Okan Küçük Yorumluyor 25 Mart 2022

Okan Küçük Yorumluyor 25 Mart 2022

Yayın: 25.03.2022 15:35 |Güncelleme: 03.04.2022 18:02
Paylaş:
A+ A-

İyi Parti Genel Merkezi Karabük’ü Görmüyor mu ?

İYİ Parti Karabük İl Başkanlığında işler hiç iyi gitmiyor.  Son olarak bugün bazı il başkan yardımcılarının da aralarında olduğu 4 kişinin daha partiden istifa ettiği bu istifalardan boşalan yerlere partiye üye bile olmayanlardan yedeğe yazılanlar olduğu  iddia ediliyor.

İddialar bununla da sınırlı değil…  Bir il başkan yardımcısının başka bir il yardımcısına tehdit ve hakaretler ederek istifa etmesi yönünde mobbing uyguladığı bu tehdit ve hakaretlerin İl Başkanı Erol Serin’in yanında yapılmasına rağmen  İl Başkanının tepki vermediği, disiplin sürecini başlatmadığı söyleniyor.

Daha da ilerisi 23 Mart 2022’de yapılan toplantı da bir il başkan yardımcısının başka bir il başkan yardımcısına hakaret etmekle kalmayıp kafa atmak suretiyle darp ettiği ve il başkanının yine seyirci kalarak hiçbir işlem başlatmadığı için 4 kişinin istifa ettiği ve bu istifaların arkasının geleceğinin beklendiği  dile getiriliyor.

Karabük il başkanlığının art niyetli,  beklentileri sadece para ve bir yerlerden koltuk almak isteyen şahıslarla 6-7 kişilik bir grupla yönetilmeye çalışıldığı , Karabük teşkilat başkanının teşkilatlarla ilgilenmediği ve kendi menfaatini düşündüğü iddia ediliyor.

Yani iddialara bakın… Hakaret, mobbing, darp, istifalar, menfaatçilik… Burası bir parti ve bir partinin il başkanlığı. Aynı parti içinde aynı görüşte, aynı hedefe yürüyen yürümesi gereken yönetim kademesinde sevgi –saygı ve dayanışmanın en üst düzeyde olması gerekirken, demokrasinin, fikir yarışlarının, insan haklarının en gelişmiş düzeyde olması gerekirken, olanlara bakın…

Bu yukarıda iddia olarak yazdıklarımın tamamı bir sosyal medya hesabında kim istifa etmiş, kim kime hakaret etmiş, kim kime kafa atmış falan hepsi isim isim, tek tek yazıldı ama sonrasında o paylaşım ve ilgili haber kaldırıldı

Yani yazdıklarımı ben iddia olarak yazıyorum ama isimler, kişiler ve olayları yazan ve  bir haber sitesinde haberleştiren ve sonra hem haber sitesinden hem de facebook hesabından silen de Ak Partili- MHP’li  falan değil. Yani  Karabük’te partinin yönetiminden kendi içlerinden biri…

Dışarıdan başkaları bize iftira atıyorlar, falan denilmesin yani. Gerçekse de içinizden, iftiraysa da içinizden. Dost da, düşman da içinizden. Eğri de doğru da içinizden. Hesabı da içinizde görmelisiniz. Ama hesabı demokratik bir şekilde zorbaca değil insanca, akılla, bilgiyle, birikimle çözmelisiniz. Her şeyi geçtim,  “70 yaşına geldim torun sevmem gerekirken benim bu ülkeye borcum var diyerek yola çıktım.” diyen Genel Başkanınız Meral Akşener’e yakışır şekilde davranarak çözmelisiniz.

Sonuç olarak kim ne derse desin, açık bir şekilde görülüyor ki İyi Parti Karabük İl Başkanlığında işler iyi gitmiyor. Orta da bir kriz var ve bu kriz iyi yönetilmiyor. Kim haklıdır kim haksızdır, kim eğridir kim doğrudur bilinmez ama görüldüğü üzere  İyi Parti’ye gönül vermiş olan vatandaşların hayalleri aslında bir bir yıkılıyor.

Gelinen süreçler de, İyi Parti Genel Merkezinin Karabük’e bir müdahalesi şart. Gelip bakmalılar. Ankara’dan değil, Karabük’ten olayı incelemeliler. Sorun kim, sorun ne, nerede, nasıl çözülecekse çözmeliler. İyi Parti’de önce yönetimde barışı sağlamalılar. Sorunu çözüp  haklıyı- haksızı ayırt edip, ondan sonra görevden almalar mı olacak,  böyle iyi mi denilecek ne olacaksa bir an önce olup, bir ve bütünleştik bir yönetimle yola devam etmeliler.

Eğer bunu yapmakta daha da gecikirlerse  Karabük’te İyi Parti’de yönetim içinde huzursuzluğun, kavganın, birbirini beğenmemenin/istememenin, her şeyi geçtim birbirine saygı duymayanın olduğu yer de seçimlerde  başarı olabilir mi ?

