Aç Kalan Ayı Arı Kovanlarına Saldırdı

Aç Kalan Ayı Arı Kovanlarına Saldırdı

Yayın: 11.05.2020 21:45
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu da, aç kalan ayı arı kovanlarına saldırdı.
Kirkille Mahallesi’nde arıcılık yapan Cengiz K.’nin kovanlarına ayı saldırdı. Birçok kovanı kıran ve içindeki petekleri yiyen ayı, daha sonra kovanların yanından uzaklaştı.
Sabah saatlerinde kovanlarını kontrol etmeye giden Cengiz K. ise görüntü karşısında şok oldu. Arı kovanlarına kimin zarar verdiğini araştıran Cengiz K., ayıya ait ayak izlerini buldu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te sosyal medyada “nefret söylemleri”ne ilişkin soruşturmada 2 gözaltı

Anadolu Ajansı
Yayın: 29.03.2024 16:24
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Karabük Cumhuriyet Başsavcılığınca, Karabük Üniversitesi'nde yaşandığı iddia edilen olaylarla ilgili sosyal medyada kullanılan nefret söylemlerine ilişkin haklarında gözaltı kararı verilen 3 zanlıdan ikisi yakalandı.

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı, Karabük Üniversitesi'nde yaşandığı öne sürülen olaylarla ilgili internette ve sosyal medyada kullanılan nefret söylemleriyle, “halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik veya aşağılama”, “halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma” niteliğinde paylaşımlar yapan zanlılar hakkında gözaltı kararı verdi.

Emniyet ekiplerince yakalanan zanlılar F.D. ve E.A. işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından aynı suçlardan hakkında yakalama kararı çıkarılan ve İstanbul'da olduğu tespit edilen M.E.D. hakkındaki talimat, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığına gönderildi.