Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 15.04.2021 23:50
Paylaş:
A+ A-

Özlem Aras Gürel, “Devlet Olarak Öğrencilerimizin Yanlarından Olmaya Devam Edeceğiz.”

Özlem Aras Gürel, Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle eğitimlerine uzaktan eğitim yoluyla çevrimiçi olarak devam eden öğrencileri evlerinde ziyaret ederek tablet hediye etmeye devam ediyor.

Öğrencimiz ile yakından ilgilenerek tablet, kırtasiye malzemesi ve çeşitli hediyeler vererek sevindiren Özlem Aras Gürel, “Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını en çok geleceğimizin teminatı olan sevgili yavrularımızı etkiledi. Bu süreçte okullarından, öğretmenlerinden, arkadaşlarından ve hepsinden önemlisi eğitimlerinden geri kaldılar. Bugüne kadar özellikle eğitim alanında öğrencilerimizin yanlarında olarak gereken her türlü desteği vermeye gayret ettik. Salgın sürecinde çocuklarımız okullarından uzak kaldılar ama geleceğe çok güzel bir şekilde hazırlanmaları ve çevrimiçi gerçekleştirilen derslerinden geri kalmamaları için devlet olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yanlarında olmaya ve her türlü desteği sağlamaya devam edeceğiz.”dedi.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Yasemin Canbaz’ın eşlik ettiği ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden öğrencimiz ve ailesi, anlamlı ziyaret ve hediyeler için Özlem Aras Gürel’e teşekkür ettiler.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 24.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 zanlı gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu imalatı ve satışı yapanların yakalanması amacıyla çalışma yürüttü.

İlkadım ilçesi Derecik Mahallesi'nde şüphe üzerine durdurulan bir araçta, otomobilin tavan kısmı ve araçta bulunan çantaya zulalanmış 122 gram uyuşturucu, uyuşturucu öğütücü ve içerisinde uyuşturucu madde bulunan sarma sigara ele geçirildi.

Otomobildeki 2 zanlı gözaltına alındı.