Not: Konuyla ilgili İl Başkanı Erol Serin’inde görüşlerini alacağım. Telefonla aradım Ankara’da İl Başkanları toplantısındaydı. Dönüş yaptığında onun  konuyla ilgili açıklamalarını da yazacağım.

2 kişi görüş bildirdi

  1. ÇAKIR

    Birde akp ve mhp ve vergili ile ilgili bir yazı yazarsanız çok seviniriz.Karabükte ne olup bitiyor,parti içi çekişme, seçimler yaklaşırken aday adayları,kulis faaliyetleri ne durumda,biraz nalına mihina dokunarak yazarsanız çok iyi olur.bizlerde biraz olsun bilgi sahibi oluruz.

  2. KARABÜKLÜ

    MUHALEFETTE İKEN İL BAŞKANLIĞI YA DA BAŞKAN YARDIMCILIĞI İÇİN BUNLARI YAPANLAR ALLAH MUHAFAZA İKTİDAR OLSALAR KİM BİLİR NELER YAPAR…. TEK DE DEĞİLLER DAHA BUNUN CHP Sİ VAR , GELECEĞİ VAR, DEVASI VAR SAADETİ VAR VAR OĞLU VAR… HA UNUTMADAN BİR DE OLMAZ SA OLMAZ HDPKK SI VAR… MASAYA OY ÇOKLUĞUNA GÖRE Mİ , BOY SIRASINA GÖRE Mİ, YAŞ SIRASINA GÖRE Mİ OTURACAKLARINA KARAR VEREMEYİP ANCAK YUVARLAK MASAYA OTURANLAR DEVLET Mİ YÖNETECEK…DE GİDİN İŞİNİZE GÜLDÜRMEYİN İNSANI…

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun “2. İkiztepe Sağlık Zirvesi”ne hazırlanıyor

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.04.2024 12:00
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Samsun Şubesi'nce düzenlenecek “2. İkiztepe Sağlık Zirvesi”nde, sağlık sektörü bir araya gelecek.

ASKON Samsun Şube Başkanı Ahmet Alp Doğru, AA muhabirine, Samsun'da 16-18 Mayıs tarihlerinde “2. İkiztepe Sağlık Zirvesi” düzenleyeceklerini söyledi.

Zirveye, Türkiye'deki sağlık sektörü temsilcilerinin yanı sıra 30 ülkeden 200'ün üzerinde katılımcı beklediklerini anlatan Doğru, “Samsun'da sağlık turizmi konusunda ciddi bir hizmet ihracatı başladığını görüyoruz. İkiztepe Sağlık Zirvesi'nin birincisini yaptıktan sonra 3 milyon dolarlık sağlık turizmi gelişti. O zaman yurt dışından 60 katılımcı varken 2. İkiztepe Sağlık Zirvesi'ne 30 ülkeden 200'den fazla katılımcı gelecek.” dedi.

Samsun'un sağlık hizmeti konusunda zirve şehirlerden biri olduğunu belirten Doğru, şöyle devam etti:

“Samsun'daki sağlık hizmeti sektörü, özellikle özel hastaneler ve kamu hastanelerimiz, şehir hastanemiz de yapılıyor, üniversite hastanemiz şehirde birbiriyle irtibatlı ve kendi aralarında rekabeti artık bırakmış ve dış rekabete doğru yönelmiş durumda. Bu hususta hem Samsun Valiliğimiz, Büyükşehir Belediyemiz, diğer yerel yönetimlerimiz kamu ve özel hastanelerimiz güç birliği oluşturarak Samsun'da en iyi hizmet ihracatını, en iyi sağlık turizmini yurt dışından gelecek misafirlerimize vermeyi planlamakta. Zaten önceki dönemlerde de böyle olmuştu ama bizim zirvemizden sonra daha zirveye çıktı. Hem tıbbi cihazda malzeme alımı konusunda hem de sağlık hizmeti ihracatı bizim tabirimizde sağlık turizmi konusunda buradaki hastanelerimizi, doktorlarımızı, Samsun'un sağlık şehri olarak altyapısını tanıyarak, görerek burayı hasta gönderecek alım heyetlerini burada ağırlayacağız.”

Samsun'un sağlık turizminden elde ettiği geliri artırmak istediklerine dikkati çeken Doğru, “Samsun, bölgemizde sağlık alanında birinci sırada, ülkemizde ise yedinci sırada bulunuyor. Panelde, onkoloji ve onkolojik cerrahi, kas ve iskelet sistemi hastalıkları, obezite ve metabolik cerrahi, nörolojik bilimler, plastik cerrahi, sağlık turizminde inovasyon, doku ve organ nakli, kalp ve damar hastalıkları olmak üzere sekiz ana konu başlığımız bulunuyor. Burada 28 akademisyen sunum yapacak. Samsun'un ve ülkemizin sağlık alanında gelmiş olduğu en son teknolojik nokta, tıbbi altyapı ve medikal inovasyon ortaya koyulmuş olacak. Şu anda Samsun'da yıllık 3 milyon dolarlık sağlık turizmi yapıyoruz, bizim hedefimiz 30 milyon dolara çıkarmak, bunun için de çalışmalar yapıyoruz.” ifadelerini kullandı.