AK Gençlik’ten Öğrencilere Karne Hediyesi

AK Gençlik’ten Öğrencilere Karne Hediyesi

Yayın: 25.01.2022 19:51
Paylaş:
A+ A-

(Haber Merkezi)AK Parti Karabük İl Gençlik Kolları teşkilatı yarıyıl tatil hediyesi olarak karnelerini alan öğrencileri sinema ile ödüllendirildi.

AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, AK Parti Karabük İl Gençlik Kolları Başkanı Nurullah Çelik ve AK Parti İl Teşkilatı öğrenciler ve aileleriyle birlikte ONEL AVM sinema salonunda Trabzon Maçka’da 11 Ağustos 2017’de, teröristlerle kahraman Mehmetçik’in girdiği çatışmada şehit olan Eren Bülbül ve şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in öyküsünü anlatan, “Kesişme; İyi ki Varsın Eren” filmini izledi.

AK Parti Karabük İl Gençlik Kolları Başkanı Nurullah Çelik, düzenledikleri etkinliği değerlendirdi. Çelik, “2 haftalık yarıyıl tatili kapsamında öğrencilere, karne hediyesi olarak ‘Kesişme: İyi ki Varsın Eren’ isimli sinema bileti hediye ettik. Teşkilatımızla, öğrenci kardeşlerimiz ve değerli aileleriyle “Kesişme; İyi ki Varsın Eren” filmini izledik. Hüznün ve gururun birleştiği, boğazımızın düğümlendiği, duygu yüklü bir gündü.

Devlet bütünlüğünün önemini gençlerimize aşılamak, vatan, millet ve toprak bilinci hafızalarında iz bırakması açısından oldukça önemli olduğunu düşünüyorum. Öğrencilere bu tür jestlerimiz ilerleyen süreçlerde de devam edecek. Sen hep İyiki Varsın Eren, Tüm Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.” diye konuştu.

3 kişi görüş bildirdi

  1. zamlı karneler mi

    çocuklar okula harçlıksız gidiyor neden acaba .babalar anneler çocuklara harçlık veremıyor neden.tabıkı gelen zamlardan dolaylı vergılerden.çocukların çebine harçlık koyamıyor .allah aşkına elektırk 300 dolagaz 600 su 100 tl yanı 1000 tl eder anaz harçarsan tabıkıde..1000 tl kıra etımı 2 bın tl gerıye ne kaldı.2250 tl .aylık 1000 tl ulasım gıderı.kaldımı 1250 tl,,gıyım bedelı 500 tl gerıye kaldı 750 tl dört kıslık aıle 750 tl onuda 30 bol onuda 4 bol kısı bası 6,25 tl kısı bası harca harcaya bıldığın kadar..
    yazık bu halk ne hedıyesı .alım gucunu yukseltın yeter..bu sartlarda kım nasıl secım kazanacak hayret…kımse hayal gormesın…

  2. ecevıt dolar kurbanı oldu

    yukselen dovız kuru ecevıtın sıyası hayatına mal oldu..malesef…

  3. gerçek gundemme gelelım

    enflasyon ve zamlar.hayat pahalılığı .karnı aç olan ınsan hıcbır vade bakmaz .ekmee aşa bakar..ecevıt ekonomık kırızden sıyası hayatı bıttı secımde sandığa cakıldı..

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Mehmet Ceylan KARDEMİR Enerji A.Ş Yönetim kurulu başkanı oldu

Yayın: 24.04.2024 13:20
Paylaş:
A+ A-

Mehmet Ceylan KARDEMİR Enerji A.Ş Yönetim Kurulu Başkanlığına getirildi. Safranbolu Belediye Başkanlığı, 22.ve 23. Dönem AK Parti Karabük Milletvekili, Kalkınma Bakan Yardımcılığı ve Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcılığı görevlerini yürüten  Mehmet Ceylan, Dışişleri Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılarak Kardemir Enerji A.Ş Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini teslim aldı.