Ak Parti Eski İlçe Başkanları İstifa Etti

Ak Parti Eski İlçe Başkanları İstifa Etti

Yayın: 27.08.2018 22:12
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Yenice Teşkilatında sular bir türlü durulmuyor. Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı’nın geçtiğimiz aylarda AK Partiden ihraç edilmesi ile başlayan sürecin akabinde, Çaylı’nın en yakın dava arkadaşları Aycan Telli ve Sabri Tom da partiden istifa ettiler.

Yenice İlçe Seçim Müdürlüğüne istifalarını sunan AK Parti eski İlçe Başkanları Aycan Telli ve Sabri Tom, istifalarının ardından şöyle konuştular;

“ AK Partiye uzun yıllar hizmet verdik. Yenice’de herkes köşe bucak kaçarken bu partinin kurucuları arasında yer aldık. İlçemize kazandırılan birçok hizmete vesile olduk. Fakat son 2 yıldır partinin ilk kurulduğu yıllardaki çizgisinden süratle uzaklaştığını görmekteyiz. Yenice’mizde yanlış uygulamalar olmuş ve 15 Temmuz darbe girişimine tiyatro diyen ve AK Partiye hiç oyu nasip olmamış birisi ilçe başkanı yapılmıştır. Yenice’yi çalışma arkadaşları ile şehir yapan, AK Partinin Yenice ilçesindeki kurucu ilçe başkanı – belediye başkanımız partiden Bizans oyunları ile ihraç edilmiştir.

AK Parti eski AK Parti değildir. Omurga bozulmuş, gemi su almıştır. Bu nedenle gördüğümüz lüzum üzerine AK Partiden istifa ettik. Bundan böyle Belediye Başkanımız Zeki Çaylı ile hareket edeceğiz ve sonuna kadar ilçemiz için, ülkemiz için mücadele edeceğiz”

Aycan Telli 3 dönem, Sabri Tom da 2 dönem AK Parti Yenice İlçe Başkanlığı görevinde bulunmuşlardı.

AK Partide yeni ve toplu istifaların devam etmesi bekleniyor.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sungurlu Belediyesi bünyesinde “Çocuk Meclisi” kuruldu

Anadolu Ajansı
Yayın: 24.04.2024 20:24
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – Sungurlu Belediyesi bünyesinde “Çocuk Meclisi” kuruldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce belirlenen 15 öğrenciden oluşan Çocuk Meclisi, ilk toplantısını 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda, Sungurlu Belediye Başkanı Muhsin Dere başkanlığında yaptı.

Sungurlu Belediyesi'nde düzenlenen toplantıda, Betül Sena Kocabaş Meclis Başkanı, Zeynep Çırakoğlu da başkan yardımcısı seçildi.

Toplantıda meclis üyelerinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Dere, Çocuk Meclisi'nin belediye yönetiminde aktif rol alacağını kaydetti.