Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 22.06.2021 21:55
Paylaş:
A+ A-

İYİ Parti Eflani İlçe Başkanı Halil İbrahim Bulut’tan Eflani Belediye Başkanına Ağır Eleştiri

Halil İbrahim Bulut yaptığı açıklamada ; “Marifet yerel seçim öncesi bedava çay simit ikram edip hayvan pazarı açmış (!) gibi davranıp şov yapmak değildir. Hele hele kurban bayramı öncesi bir avuç yere iki kazık çakarak çamurun içine Eflani Belediyesi kurban satış yeri açmış (!) gibi yapmak hiç değildir. Bu anlayış memleketi bir adım öteye getiremez.

Marifet nedir biliyor musunuz?

58 yıldır yaşadığınız 17 yıldır yönettiğiniz Eflani’mizin hayvancılıkla kalkınacağını bilip, hayvancılıkla kalkınacağını kabul edip her türlü altyapıyı vatandaşa sunmaktır. Eflani hayvan pazarı Samsun limanından ve Sakarya bölgesinden sürek hayvanların getirildiği, dönemin vekillerinden kalıcı veteriner tahsisi istenecek kadar önemli konumdayken bugün ‘mış’ gibi yapanların elinde can çekişir hale getirilmiştir.Ne Eflani ne de Eflani’li vatandaşımız bunu haketmemektedir. İnşallah İyi Parti yönetimindeki Eflani Belediyesi Eflani’mize hakettiği değerleri fazlasıyla kazandıracaktır.” Dedi. (Tuğba Yılmaz)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Yığılca Belediyesince “23 Nisan” etkinliği düzenlendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 24.04.2024 20:12
Paylaş:
A+ A-

DÜZCE (AA) – Yığılca Belediyesince 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla özel etkinlik düzenlendi.

Şehir parkındaki etkinlikte çocuklar, çizgi film karakterleri, palyaçolar ve sihirbaz gösterileriyle eğlendi.

Etkinlikte çocuklara pamuk şeker, Osmanlı macunu gibi ikramlarda bulunuldu.

Belediye Başkanı Selami Savaş, etkinliğe katılımın yoğun olduğunu belirterek, “Bu katılım bizleri de son derece mutlu etti. Çocuklarımızın mutluluğu gözlerinden okundu. Bu özel günde onlarda özel bir anı bırakmış olduk.” dedi.