Açık Kapı Ekibinden Vargeloğlu’na Ziyaret

Açık Kapı Ekibinden Vargeloğlu’na Ziyaret

Yayın: 14.09.2019 00:12
Paylaş:
A+ A-

Karabük Valiliği hizmet binası içerisinde oluşturulan Açık Kapı Biriminde görevli ekip Karabük İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu’nu ziyaret etti.

Açık Kapı Sorumluları yaptıkları ziyarette; Açık Kapı Projesi’nin, vatandaşla en üst düzeyde iletişimin kurulması, taleplerinin etkin ve hızlı bir şekilde alınarak takip edilmesi ve sonuçlandırılması amacıyla oluşturulan yeni bir kamu hizmeti olduğu, elektronik olarak ya da valilik ve kaymakamlıklarda bulunan Açık Kapı birimlerine yazılı olarak taleplerin iletilebileceği, Açık Kapı’ ya www.acikkapi.gov.tr internet adresinden’ de erişilebileceği ifade ettiler.

Karabük İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu vatandaş odaklı bir yaklaşım benimseyerek, taleplere hızlı ve doğru çözümler üretmeyi, devletle vatandaş arasındaki karşılıklı iletişim ve güveni artırmayı amaçlayan Açık Kapı Projesi’nin hayırlara vesile olmasını temenni ederek, ekibe çalışmalarında başarılar diledi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te İntihar Girişimi

Yayın: 25.04.2024 15:07
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün girişinde, İl Milli eğitim Müdürlüğü Binası önünde bulunan üst geçitte az önce intihar girişimi oldu. İntihar girişimi kısa sürede engellenirken intihar teşebbüsünde bulunan kişinin kadın olduğu öğrenildi. Bilgiler geldikçe güncellenecektir.