Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 06.09.2021 20:32
Paylaş:
A+ A-

Milletvekili Güneş ve Başkan Sözen, Devam Eden Asfalt Çalışmalarını İnceledi

(Haber Merkezi)AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş ve Karabük İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen devam eden asfalt çalışmalarını inceledi.

AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş ve Karabük İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, Eskipazar İlçesi Sırt Grup Yolu’nda devam eden sıcak asfalt çalışmalarını inceledi.

Yapılan incelemelerin ardından kısa bir açıklama yapan Milletvekili Güneş; “Bu sene belki hedeflediğimiz kilometrenin üzerinde ki yolu sıcak asfaltla buluşturacağız” dedi.

Köy yollarını sıcak asfaltla buluşturmaya devam ettiklerini belirten Milletvekili Güneş, “Yollarımızı sıcak asfaltla buluşturuyoruz. Artık köylerimize evladiyelik yol yapıyoruz. Devletimiz, Hükümetimiz bize verdiği imkanlar ölçüsünde biz bunları azami ölçüde dikkat ederek kullanıyoruz. İl Genel Meclis Başkanımız Ahmet Bey’inde olayları biraz yakından takibi neticesinde bu sene belki biraz tasarrufumuz olacak. Bu sene belki hedeflediğimiz kilometrenin üzerinde ki yolu sıcak asfaltla buluşturacağız. Bunun hassasiyeti ve mücadelesi yapılıyor. Kısa zamanda hemşerilerimizi daha güzel bir yol üzerinde yürütelim. Onlardan tek ricam, bu Londra asfaltı gibi bir sıcak asfalt, araçlarını güzel kullansınlar fazla hız yapmasınlar. Ben İl Genel Meclis Başkanımıza, Meclis Üyesi arkadaşlarımıza, İlçe Başkanımıza, Karabük İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürümüze ve çalışma ekibimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Sözen; “ Gelen Ödenekleri Tasarruf Tedbirlerine Riayet Ederek Kullanıyoruz”

Başkan Sözen’de incelemelerin ardından yaptığı açıklamada; “Bu ödenekler vatandaşlarımızın dişinden, tırnağından arttırdığı ödeneklerdir. Bizde bunları azami bir şekilde tasarruf tedbirlerine riayet ederek kullanmaya çalışıyoruz ve bunun bilinci ile hareket ediyoruz” dedi.

Bu imkânları ve ödenekleri Milletvekilleri ve Merkezi Hükümetin sayesinde Karabük’e kazandırdıklarını sözlerine ekleyen Başkan Sözen konuşmasına şöyle devam etti; “Biz bu imkanları ve ödenekleri Sayın Milletvekillerimizin ve Merkezi Hükümetimizin sayesinde İlimize kazandırıyoruz. Tabi bu ödenekler milli bütçelerden oluşan ödenekler. Vatandaşlarımızın dişinden, tırnağından arttırdığı ödeneklerdir. Bizde bunları azami bir şekilde tasarruf tedbirlerine riayet ederek kullanmaya çalışıyoruz ve bunun bilinci ile hareket ediyoruz. Amacımız şu; daha fazla köye ulaşmak, daha fazla mahalleye ulaşmak, daha fazla kişiye dokunmak. Onun dışında bir amacımız ve gayemiz yok. Yani hizmeti en ücra noktalara kadar taşımak. Bundan sonraki süreçte de Milletvekillerimizden, Merkezi Hükümetimizden ödeneklerin artarak gelmesinin devamı, bizde mümkün olduğu kadar azami gayret göstererek hem tasarruf tedbirleri konusunda hem de çalışma konusunda bunlara riayet ederek daha vatandaşımıza ulaşmaya çalışacağız. Böylelikle milletimizin bize gösterdiği teveccühe layık olmaya çalışacağız. Ben bu anlamda tüm çalışma arkadaşlarıma, Valimize, Milletvekillerimize, Genel Sekreterimize, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürümüz ile tüm mesai arkadaşlarıma özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederim.”

Milletvekili Niyazi Güneş ve Başkan Sözen’e yaptıkları incelemede; Eskipazar İl Genel Meclis Üyeleri Sunay Yaka ve Sırrı Şen, AK Parti Eskipazar İlçe Başkanı Ali Ünal, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Özgür Bülbül ve Özel İdare Mühendisi Mustafa Yeşil eşlik etti.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te Asayiş ve Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Yayın: 28.03.2024 14:52
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün İlçelerinde yürütülen; güvenlik ve asayiş hizmetleri, yatırımlar, sunulan kamu hizmetleri ve ilçelerin genel durumunun gözden geçirildiği Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Toplantısı, Valilik Toplantı salonunda Vali Mustafa Yavuz başkanlığında gerçekleştirildi.

Vali Mustafa Yavuz, toplantıda yaptığı değerlendirmede; Karabük’ün huzuru ve güvenliğinin sağlanması adına devletin  tüm kurumlarıyla 24 saat görevinin başında olduğunu belirterek,  “Hukuk kuralları içerisinde suç ve suçlularla mücadele kararlılıkla devam edecek.  Bundan böylede tüm kurumlarımızla işbirliği ve koordineli şekilde ilimizde kamu düzeni ve güvenliğinin sağlanacağından tüm Karabüklü hemşehrilerimizin şüphesi olmamasın” dedi. Toplantı, Kaymakamlar tarafından ilçelerde başta asayiş ve güvenlik hizmetleri olmak üzere yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verilmesi ve görüş alıverişinde bulunulmasının ardından sona erdi. (Halil Kızılyer)