Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Yeniden Hizmet Vermeye Başladı

Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Yeniden Hizmet Vermeye Başladı

Yayın: 10.06.2020 12:42
Paylaş:
A+ A-

Karabük İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Sarı, bugün itibari ile acil durum dışındaki ağız ve diş sağlığı hizmetlerinin yeniden verilmeye başladığını duyurdu.
Sarı, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinde normalleşme adımları kapsamında tüm ağız ve diş sağlığı hizmetlerinin başladığını, randevuların tamamının MHRS üzerinden randevu verilerek yapılacağını duyurdu.
Her poliklinik odasında yalnızca bir hastaya muayene işleminin yapılacağını da belirten Sarı, “Muayene süreçleri arasında yeterli süre bırakılarak diş üniti ve kullanılan tüm aletlerin sterilizasyonu sağlanacaktır. Vatandaşlarımızın hem kendi sağlıklarını hem de toplum sağlığını korumak için muayeneye gelirken mutlaka maske takmalarını ve yoğunluk oluşmaması için randevu saatinden 15 dakika önce hastanemizde bulunmalarını rica ederiz” ifadelerini kullandı.

2 kişi görüş bildirdi

  1. Mehmet Özcan

    İl Sağlık Müd’ne..Plastik cerrahide 7 nisan için ameliyat randevum vardı ,dün doktora gittim ameliyathanelerde pandemi nedeniyle kendilerine izin verilmediğini söyledi…Normal ameliyatlar yapılamıyormuş sadece acil ameliyatlar yapılıyormuş….Bu durum daha nezamana kadar sürecek….?????Bu konulara da çözüm bulunmalı…Belli bir işbölümü yapılarak bu koordination düzenlenmeli…İnsanlar mağdur..Dün poliklinikte insanlar bu konudan oldukça şikayetçi olduklarını yakinen gördüm…

  2. Hastane randevu

    Safranbolu’da. Aylardır Kulak Uzmanı Yok Şimdide. Göğüs. Uzmanı İl Sağlık. Müdürlüğü Hastaneden almış Karabük’e Safranbolu hastanesinde diş randevusuna yok Safranbolu lu mağdur

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Görele’de “Aynalı Çarşı” adlı tiyatro oyunu sahnelendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 29.03.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Görele ilçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin destansı mücadelesinin anlatıldığı “Aynalı Çarşı” adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Uğur Bilgi'nin yönettiği, eğitmenliğini ise Nur Tuba Bankoğlu'nun yaptığı oyunda Görele Anadolu Lisesi öğrencileri rol aldı.

Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyunu izleyen Belediye Başkan Vekili Hediye Dülger, öğrencilerin Çanakkale'de yaşanan destansı mücadelenin ruhunu salona en iyi şekilde yansıttıklarını söyledi.

Dülger, öğrencileri tebrik ederek, çeşitli hediyeler verdi.