AFAD Ovacık’ta Eğitim Kampı Düzenledi

AFAD Ovacık’ta Eğitim Kampı Düzenledi

Yayın: 25.11.2019 19:39
Paylaş:
A+ A-

Ovacık Sporcu Kampı Eğitim Merkezinde Afad Ekipleri ve Afad Gönüllülerinin katılımıyla iki günlük bir eğitim kampı düzenlendi.

23-24.11.2019 Tarihleri arasında gerçekleşen Afad Gönüllüleri için düzenlenen AFAD eğitim kampına,42 Afat gönüllüsü, 5 Afad çalışanı toplamda 47 kişi katıldı.

Afad gönüllülerine arama kurtarma çalışmaları, çadır kurma, arazide yön bulma, deprem anında ve sonrasında yapılması gerekenler ve ekipmanlarla ilgili bilgiler verildi.

Karabük İl Müdürü DR.Kazanfer Erbay, Karabük’ te 500 tane AFAD gönüllüsünün olduğunu, gönüllü olmak isteyenlerin edevlet’ten giriş yaparak gönüllü olabileceklerini söyledi.

”Karabük Doğa ve Gezi Gurubu”nun da Afad gönüllüsü olarak katıldığı Afad eğitim kampında cumartesi gecesi ateş yakılıp gitar eşliğinde şarkılar söylendi, oyunlar onandı.

Pazar sabahı kahfaltı sonrası ”Karagöl Seyir Terası” na kadar 15 km yürüyüş sonrası iki günlük AFAD Eğitim Kampı sona erdi.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te kaçak kazı yapan 3 kişi suçüstü yakalandı

Yayın: 16.04.2024 13:12
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde kaçak kazı yapan 3 kişi suçüstü yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Hacılarobası köyü yakınlarında kaçak kazı yapıldığı ihbarı üzerine düzenledikleri operasyonda 3 kişiyi suçüstü yakaladı.

Operasyonda el dedektörü, testere, çakı, bakır çubuk ve eldiven ele geçirildi.

Şüpheliler jandarmadaki ifadesinin ardından salıverildi.