7’den 70’e “Cumhuriyet Korteji”

7’den 70’e “Cumhuriyet Korteji”

Yayın: 28.10.2019 21:31
Paylaş:
A+ A-

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Karabük’te “Cumhuriyet Korteji” yapıldı. Korteje 7’den 70’e yüzlerce kişi katıldı.

İstasyon Caddesi’nden başlayan ve Kent Meydanı’nda sona eren korteje, Karabük Valisi Fuat Gürel, AK Parti Karabük milletvekilleri Cumhur Ünal, Niyazi Güneş, Karabük İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ali Sefa Yılmaz, Vali Yardımcısı Muhittin Gürel, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Seher Berker, daire müdürleri, siyasi parti il başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, askeri erkan, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Belediye bandosu eşliğinde yapılan yürüyüşte 7’den 70’e yüzlerce vatandaş ve öğrenci, ellerinde Türk bayraklarıyla yürüdü.

Atatürk Anıtı’nda devam eden program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından Karabük Valisi Fuat Gürel ve Belediye Bakan Yardımcısı Berker, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Papara’da sabit işlem ücretiyle 80’den fazla ülkeye para transferi sağlıyor

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.04.2024 12:12
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Papara, yurt dışı para transferi ürününün kapsamını 5 kıtada 80'den fazla ülkeye genişletti.

Şirketten yapılan açıklamaya göre yurt dışına para transferinde kullanıcılarına sabit işlem ücretiyle 7/24 para gönderme imkanı sunan finansal teknoloji şirketi Papara, para transferi yapılabilecek ülke sayısını 80'in üzerine çıkardı.

19 milyonun üzerinde Papara kullanıcısı 5 kıtada aralarında Almanya, Amerika Birleşik Devletleri, Birleşik Krallık, Filipinler, Kenya ve Peru'nun da yer aldığı 80'den fazla ülkeye para transferini diledikleri zaman dakikalar içinde gerçekleştirebilecek.

Avrupa Birliği ülkeleri ve Birleşik Krallık'ın yanı sıra, Papara kullanıcıları artık Kuzey-Güney Amerika ve Asya ülkeleriyle birlikte Azerbaycan, Kazakistan ve Gürcistan'a da hızlı, kolay ve güvenli bir biçimde para transferi yapabilecek. Papara, yurt dışına para göndermek isteyenlerin sürpriz maliyetlerle karşılaşmaması için ülkeye göre değişen sabit transfer ücreti uyguluyor.

– Avrupa'ya yapılan transferlerde sabit işlem ücreti 1 avro

Papara'da Avrupa ülkelerine yapılan transferlerde sabit işlem ücreti 1 avro, Birleşik Krallık'a yapılan transferlerde 1 sterlin ve Amerika'ya yapılan transferlerde ise 2,5 dolar olarak uygulanıyor. Uygulanan işlem ücreti, gönderilen tutara göre değişmezken kullanıcılar aylık toplam 10 bin avro transfer limiti dahilinde gerçekleştirecekleri her transfer işleminde yalnızca ülke bazında belirlenen sabit ücreti ödüyor. Yurt dışına para gönderirken kullanıcılar, lansman dönemi boyunca gerçekleştirecekleri ilk para transferinde işlem ücreti ödemiyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Papara Üst Yöneticisi (CEO) Emre Kenci, bugüne kadar toplamda 30 binden fazla işlem gerçekleştirildiğini belirterek, “Herkese daha hızlı, kolay, hesaplı ve keyifli finansal ürünler geliştirmek için çalışan Papara, sınırları kaldırmayı seven bir şirket. Yurt dışı para transferi ürünümüzün 80'den fazla ülkeye genişlemesiyle birlikte kullanıcılarımıza daha kapsayıcı bir deneyim sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Bireysel kullanıcılarımız için Papara'nın finansal evreni yurt dışı para transferi, sigorta ve yatırım ürünleriyle zenginleşmeye devam ediyor. Finansal 'Super App' olma yolculuğumuzda emin adımlarla ilerliyoruz.” ifadelerini kullandı.