Aday Yapı Eflanispor 21 yıl aradan sonra sahada

Aday Yapı Eflanispor 21 yıl aradan sonra sahada

Yayın: 03.10.2022 14:19
Paylaş:
A+ A-

Yaklaşık 1 ay önce yeni bir yapılanmaya giderek 21 yıl aradan sonra yeşil sahalara dönen Eflanispor sezon açılışını çeşitli faaliyetlerle gerçekleştirdi.

Hafta sonu Şehit Barış Efe Parkı’nda biraya gelen Mustafa Yılmaz başkanlığındaki Kulüp yönetimi ve futbolcular yeni sezona Aday Yapı Eflanispor adıyla ve şampiyonluk parolasıyla giriyor.

İstanbul Eflanililer Derneği Başkanı Abdullah Adatepe, Karabük Eflanililer Derneği Başkanı Hüseyin Lütfi Ersoy ve ilçenin önde gelen isimlerinin de yer aldığı açılış gününde kadroya katılan futbolcular için imza töreni düzenlendi.

Törende konuşan Eflanispor Kulüp Başkanı Mustafa Yılmaz davetli oldukları halde etkinliğe katılmayan ilçe protokolüne sitem ederken, As Başkan İrfan Topçu, “Bu takımın kurulmasında büyük payım var. Olası başarısızlıkta sorumluluk benim, başarı hepimizindir” dedi.

“28 Ağustos’ta 21 yıldır faaliyet göstermeyen bu senede biz yönetim olarak talip olmasak kurallar gereği kapanacak olan Eflanispor’umuzun değerli üyelerinin idaresiyle yönetime geldik. İstanbul, Karabük, Safranbolu ve Eflani’de yaşayan iş adamı arkadaşlarımızla bir yönetim oluşturup ‘Hikayemiz var Eflani’ hactagiyle göreve başladık” diyen As Başkan Topçu, konuşmasında, “İlk olarak Eflaniyle hiçbir bağı olmayan sadece geçmişte daha yaygın olan 3 büyük kulüp hayranlığından oluşan renklerimizi ve logomuzu Eflani ile özdeşleşen renklere dönüştürdük. 45 gün gibi kısa bir sürede hocalarımız ve 26 tane hepsi de geçmişi alt yapısı olan Eflani’ye yakışır futbolcular alarak iyi bir ekip oluşturduk” ifadelerine yer verdi.

Topçu, Kulüp olarak en önemli başarılarının Eflanispor sayesinde Eflani’deki sosyal yaşama katkı sağlayabilmek, bu sayede Eflani adını her kesime duyurabilmek olduğuna vurgu yaptı ve “Günümüzde yaygın hale uyuşturucu alışkanlığından gençlerimizi uzak tutabilmek bizim için en büyük başarı olacaktır. Tabiki konu futbol olunca sportif başarı tüm ülkemizde olduğu gibi bizde de her kesim tarafından ilk planda olacaktır. Yönetimimizdeki görev dağılımı gereği ve Karabük amatör kümeye en yakın isim olarak bu takımın kurulmasında en büyük paya sahibim. Her türlü başarısızlıkta sorumluluk benim, başarı hepimizindir” diye konuştu.

Karabük 1. Amatör Lig’de mücadele edecek olan Aday Yapı Eflanispor’un yönetici ve futbolcuları, sezon açılış töreni sonrası ilçede esnaf ziyareti gerçekleştirerek destek istediklerini belirttiler.

Kastamonu Pınarbaşıspor ile hazırlık maçı da oynayan Aday Yapı Eflanispor, karşılaşmadan 8-0 galip ayrıldı.

Maçı, Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar ile vatandaşlar da izledi..

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzonspor Kulübünden transfer haberlerine yalanlama

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzonspor Kulübünün Salih Uçan ve Oliver Torres'in transfer edileceği yönündeki haberleri yalanladı.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, profesyonel futbolcular Salih Uçan ve Oliver Torres'in bordo-mavili kulübe transferiyle alakalı bazı haber siteleri ve sosyal medya hesaplarında yer alan iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

İki futbolcu ile ilgili kulübün herhangi bir transfer çalışmasının bulunmadığı kaydedilen açıklamada, “Menajerler aracılığıyla 'servis ettirilen' bu ve bunun gibi haberlerin, kulübümüzün titizlikle yürüttüğü transfer sürecine ciddi manada zarar verdiğini ilgili gazetecilere önemle hatırlatır, taraftarlarımızın dikkate almamasını rica ederiz.” ifadesine yer verildi.