Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 17.12.2020 19:54
Paylaş:
A+ A-

MHP Karabük Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Meşe, MHP’nin ülkenin âli menfaatleri için göstermiş olduğu çabayı kötü niyetlilerin anlayamayacağını söyledi.

13. Olağan kongre sonrası seçilen yönetim kurulu arasında görev bölümünü gerçekleştirdiklerini ve yeni bir heyecanla yeni dönemin startını verdiklerini kaydeden Meşe yaptığı açıklamada, “Öncelikle vurgulamak isterim ki MHP’de Ülkücü şuur hâkimdir. Dava arkadaşlarımız; vatan, millet söz konusu ise diğer her şeyi bir teferruat olarak görür. Dava arkadaşlarımız; lider ülke Türkiye ülküsüne gönülden inanmış, hesapsız, temiz dava erlerinden oluşur. Dava arkadaşlarımız; kurucu değerlerine bağlı, geçmişinden kopmadan geleceğe yürüyen, liderine sadakatle bağlı Ülkücülerdir. Dava arkadaşlarımız; terör örgütleriyle ve bunların uzantılarıyla işbirliği yapanları hoş görmez. Dava arkadaşlarımız, ‘Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben’ diyen bir anlayışın temsilcileridir” dedi.

MHP Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Meşe açıklamasının devamında, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin önünde de arkasında da, yanında da, aklında da hep Türkiye vardır” ifadelerine yer verdi.

MHP Karabük Merkez İlçe Teşkilatı’nda yapılan görev dağılımı sonucu Derya Ekmekçi Başkan Yardımcısı, Özcan Kavilci İlçe Sekreteri, İsmail Akyel İlçe Muhasibi olarak görev alırken, Hatice Irmalı Kadın Kolları ve İlçe teşkilatlarından, Birkan Üngören Basın Yayın ve kamu kuruluşlarından, Hüseyin Ebik, Fevzi Pehlivan, Orhan Akbaş esnaflardan, Yurdakul Gürbüz, Ramazan Ünal, Veysel Baylan, Kadir Yılmaz, Beytül Kurtoğlu Odalar, Dernekler, Sendikalar ve işçilerden, İsmail savcı, Şevki Çelik, Cihan Demirtaş, Namık Kemal Ünal mahalle ve köy teşkilatlarından, Ahmet Emrah Keskin de sağlık işleri ve hastanelerden sorumlu yönetim kurulu üyeleri olarak görevlendirildiler.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

BİDEV 23 Nisan’da 3 yeni saha açtı

Anadolu Ajansı
Yayın: 25.04.2024 08:12
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Basketbol İçin Destek Eğitim Vakfı (BİDEV) tarafından 23 Nisan'da Diyarbakır, Batman ve Siirt'te üç yeni basketbol sahası açıldı.

Vakıftan yapılan açıklamaya göre, çocukların fiziksel ve kişisel gelişimine katkı sağlamak için BİDEV Kurucu Mütevelli Heyeti Üyesi ve Polimeks Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tabanca'nın katkılarıyla BİDEV tarafından yapımı gerçekleştirilen basketbol sahası projeleri, Diyarbakır Övündüler Köyü Tokaçlı Mezrası İlk ve Ortaokulu, Siirt Baykan Yatılı Bölge Okulu ve Batman Binatlı Köyü Binatlı Ortaokulunda hayata geçirildi.

Yeni sahaların açılışına BİDEV Yönetim Kurulu üyeleri Arif Aytekin, Sami Baykal, Derya Özer, Füsun Uysal ve Sema Kasapoğlu ile vakfın genel sekreteri Coşkun Teziç, projeler koordinatörü Turhan Koray, mütevelli heyeti üyesi Murat Toz ile gönüllü ve proje bölge sorumlusu Emre Mahmut Şimşek katıldı. Öğrencilerin gerçekleştireceği antrenmanlar için ihtiyaç duydukları tüm sportif malzemeler, Sportive Spor Malzemeleri AŞ ve Under Armour Türkiye tarafından sağlandı.

“Köylerde Basketbol İçin BİDEV Adım” projesinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Arif Aytekin, “Sosyal sorumluluk programımız ile çocuk ve gençlerin sporla tanışmalarını, sporun çocuklar üzerindeki gücü sayesinde Cumhuriyet ve Atatürk ilkelerine bağlı daha iyi bireyler yetiştirmeyi ve toplumsal gelişime katkı sağlamayı istiyoruz. Bu amaçla çıktığımız yolculukta üç yeni sahamızı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mızın 104. yılında açmak bizler için ayrı bir gurur vesilesi.” değerlendirmesinde bulundu.

BİDEV, daha önce Hatay Samandağı, Malatya Yeşilyurt ve Şanlıurfa Eyyübiye'de de sahalar açarak gençlerin sporla buluşmasını sağlamıştı.