Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 09.09.2016 10:39
Paylaş:
A+ A-

Vali Mehmet Aktaş köy ziyaretleri kapsamında ilimiz merkeze bağlı Cumayanı Köyünde ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Cumayanı Köyü Muhtarı Bilal Öztürk ve Köy İhtiyar Heyeti tarafından karşılanan Vali Mehmet Aktaş, Cumayanı Köyü ile ilgili Muhtar Öztürk’ten bilgiler aldı. Muhtarlık ziyaretinin ardından Cumayanı İlkokulu ve Yıldırım Beyazıt Ortaokulu binasında incelemelerde bulunan Vali Mehmet Aktaş, İl Mili Eğitim Müdürü Ali Köse’den devam eden tadilat çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Son olarak Aile Sağlığı Merkezi ve Cumayanı Halı Sahasında incelemelerde bulunan Vali Aktaş yetkililerden bilgiler alarak köy ziyaretini tamamladı.

Cumayanı Köyü inceleme ve ziyaret programında Vali Mehmet Aktaş’a Garnizon Komutanı J. K. Albay Cihan Ulukaya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, İl Sağlık Müdürü Ahmet Sarı, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Cemalettin Çataklı, Gençlik Hizmletleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Çetin ve DSİ 234. Şube Müdürü Yasin Devrim eşlik etti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Motorine Gece Yarısından İtibaren İndirim Geldi! Güncel Akaryakıt Fiyatları

Yayın: 25.04.2024 10:55
Paylaş:
A+ A-

Benzin ve motorin (mazot) fiyatlarında yaşanan güncel değişiklikler, petrol piyasasındaki dalgalanmalarla birlikte dikkatle takip ediliyor. Son dönemde Brent petrol fiyatlarında yaşanan düşüş, motorin fiyatlarına olumlu yansıdı ve gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorine önemli bir indirim yapıldı.

Motorin fiyatına yapılan indirim, litre başına 1 lira 17 kuruş olarak belirlendi. Ancak, benzin fiyatlarında herhangi bir değişiklik olmadı.

Güncel akaryakıt fiyatları ise şu şekilde:

İstanbul Anadolu Yakası

  • Benzine: 43,49 TL
  • Motorine: 40,91 TL

İstanbul Avrupa Yakası

  • Benzine: 43,58 TL
  • Motorine: 40,97 TL

Ankara

  • Benzine: 44,46 TL
  • Motorine: 41,87 TL

İzmir

  • Benzine: 44,72 TL
  • Motorine: 42,12 TL