AK Parti İl Başkanı Altınöz ve İl Yöneticilerinden Ziyaret

AK Parti İl Başkanı Altınöz ve İl Yöneticilerinden Ziyaret

Yayın: 10.01.2018 23:05
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Karabük İl başkanı Av.İsmail Altınöz,Tanıtım ve Medyadan sorumlu İl başkan yardımcısı Muhammet Kaya ile İl yönetim kurulu üyesi Ali Yaşar “10 Ocak Gazeteciler Günü” nedeniyle gazetemizi ziyaret ettiler.

Gazetemiz sahibi Ahmet Gölbek ve Karabük Gazeteciler Cemiyeti başkanı ile yöneticileriyle bir araya gelen AK Parti İl başkanı Av.İsmail Altınöz ve İl yöneticileri günün anlam ve önemine vurgu yaparak,10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladılar.

Ziyarette; Gazetemiz sahibi Ahmet Gölbek ve Cemiyet başkanı Metin Kaya,İl başkanı Altınöz ve İl yöneticilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Düzce’de 4. sınıf öğrencisi temsili vali oldu

Anadolu Ajansı
Yayın: 23.04.2024 20:12
Paylaş:
A+ A-

DÜZCE (AA) – Düzce Valisi Selçuk Aslan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını temsili olarak 4. sınıf öğrencisi Elif Su Tanay'a devretti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, temsili vali olan 23 Nisan İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Tanay, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayarak, çocukların ağlamadığı, daima mutlu olduğu bir yıl geçirmelerini diledi.

Tanay, bu bayramı tüm dünya çocuklarına armağan eden Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e de teşekkürlerini borç bildiğini ifade etti.

Daha sonra Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Burçin Sarıcan’ı telefonla arayan Tanay, imkanı olmayan çocuklar için sinema, tiyatro, gezi gibi etkinliklerin organize edilmesi, mahallelere oyun parkları ve eğlenceli kütüphaneler açılması talimatını verdi.

Tanay, program sonunda Vali Selçuk Aslan ile öz çekim yaptı.