet verebilmek için tüm ekipmanlarını seferber ediyor. Yol açma çalışmaları ve alt yapı çalışmalarının sona ermesiyle birlikte, sıfır asfalt yapılarak yeni yol vatandaşların hizmetine sunulması bekleniyor. Bu sayede bölgede yaşayan vatandaşlar, hem yol sıkıntısından kurtulup hem de trafik sorunu yaşamayacağı belirtiliyor.

MAHALLEMİZİN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ

Geniş çaplı yol açma çalışmalarını yerinde inceleyerek beğendiğini belirten 5000 Evler 75. Yıl Mahalle Muhtarı Recep Çakıcı; “Burada gördüğünüz gibi mahallemize yeni yol açılıyor. Son yıllarda mahallemizin çehresi değişerek prestij kazandı. Sürekli mahallemizde çalışmalar yapılıyor. Mahallemize insanlar taşınmadan altyapı çalışmaları tamamlanıyor. Mahallem ve şahsım adına Karabük Belediye Başkanımız Rafet Vergili’ye ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum” dedi.

5000 Evler Mahallesi’nde yeni yerleşim alanlarının yol açma çalışmalarından memnun kaldıklarını ifade eden 5000 Evler Bahçelievler Mahalle Muhtarı Cihan Güçlü; “Mahallemiz son yıllarda giderek gelişmekte olan bir mahalle oldu. Mahallemizin gelişmesine bağlı olarak yeni yollara ihtiyacımız vardı. Karabük Belediyesi tarafından yol sorunumuza çözüm üreterek, yeni yolları açmaya başladı. Açılacak yeni yollarla birlikte buralara yeni konutlar, parklar ve bunun gibi birçok hizmetin daha mahallemize geleceğini düşünüyorum. Yol açma çalışmalarının sona ermesiyle birlikte yine Belediyemiz tarafından sıfır asfalt çalışması yapılacak. Mahallemize yapılan her türlü hizmetten dolayı başta Karabük Belediye Başkanımız Rafet Vergili’ye ve tüm ekibine şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

Yayın: 19.04.2024 23:16
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Safranbolu’da imalathane olarak kullanıldığı değerlendirilen iş yerine operasyon düzenledi.

Operasyonda, sanayi tipi sigara sarma makinesi, 170 paket bandrollü tütün, 5 kilogram kıyılmış tütün, 50 bin dal bandrollü boş makaron ve 8 bin dal içi doldurulmuş makaron ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheli M.T, hakkında adli işlem başlatıldı.