Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 15.09.2021 21:10
Paylaş:
A+ A-

Çoşkun Güven Yurt Yönetim Memuru ve Personellerle Toplantı Yaptı

(Nurhan Deveci) Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Yurt Yönetim Memuru ve Personeliyle toplantı düzenledi.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Özkeskin, Şube Müdürleri Serdar Ali Osman Sevim, Nurşen Köseoğlu ve kurum çalışanları katıldı.Çoşkun Güven

Coşkun Güven düzenlenen toplantıda 2021-2022 Eğitim Öğretim yılının başlaması ve üniversitelerin açılmasıyla yurtlarda yapılması gereken iş ve işlevler hakkında Yurt Yönetim Memurlarına bilgiler verdi. Toplantıda kurumunun amaç, vizyon ve misyonu, yurt başvuruları, yurt ücretleri, burs/öğrenim kredisi, yurtlarda barınan öğrencilerin beslenmeleri, yurtların yatak kapasiteleri, inşaatı devam eden yurtlar, eğitim, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri hakkında bilgi verildi.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Kesgin’den Çetinkaya’ya Ziyaret

Yayın: 20.04.2024 12:58
Paylaş:
A+ A-

Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Kesgin’den ve Adalet Komisyonu Başkanı Duran’dan Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin ve Karabük Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Duran, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Karabük Belediye Başkanı seçilen Özkan Çetinkaya’ya hayırlı olsun temennisinde bulunarak, yeni görevinde başarılar dilediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkan Özkan Çetinkaya, Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin ve Karabük Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Duran’a nazik ziyaretleri ve güzel temennileri için teşekkür etti.