Aç Kalan Kurt Köy Yakınına İndi

Aç Kalan Kurt Köy Yakınına İndi

Yayın: 20.01.2020 20:00
Paylaş:
A+ A-

Eflani Ulugeçit köyü yakınına inen kurt bir vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülendi.
Ulugeçit köyü yol ayrımında aç kalan bir kurt yiyecek bulabilmek için köy yakınına indi. O sırada seyir halindeki aracın önünden geçen kurt vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi. Hava sıcaklıklarının sıfırın altına düşmesi ile yiyecek bulmak için arayış içerisinde olan kurt sisli havayı fırsat bilerek bulunduğu yerden kaçtı ve izini kaybettirdi. Avşar köyüne yakın dağda bir av köpeğinin kurtlar tarafından parçalandığı öğrenildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

CHP’li Ocaklı, Rize’de yapılması planlanan kafes tipi balık çiftlikleri projesinin durdurulmasını istedi

Anadolu Ajansı
Yayın: 24.04.2024 16:12
Paylaş:
A+ A-

TBMM (AA) – CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığından, Rize-Artvin Uluslararası Havalimanı'nın yanında yapılması planlanan kafes tipi balık çiftlikleri projesinin durdurulmasını talep etti.

Ocaklı, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, Rize-Artvin Uluslararası Havalimanı'nın yanı başında Rize'nin Pazar ilçesinde 3 farklı şirketin kafes tipi balık çiftlikleri yapmak için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına başvurduğunu, Bakanlığın da Rize-Artvin Havalimanı Müdürlüğünden bununla ilgili görüş yazısı istediğini anlattı.

Rize-Artvin Havalimanı Müdürlüğünün bahse konu yazısında, balık çiftliklerinin özellikle yemleme dönemlerinde kuş popülasyonunu artıracağı ve uçuş emniyetini tehlikeye atacağına yönelik uyarıda bulunduğunu ve “uygun değildir” yazısını üstlerine bildirdiğini dile getiren Ocaklı, şirket yetkililerinin bunun üzerine Devlet Hava Meydanları Genel Müdürlüğüne giderek kuş popülasyonunun çeşitli sinyalizasyonlarla bertaraf edilebileceğini, bu hallerin düzenlenmesi koşuluyla izin istediklerini öne sürdü.

Bu çiftliklerin uçuş trafiğini tehlikeye atmanın yanı sıra balıkçıların geçim kaynaklarını tehdit edeceğini ve turizmi olumsuz etkileyeceğini ifade eden Ocaklı, buna izin verilmemesini istedi.

Milletvekili Ocaklı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığından projeyi durdurmasını talep etti.