Adaylardan STK Ziyaretleri

Adaylardan STK Ziyaretleri

Yayın: 22.04.2015 09:39
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Karabük Milletvekili adayları Osman Kahveci ve Sedat Namal, seçim çalışmaları kapsamında Sivil Toplu Kuruluşlarını ziyaretleri sürüyor.

Milletvekili adayı Osman Kahveci ve Sedat Namal, beraberinde İl Başkanı Timurçin Saylar, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Yıldırım, Kadın Kolları Başkanı Hülya Uğur Kocakavak, Gençlik Kolları Başkanı Hakan Eren ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilk olarak Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. Kahveci ve Namal ardından Türkiye Sakatlar Derneği Karabük Şubesi ve Muharip Gaziler Derneğini ziyaret etti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

ÜNLÜ Portföy yatırımlarda sürdürülebilir strateji sunuyor

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.03.2024 12:12
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – ÜNLÜ & Co’nun iştiraki ÜNLÜ Portföy, “Yatırım Kararlarınızın Ünlü Formülü” mottosuyla yönettiği fonlarla yatırımcılara sürdürülebilir bir strateji sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, kadrosuyla 2023'te yönettiği fon büyüklüğünü yüzde 100'ün üzerinde artıran ÜNLÜ Portföy, bu yılda da aktif yönetim, risk-getiri dengesi, sürdürülebilir strateji ve kişiye özel seçeneklerle önemli bir getiri sağlamaya odaklandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen ÜNLÜ Portföy Yönetim Kurulu Başkanı Utku Özay, finans piyasalarında yatırım yaparken, finansal okuryazarlığın önemli bir etken olduğuna işaret ederek, “Deneyimli ekibimizle yönettiğimiz fonlar, yatırımcılar için özellikle volatilitenin yüksek olduğu dönemlerde güvenli bir liman sağlıyor.” ifadelerini kullandı.

Bu yıl önde gelen merkez bankalarının faiz kararlarının yanı sıra başta ABD'de olmak üzere ulusal seçimlerin ve jeopolitik risklerin, varlık fiyatlamaları üzerinde belirleyici olmasını beklediklerini aktaran Özay, “Çok bilinmeyenli bir dönem. ÜNLÜ Portföy olarak uzman ekibimiz ile birlikte bizim işimiz bu riskleri yönetmek. Bu noktada yatırımcılara önemli bir fırsat ve rahatlık sunuyoruz.” açıklamasını yaptı.

ÜNLÜ Portföy Genel Müdürü Semih Kara ise bu yılın finansal piyasalar açısından zorlu geçmesini beklediklerini kaydederek, “ÜNLÜ Portföy olarak araştırma ve temel analize dayalı, deneyimli bir ekip tarafından tespit edilen ve düzenli olarak güncellenen, sürdürülebilir bir yaklaşımla yönettiğimiz fonlarımızda, piyasa koşulları ne olursa olsun yatırımcılarımıza istikrarlı getiriler sağlayarak varlıklarına değer katmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda ÜNLÜ Portföy olarak fonlarımızın eşik değerlerin üzerinde getiri sağlanmasını hedefliyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.