Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 04.02.2021 22:18
Paylaş:
A+ A-

Karabük Üniversitesi (KBÜ), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne Prof. Dr. Hasan Gökkaya atandı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından yaptırılan, COVİD-19 münasebetiyle yeni ve modern binasında hizmete girmesi beklenen, Karabük Üniversitesi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’na atama gerçekleştirildi. İş dünyasının ihtiyaç duyduğu bireyleri yetiştirmek üzere, mevcut programlarının tamamında uygulamaya yönelik atölyeleri, laboratuvarları, makineleri, teçhizatları, ekipmanları ve modern ortak kullanım alanlarıyla Türkiye ve Karabük Sanayisine katkısı sağlaması düşünülen TOBB Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne Karabük Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Gökkaya getirildi.
Rektör Danışmanlığının yanı sıra 2015-2017 yılları arasında Karabük Üniversitesi, Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanlığı da yapan Prof. Dr. Hasan Gökkaya, Bilgisayar Destekli Tasarım (CAD), İmalat ve Mühendislik, Geleneksel ve Geleneksel Olmayan İmal Usulleri, İşlenebilirlik, Bilgisayar Destekli İşlem Planlaması konularında yaptığı çalışmalarının yanı sıra, Mühendislik Bilimleri alanında uluslararası ve ulusal çok sayıda makale, bildirileri ve kitaplara da sahip.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

KARDEMİR, Almanya’da düzenlenen Wire and Tube fuarına katıldı

Yayın: 20.04.2024 12:29
Paylaş:
A+ A-

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR), pazarlama ve ihracat faaliyetlerini güçlendirme hedefleri doğrultusunda Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenen Wire and Tube fuarına ikinci kez katıldı.

KARDEMİR’den yapılan açıklamaya göre, 15-19 Nisan’da gerçekleştirilen fuar, tel, kablo, tüp, boru ve yan sanayiler gibi ana alanlarda faaliyet gösteren 65 ülkeden 2 binden fazla katılımcıyı bir araya getirdi.

KARDEMİR’in satış, pazarlama ve ihracat ekipleri, fuarda müşteri görüşmeleri gerçekleştirdi.

KARDEMİR yetkilileri, 56 milimetre kalınlığındaki kangal ürünleri ve kaliteli yuvarlak çubuk (SBQ) üretimi konusunda ziyaretçilere detaylı bilgi sunarken, yeni satış ve pazarlama bağlantıları kurma fırsatı buldu. Ayrıca, ihracat alanında birçok firmayla görüşmeler gerçekleştirildi.

Avrupa’nın en büyük demir-çelik fuarlarından biri olan Wire and Tube fuarında KARDEMİR standını ziyaret eden ve firma temsilcileriyle görüşen tüm sektör paydaşlarına teşekkürlerini ileten KARDEMİR yetkilileri, fuarın kendilerine sunduğu olanakları değerlendirerek yeni iş bağlantıları kurma yolunda önemli adımlar attıklarını belirtti.